АВГУСТинската ни чета, е от шопинг мания обзета №14

• 24 538
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
И при мен днес ми потвърдиха дата за планово секцио 17.08, при термин 28.08. Датата е определена от доктора ми, аз исках 12.08, но той твърдо ми отказа и аз му се доверявам на 100%. Така като гледам, нормално определят секциото около 10 дни преди термин.

# 316

dama_kupa, ти и мъжът ти по лични документи един и същи постоянен адрес ли имате? (извинявай за личния въпрос, но и аз се чудя много за тези парични помощи как точно стоят нещата..)
На  различни адреси сме по лк, но мисля че няма никакво значение.

доколкото разбирам точно това има значение! защото, ако ти, таткото и бебето живеете по лк на един и същи адрес значи - точно по новия семеен кодекс - се водите за семейство без значение дали имате сключен брак или не! ако сте на различни адреси и бебето примерно е на твоя, значи вие с него сте едно домакинство...

Този кодекс от кога има изменение? И ние сме на различен адрес(за сега), но никой не ме е питал за таткото - има ли го, няма ли го, с него ли живея, какъв му е адреса. Ще видим какво ще ми кажат другата седмица като подавам документите за детски, ще докладвам.
И при мен така. Просто в декларацията за детски има графа съпруг/а - оставяш я празна и толкова.

# 317
Да Ади права си и аз мисля че всичко си е индивидуално и това до някъде ме успокоява ама нали знаеш то като си патил...... А иначе болницата беше Токуда а доктора не безисвестният Диков който и сега е много прехвален и се подвизава в Шейново. Нямам нищо против станалото станало, ама много лошо впечатление ми направи ,че веднъж не дойде да се поинтересува след това от сестра ми камо ли от бебето защото май беше гузен. А там както знаете раждането струва не малко пари, но дори и това няма значение защото повече е въпрос на човечност и отношение към хората а ми казаха как онзи ден се е хвалил че там бил взимал по 30 бона заплата.

Toчно заради разни истории, които слушах за меркантилността на Диков, се отказах и от Шейново, не че се бях затичала при него, но ми стана супер гнусно.

# 318
  • Miami
Мими Вичева се губи нещо  Rolling Eyes Дано всичко е наред при нея.

# 319
maichkaa разчисти си кутията. Извинете за спама.

# 320
# 321
  • По широкия бял свят
Fighty, много е хитра покупката ти, но за мен наистина е късно. Може би мамите с по късен термин ще се възползват. Peace

# 322
  • Miami
Добро утроооо  Simple Smile

Аз да почерпря виртуално за мое здраве, днес ставам на 32 год  Simple Smile

Хубав ден от мен Hug

# 323
Здраве, късмет и едно прекрасно бебе другия месец ти пожелавам!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 324
  • София
Кори,
честит рожден ден! Пожелавам ти здраво и пухкаво бебенце и много много радост.

# 325
  • София
Момичета дайте да сложим 2 телефона отпред на първа страничка, за да се информираме като почне бебевалежа. Какво ще кажете?

# 326
Кори ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  nbirthday

Здраве, щастие и късмет на теб и цялото ти семейство  newsm67 и разбира се здраво и пухкаво бебче август месец   bouquet

# 327
  • София
Кори, честит рожден ден! Да си много усмихната и обичана и скоро да гушнеш най-сладкото бебе!  bouquet  bouquet  bouquet
Ади, и аз видях по другите теми, че момичетата са сложили по няколко телефона на вестоноски, може и ние така.

# 328
Честит рожден ден Кори!!! Да си здрава, много много щастлива и обичана жена, а следващия месец и мама!!!

# 329
КОРИ, Честит Рожден Ден!
Бъди все така позитивна и все по-щастлива  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт