АВГУСТинската ни чета, е от шопинг мания обзета №14

• 24 591
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Мисля, че е дупето  Peace

# 211
Марина ето това е линка към справките - https://benefits.nssi.bg/detailedegn/ReportBolnForEGN1_br.asp - току що влязох да проверя дали работи - да работи. А доколкото за тази помощ - тя е точно за неосигурени и се дава като почне 45 - дневния болничен, а еднократната помощ за раждане е друга - тя се полага на всички, след раждането!
Браво на Либи и малката София - много сте силни и скоро ще се гушкате вече  Hug
А какво стана с Burbu6on - чакаме хубави новини и от нея  Hug

Последна редакция: вт, 06 юли 2010, 21:37 от I10_vn

# 212
Момичета,някоя от вас пие ли калций и цинк като добавки?Някъде четох че било хубаво да се приемат към 8-9 месец newsm78.Колкото до секса едни мои приятели казаха че след като мацката родила и взели да правят пак секс били като девствени Joy

# 213
  • София
Боже момичета ако знаете днес на каква тема във форума попаднах, направо бях потресена - горките октомврийки такава гнусна интрига са понесли че чак ми е супер жал за тях http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=501630.75, ако нямате какво да правите четете, но не се впрягайте много, добре че при нас няма такива идиоти и мошенници.

# 214
  • София
Можеш да обявиш наддаване за лакът, краче или петичка-не са контракции Laughing
Валина, тя помоща и без това е малко, ти пък я намали-недей така бе мило 250лв. е за първо дете. Справките на НОИ си работят, стига да допуснеш незащитена връзка, това за Марина-въпреки че бях решила да не пиша по никакъв неин въпрос.

# 215
  • София
Можеш да обявиш наддаване за лакът, краче или петичка-не са контракции Laughing
абе и аз така си мисля ама понякога ми се появяват 2 заоблени бабунки - една от лявата страна на корема и една от дясната, точно под гърдите и си викам това пък сега какво е, очевидно не са две дупета  Laughing

# 216
Shanika ,какво означава незащитена връзка...не мога да се оправя с тези справки  newsm78

# 217
shanika ,благодаря за отговора за справките.Така ме осветли и мен! Simple Smile А кодът за достъп от НОИ ли се взима?Знам,че сте писали,ама ако може пак Embarassed Че нямам,да се разходя да си взема.

# 218
  • София
Ми две краченца-примерно-имаше такава картинка някъде с две крачета.
Да ПИК кода се взема от НОИ и става буквално за минута.
Кейла влез в сайта на НОИ и натисни справки-ще излезе че не става-мисля, че третото поред е да допуснеш незащитена връзка, потвърди и вече можеш да работиш със справките.
Това, което сте писали за НАП се отнася за здравните осигуровки и е друго нещо.

# 219
Shanika   bouquet 
най-накрая светлина и за мен Simple Smile

# 220
И аз се оказвам отвреме на време с две бабунки-една по голяма и твърда, и другата по малка.Вчера бях на видеозон и док ми каза, че по-голямата бабунка е дупето, а другата са крачетата.

# 221
на мен ми дава - "грешна комбинация ЕГН- ПИК" ... утре ще пробвам пак.. да не би да не е активиран още номера ми( ПИК) ... днес ми го дадоха може заради това да е..  а бабунките- сега се пробвам да го хвана на клипче малкия как рита лудо.. сега съм на 15% успяла- за 1.30 мин клип- един ритник изядох.. довечера се надявам да има успех и без това не се спира вечер.. Simple Smile
ако някой знае някоя подобна програма- да кача всички клипчета , който събера и да отрежа частите където рита бебчо.. може да стане интересно..  Grinning

# 222
  • София
Ако има 0 в ПИК кода като цифра, пробвай с буква о

# 223
adelina_bg  за тази история при октомврийките знам я още от времето , в което се развиваше,направо нямам думи,как може да има такива ненормалници

А за подутината по корема...... най-редовно ми се появява,док каза,че това му е главичката
мойто бебе е седалищно и ми се подува точно под гърдите

Последна редакция: вт, 06 юли 2010, 22:12 от aliira

# 224
Марина, мерси за комплиментите за снимките. Аз винаги съм толкова ухилена, че чак сливиците ми се виждат. Хич не мога да позирам за снимка, като видя фотоапарата и се ухилвам и дотам със съветите "как да излезем добре на снимка" Simple Smile. Ама и теб никъде не съм те забелязала да си намръщена де Wink
shanika, аз май не съм споделяла, че съм адски зле със сумите и сметките. Добре, че хората не чакат на мен Simple Smile
И моя корем на някои места е по-твърд и аз си го обяснявам я с дупета, я с главичка, я с крачета. Днес докато бях на педикюр бая се разбунтува това ми ти дете, направо имах чувството, че ще ми изскочи от корема.

Общи условия

Активация на акаунт