АВГУСТинската ни чета, е от шопинг мания обзета №14

• 24 322
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Честито на Slavy73!!!  smile3501 Малкият Михаил много да ви радва и да ви носи само положителни емоции! Бъдете живи и здрави!!!

# 556
Честито и от мен на мама Slavy...да им е жив и здрав малкия Михаил и много,много да ги радва   bouquet
А бе момичета,аз наистина започвам да се спичам вече...с термин доста по-назад съм,но като гледам как "бързат" бебчетата до сега  Rolling Eyes  дано постискаме още малко  Grinning
Иначе новините са страхотни...обземаме едно такова чувствооо   newsm68

# 557
Честито на мама Слави за малкия Михаил   bouquet Много здраве, щастие и бързо възстановяване!  Hug  bouquet

Вчера наистина е бил много гаден ден за повечето мами, аз също имах много контракции и хич не ми беше добре. Даже се стреснах, че не съм си стегнала багажа и набързо накупих липсващото.  Взех и превръзки за раждали, те са направо огромни  #Crazy с една приятелка се шегувахме, че само лепките им липсват и са си като памперси  hahaha  Днес съм малко по-добре, дано мъничето издържи поне още седмица - две, че да влезем в деветия.  Praynig
Стискайте крачета момичета, че вече не остана време, поне да влезем всички в деветия месец.

момичета да ви попитам, околоплодните води които изтичат знаете ли в какво количество са долу горе/ тези които са раждали вече/ ох сори за тъпия въпрос ама снощи слагах едни глобули за гъбички, и сутринта ми течеше нещо,не много ама аз като не знам..нали няма вариянт да ги пропусна...
едва ли ще ги пропуснеш, като потекат, не се притеснявай  Hug аз също слагам едни глобули вече седмица и ми останаха още 5 дни. Ходя си с ежедневни превръзки, защото много изтича, особено сутрин. Много е неприятно, но няма как.  Peace

# 558
Честито на Slavy73 - да й е жив и здрав малкия мъж и много да ги радва!!!
Карина браво на теб  че си остискалатолкова време в болница. Знам, че не е леко но резултата си струва.
 Hug

# 559
  Честито и от мене на мама Slavy73!  bouquet Да и е жив и здрав бебокът и много да ги радва. Желая им бързо възстановяване! Hug
   И аз вече все повече се замислям, че няма почти никакво време и започнах малко по- малко да пера и гладя нещата за малкият ми мъж.

# 560
Ехаа, че хубава новина!!!! Честита рожбичка на мама Слави, да им е жив и здрав малкия Михаил!
Леле утре и аз влизам в деветия, а съм до никъде .... Моята лекарка каза, че въпреки като второ раждане ще подрани малката госпожица, все още е раничко.
Момичета, нито лакирането на ноктите веднъж на две седмици, нито боядисването един път в месеца ще навредят на бебето.
elleto стискам ти силно палци за защитата на ДР.
hrisinda направо съм втрещена  #Crazy

# 561
  • София
ЧЕСТИТО НА МАМА СЛАВИ  bouquet! С МНОГО КЪСМЕТ И ЗДРАВЕ ДА Е ДОШЪЛ МАЛКИЯТ МИХАИЛ!

Ослушвах се вече за такава новина, вижда му се  края Hug

момичета да ви попитам, околоплодните води които изтичат знаете ли в какво количество са долу горе/ тези които са раждали вече/ ох сори за тъпия въпрос ама снощи слагах едни глобули за гъбички, и сутринта ми течеше нещо,не много ама аз като не знам..нали няма вариянт да ги пропусна...
Моли, първото ми раждане започна точно след третата свещичка, като количество околоплодната течност беше не-повече от, да речем, чаена лъжичка. Наистина, съветът да скокнеш до АГ-то да проверят за какво иде реч ми се вижда най-добър.

# 562
  • София
Честито на Слави 73 от сърце, да е жив и здрав малкия Михаил. Ето, че се оказах добър пророк-едва сутринта се замислих за мамите с термини в началото на месеца и хоп, добрата новина дойде. Сега пожелавам на всички да влезем в деветия месец и по- малко болежки, също и леки раждания, пък дано се окажа пак добър пророк.

# 563
Честито на Слави 73 от сърце, да е жив и здрав малкия Михаил. Ето, че се оказах добър пророк-едва сутринта се замислих за мамите с термини в началото на месеца и хоп, добрата новина дойде. Сега пожелавам на всички да влезем в деветия месец и по- малко болежки, също и леки раждания, пък дано се окажа пак добър пророк.
.. недей се замисля тогава за мамите с термин към средата на август ( или по нататък ) , че да не ни изненадат бебетата и нас.. Simple Smile тези дето сме посредата на ремонтите.. Simple Smile)

# 564
  • София
Ок, ама бебетата не знам дали ще ме послушат baby_neutral

# 565
  • София
.. недей се замисля тогава за мамите с термин към средата на август ( или по нататък ) , че да не ни изненадат бебетата и нас.. Simple Smile тези дето сме посредата на ремонтите.. Simple Smile)
JoyЩо бе, Маринче, да няма да векуваме в тая тема я Wink
Така като гледам, тричките се движим комплект, само да дойде 1-ви август и поемам ангажимента да мисля усилено Mr. Green

# 566
от бремеността ( след всичко свързано с бебчо- ритничета , трепети  и нови усещания) най- много ще ми липсва това ГОЛЯМОТО ЯДЕНЕ дето го направих... - през повечето време за което си замисля съм вършила нещо и съм хапвала.. света изядох.. и все си се оправдавам - че " бременна съм , прияло ми се.. няма как да не си купя и да не си хапна" .. после вече няма да има с какво да се оправдавам и ще трябва да се внимава.. Simple Smile край на свободията с храната  smile3505  <- -- ще ми трябва Simple Smile

# 567
Добре дошъл на мъничкия Мишо.

red shoe,  от къде си купила сивия? Аз го гледах в ebay , вдоят го като marks%&spenser  , но не съм го виждала тук. И колко пари е?

# 568
Моли, първото ми раждане започна точно след третата свещичка, като количество околоплодната течност беше не-повече от, да речем, чаена лъжичка. Наистина, съветът да скокнеш до АГ-то да проверят за какво иде реч ми се вижда най-добър.

Наистина ли?  Blush Blush ще се опитам да не се вкарвам във филми, но би ли разказала от какво още беше придружено това. В смисъл да не се шашкаме излишно с Моли   Rolling Eyes Blush

# 569
Чудесна новина,така се зарадвах за Slavy73!Да е жив и здрав юнака Михаил и много да радва всички около себе си!На мама бързо възстановяване! Hug
Karinna,мила,точно днес си мислех за теб,че отдавна не си писала как вървят нещата....Ти си герой направо,мъничко остана още,не се тревожи! Hug
И аз още нищо не съм приготвила за болницата,ама едно такова спокойствие ме е налегнало,все едно някой друг ще отиде и ще ми роди малкия.... CrazyСтанала съм като някаква флегма,защо така,нямам идея.... newsm78
Хайде лека на всички,ей че се радвам за бебо на Slavy!

Общи условия

Активация на акаунт