АВГУСТинската ни чета, е от шопинг мания обзета №14

• 24 318
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Наистина ли?  Blush Blush ще се опитам да не се вкарвам във филми, но би ли разказала от какво още беше придружено това. В смисъл да не се шашкаме излишно с Моли   Rolling Eyes Blush
Ох, хич не ми се искаше да шашкам някой, съжалявам Embarassed
Започна след поставянето на последна глобула Гино-Дактарин /10-я ден от деветия месец/. И до сега не знам от лекарството ли е било или времето му е дошло.
Околоплодната течност изтичаше през около 30-40 минути в гореспоменатите "мижави" количества, аз лично по никакъв начин не можах да разпозная за какво става въпрос, макар че на третото-четвъртото изтичане вече не ми се вярваше да  съм се... напишкала отново:oops:
Отидох в болницата  и там вече стана ясно, че са малки количества околоплодна течност, но веднага ме приеха. Обясниха ми, че раждането обикновено започва до два дни след изтичане на водите.
Всичко това наистина продължи два дни Simple Smile, същинското "пукане" на водите си беше бая наводнение и стана няколко часа преди раждането.

# 571
  • София
едва ли ще ги пропуснеш, като потекат, не се притеснявай  Hug аз също слагам едни глобули вече седмица и ми останаха още 5 дни. Ходя си с ежедневни превръзки, защото много изтича, особено сутрин. Много е неприятно, но няма как.  Peace
А,desinca, сега видях това, предполагам, че става въпрос за Макмирор.
Дълга и досадна процедура, аз я приключих преди две седмици и всичко е ок., споко Wink

# 572
аз сега слагам флуомизин 6 бр имам ,а половинката ползва макминор перорално -1 път и канестен за мазане, утре мисля да отида при лекарката,с глупавия въпрос това те4ение ли е или водите..?

# 573
  • София
Моли, щом нещо те притеснява, няма глупави въпроси.

# 574
А,desinca, сега видях това, предполагам, че става въпрос за Макмирор.
Дълга и досадна процедура, аз я приключих преди две седмици и всичко е ок., споко Wink
На полижинакс съм, две опаковки, половинката нищо не ползва, че "ъъъъ, какво беше това секс?"  Blush Crazy

# 575
red shoe,  от къде си купила сивия? Аз го гледах в ebay , вдоят го като marks%&spenser  , но не съм го виждала тук. И колко пари е?

Да, от ибей, този на М&S е, като качество е много по-хубаво от евтиния купен от тук, стига да си уцелиш размера  Peace

Slavy73, честита рожба, чудесно име сте избрали!

Относно прането и багажа, аз съм готова. Чантата е стегната (сега се сещам, че джапанките не съм пъхнала), дори съм изгладила повечето неща.
Дрешка за изписване още не съм измислила, но ако нещо стане все ще "сглобя" някой тоалет и без това не харесвам комплектите за изписване.

# 576
Честито на мама Слави! Нека малкия много ги радва и бъдат много щастливи всички заедно!
Иначе и аз днес вече реших, че е време да купя бебешки прах и най - вероятно утре ще почна да пера и бебешките дрешки!
Искам да ви попитам за мнение, ако някой е купил или е виждал на живо ето тази ваничка с подложката http://chipolino.com/#/bg/products_use/01.223/01.223.224/m.147/gallery/ !
Това е засега от мене и погал по коремчетата Simple Smile

# 577
red shoe, колко беше доставката? И за колко време дойде?

# 578
Привет на всички коремчета  Hug Ние вече сме си в София и "празнуваме" нашия месечен ден - днес влизам в 9-я месец. За разлика от вчера, днес цял ден се чувствах много добре, бях обвзета от позитивизъм. Хамава работа са това хормоните...добре, че малко ни остана  Whistling

Деска, лежи си и наистина гледай някое сериалче, стискай краката...бебко ще изчака още малко, та като нищо може да се засечем в болницата  Simple Smile Стискам ти палци всичко да е наред. Ама трябва и ти да го вярваш и да си почиваш, за да стане  Naughty

Честито на мама slavy73! Да е жив и здрав малкия Михаил. Започнаха да се появяват все повече бебоци...да видим на нас кога ни е писано  Simple Smile Аз още ни багаж съм стягала, ни дрешките съм прала, даже не съм купила чаршафчета за легълцето...на никъде съм още...и какво чакам и аз не знам  newsm78

karinnna, добре се завърнала. Нищо важно не си изпуснала - в крайна сметка бебоците са най-важни - евала, че си издържала и си стигнала до тук  Hug

elleto, стискам палчета да защитиш успешно!

Hug за всички ви...желая ви спокойна, сънлива и ако може НЕпиклива нощ (и на себе си го пожелавам...особено последното - току що се натъпках яко с диня...  Rolling Eyes )

# 579
  • София
за тези които още не са избрали мебели за детската стая, вчера попаднах на много красиви в Скай Сити мола, бяха на много добри цени(даже ме хвана малко яд че не съм ги видяла по рано) http://www.cilek.com.tr/deutsch/SeriBebek.aspx
Ето това им е шоу рума http://www.skycitycenter.com/bg/shops/id_210_1

П.С Не ща да гледам вече тоя тъп мач

# 580
red shoe, колко беше доставката? И за колко време дойде?

Поръчвам на адреса на посредник в Англия, доставката до там за сутиена бе 2 паунда. Самият сутиен е 4.99 паунда.
Доставката от Англия до тук ми струваше към 6 лв. за 4 неща (2 одеяла, хавлийка и сутиена). Иначе с посредник нещата идват за около седмица и половина - две  Peace

# 581
Момичета, вие какви завивки сте подготвили за леглата на бебетата?
Нали уж олекотените не били подходящи за новородени?
Направо се чудя какво да пъхам в спалните торби?  newsm78

# 582
  • София
Аз засега съм взела една памучна пелена и едно памучно одеало.Не мисля да купувам олекотено засега.За по-студените месеци ми се иска да купя едно хубаво чувалче и едно по-дебело одеало.

# 583
  • София
Ами подготвила съм тънка и дебела пеленка и едно одеало. Но нямам намерение да ги слагам в пликовете. Зълва ми каза че пробвала и те постоянно се изхлузвали от торбите. А и не виждам защо, пеленките са супер красиви и ми се иска да си ги гледам така.

А да и 2 чувалчета съм купила

# 584
Да, това с изхлузването и аз го отчитам като проблем, а пък искам да си ползвам чаршафчетата   Crossing Arms

Чувалчета от този тип ли имате предвид:

Общи условия

Активация на акаунт