АВГУСТинската ни чета, е от шопинг мания обзета №14

• 24 290
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Сиска честит рожден ден, бъди здрава, все така обичана съпруга и майка, постигай мечтите си с лекота и усмивки, а в портмонето повечко парички!

# 646
  • Miami
Добро утро  Simple Smile Ставам и какво да видя ново бебенце в нашата темичкааа  Grinning

Bubinuni, честита дъщеричка! Да ви е жива и здрава и все така да слушка и да папка  Grinning

СиСиТу, честит рожден ден   bouquet Желая ти здраве, любов и едно леко раждане с едно прекрасно бебче като резултат Hug

# 647
Днес и аз ходих на преглед. Нашето бебче е около 3,500, което направо ме плаши. Как ще раждам , ако порасне още? Ще има зор ,ама да видим.

Мила, не се притеснявай и не се връзвай въобще на тези прогнози. Ултразвукът въобще не е точен като апарат в това отношение, да не говорим, че зависи от качеството на самата апаратура, от знанията и уменията на доктора и все пак - от индивидуалните особености на бебето. Най-малкото мръдване може да промени драстично нещата, защото лекарите мерят разни неща и въз основа на това правят предположения за килограмите. 1 мм разлика дава огромно отклонение. А, както знаеш, бебето си мърда вътре, ти дишаш и т. н.

Bubinuni, честита ти дъщеричка! Всичко най-хубаво на цялото семейство, а тя да е жива, здрава, палава и засмяна!

# 648
Да е жива и здрава малката Симона на Bubinuni!!!

# 649
  • София
Bubinuni да е жива и здрава малката Симона, да ви носи само радост и много усмивки  smile3525

# 650
  • София
Bubinuni, да ти е жива и здрава Симона, много да те слушка и много да те радва!!!
Цяло ново бебе, а цяла седмица се "спотайва" Wink

Да си призная, от няколко дни чета темата на юлските мами /много е хубаво там-бебе след бебе/ и си казвам, че до седмица-две и при нас ще е така Grinning

# 651
Добро утро и от мен.  smile3525
Bubinuni  честита щерка да расте здрав умна и красиваи само дави радва.
Леле момичета явно открихме сезона на бебчетатаsmile3501

# 652
Bubinuni, Честито.   bouquet  Да е много здравичка, усмихната и послушна малката Симона.
Сиси и на теб честит празник. Много щастие ти желая и вечно заобградена с много любов.

# 653
Ехааа  newsm68  ...Честито и от мен на мама Bubinuni ...много,много гушки на малката Симона  Grinning

# 654
Bubinuni честита ти радост!Да ви е жива и здрава малката бубка Симонка!Да расте здраво и щастливо дете и многоооо да радва своите мама и тати!
Марго,наминавай по-често.И на мен ми се струва,че тези болежчици,които описваш са от тежестта на бебо в/у черва и други "чаркове" Grinning А наистина чак на 13.08 ли те вика док?Аз утре живот и здраве трябва да се отчета пак на ЖК.
Накой питаше за Макмирор-курса е 12 глобулки,по-малко няма да се завърши курса.Така че-малко неудобно,но трябва и 12те да се слагат.
Да ви кажа и аз се убедих за английските дрешки-имат на много хубави цени,а като ги изпереш и изгладиш си седят едни мекинки и неразпънати.Аз бях си поръчала малко нещица от George.Може по-нататък да си правим общи поръчки,само да се родят бебешорите,пак ще си пишем:)Аз пък какво се ядосвах вчера на тема"Хубава работа,ама българска".Свекърва ми купила дрешки-на българския етикет пише испански.Започна вчера да кърцам дългите етикети и .... на тях пише Турция.Голяма мизерия-защо трябва да подвеждат хората! #2gunfireИ турците имат качествени неща,както и китайците.Просто ние българите купуваме по-често боклуците им.Айде и аз се оплаках за дреболия....
Да ви кажа май ме тряскат яко хормони,един ден съм адски напрегната-дали ще се справим като родители,дали сме си набавили нужните неща,ама времето много наближило...Както казва мъжът ми -мога да сменя настроението и за 3мин. и да мина през няколко фази,включително и рева  Embarassed Добре че не всеки ден съм така!
Много позитивен ден ,мацки! Hug Hug Hug

# 655
  • София
Bubinuni  честита дъщеричка. Да е най-вече здрава и да порастне голяма красавица и умница.
Момичета, така ще е вече. Аз всеки ден като влизам и първо се оглеждам да видя дали някоя не е родила. Laughing Време е вече. Една по една всеки по реда си.

# 656
Честито, Bubinuni! Много да те радва малката принцеса  ura
Сиситу, Честит рожден ден!  bouquet

Последна редакция: вт, 13 юли 2010, 16:53 от transi1

# 657
 Bubinuni, честита дъщеричка. Да Ви е жива и здрава и много да Ви радва!  bouquet
  СиСиТу, честит рожден ден. Здраве, щастие и сладък бебок на финала!

Момичета, да ви питам ще имаме ли е и ние вестителки или всяка ще си пиши, когато има възможност?

# 658
Bubinuni, честита радост! Всичко добро отсега нататък!

# 659
  • София
 Момичета, да ви питам ще имаме ли е и ние вестителки или всяка ще си пиши, когато има възможност?
Ами хайде някой да се пише доброволец, най добре 2 мами. Ако не се намери друг аз ще се пиша

Общи условия

Активация на акаунт