АВГУСТинската ни чета, е от шопинг мания обзета №14

• 24 289
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Честити бебчета на на Bubinuni, Слави и Либи! Да растат здрави и щастливи!   bouquet
Сиситу, честит празник и на теб    bouquet ! Здраве, щастие, късмет и леко раждане ти желая!

Не бях чела скоро темата и новините за бебчета ме накараха да осъзнах колко малко време остана! Аз все още не съм готова - тези дни ще обикалям магазините и ще въртя перални. Хубавото поне е, че едрите неща ги имам - легло и матрак от каката, количка поръчах от един немски сайт и сега чакам да ми пуснат мейл, че са я изпратили към БГ /дано не възникне проблем, че не ми се обикаля за количка/, стол за кола също съм избрала.

Аз също понякога надничам при юлките - толкова хубаво ми става като чета за новите бебчета и емоциите и преживяванията на майките по време на раждането! Аз все още се надявам да мога да се класирам за нормално раждане, но май шансовете ми не са особено големи.

Ако има вестителки, те май трябва да са от мамите с по-късен термин. Всъщност идеята е на тях да се пускат СМСи с родените бебета или как?

Мога и аз да съм от вестителките - термина ми е след 20, стига да не решат да ме резнат по-рано Simple Smile

# 661
Ихааааааааааа нова бебичка  newsm44. Честито на мама Bubinuni - да ви е жива и здрава и много щастлива!!!
Аз си мисля, че и други бебешнони може да имаме вече имайки предвид колко мамита са влезнали в деветия - ама ще се чуе де  Grinning
И рожденичка сме имали  Party СиСиТу - жива , здрава, щастлива и обичана майка и съпруга.   bouquet
На всички желая слънчев и усмихнат ден!  sun

# 662
  • София
Bubinuni, честита дъщеричка!  bouquet Да ти е жива и здрава, все така да се обичате и слушате, а на теб - бързо възстановяване.
СиСиТу, честит рожден ден! Да си все така усмихната и обичана и най-сладкия бебок през август!  bouquet

# 663
Добро утро на всички  Hug

Много се радвам, че си имаме още едно бебче! Bubinuni, да ти е жива и здравка бебка! А на теб - бързо възстановяване!

Сиси, честит празник и на теб!

Ех, дано днес да е поредния прекрасен ден за нас, нашите коремчета или вече родени бебчета. Много  Hug на всички ви...а аз отивам да чистя/пера/гладя  Sad

# 664
Bubinuni, честита дъщеричка!!! Да расте здрава и щастлива и да радва мама и тати!!
СиСиТу честит рожден ден. Пожелавам ти преди всичко много здраве и повече усмивки.
От утре започваме мазането на хола, където ще помещаваме с бебека като за начало. От три-читири заспивам по 4-5 часа сутринта и през деня съм като пребита.  Confused При нас няма никакви признаци да кротнем. Имам чувството, че колкото по-расте това бебе толкова повече шава и ме оставя без дъх. Това с леките опъвания при мене е мираж  #Crazy
Аз също ще изпера всичко като малка дезинфекция, защото все пак нещата са седяли по пликове в гардероба.

# 665
  И аз си мисля, че ще е най- добре да са мами с по- късни термини, но ако от тях няма желаещи, аз нямам нищо против да съобщавам хубавите новини.

# 666
Честити бебчета на на Bubinuni, Слави  и Либи! Hug  bouquetДа са ви живи и здрави и много много да ви слушкат.Ама че е хубаво да виждаш как на бял свят се показват едно по едно човечетата. newsm30

# 667
Bubinuni, честита радост! Много здраве, късмет, безгрижно детство на малката Симона.   bouquet
Сиситу, Честит Рожден Ден! Да си най-обичаната жена и мама на света!  smile3525

# 668
Честити бебоци на Buninuni и Slavy! Да са много здрави и щастливи, а на мамите - бързо възстановяване  bouquet

СиСиту, честит рожден ден! Бъди много обичана и обичаща!

Моята бебка също вече повече се върти и опъва, отколкото да рита, но важното е, че я усещам доста често и това ми дава спокойствие. Аз снощи за първи път реално усетих подготвителни контракции - вчера паднах леко и въпреки, че не беше нищо сериозно, явно съм се стреснала и организма ми реагира.

Днес и аз съм планирала начало на прането, много  Hug и стойте на хладно!  

# 669
Честити бебчета на Bubinuni и Слави! Да са живи и здрави!
Честит рожден ден и на Сиситу! Дано си най обичаната мама и съпруга!
Вчера приключихме с покупките за бебчето и днес ме е обзела някаква паника, сякаш всеки момент ще тръгна да раждам. Такова чудо не ми се беше случвало, опитвам се да се успокоя, а не мога! Ако някой се чувства като мен дайте съвет какво да направя, че да се почувствам по-добре и по-спокойна.

# 670
И аз да ви се оплача - тази сутрин докато водих бъдещия батко на детска градина така ме присви корема ниско долу и докато стигнем през цялото време ме боля. Сигурно около 10 - 15 минути болката беше непрекъсната. Като пристигнахме там ми помина, но на връщане отново се започна.... Направо си помислих, че вече се почва и трябва да се отправя към болницата, но пих но-шпа и сега ми е добре.
Вчера бях на консултация - бебко е добре, слушахме тоновете - ок са. Другата седмица пак ще ходя. Доктора каза да стискам поне до 23ти и тогава да раждам, ама то пита ли...  baby_neutral Аз се надявам поне до 1ви да сме заедно пък след това да се ражда мъника. Вече ми даде направлението и обменната карта, та с документацията приключихме...

Аз имам някои дрешки от баткото, които са си доста запазени - на Захитекс са, ако не бъркам сега в името, но нещо такова е. Взех на бебони и от някои английски сайтове, които също са много добри като материя - от littleonesclothing, george, asda - доволна съм от всички неща, които съм му взела. Довечера ще получа и още - пеленки, одеалце, хавлийка и костюмчета от панталони с блузки. Благодарение на misleto след време ще си имаме и ново чувалче за количката, за което много й благодаря. В момента си мисля, че приключихме и с покупките, но ако се наложи после в движение ще се набавят нещата. Взехме една нова преносима кошара, че тази от баткото не смятам да я използвам за бебето. Прана е доста пъти, но все ми се струва, че не е достатъчно. Други големи покупки няма да правим - имаме си доста запазена количка, ваничката на баткото ми беше много удобна - анатомична на ок бебе - сега я има в штъркел, пак ще я ползваме нея. Имаме си кенгуру - също ми беше много удобно да разнасям баткото с него. За всеки случай взехме и шишета на авент (2 голени, 2 малки, 2 биберона за смяна, залъгалка и четка за измиване) пак от сайт ги поръчах - бяха на промоция за ок. 10 или 11 паунда и ми излязоха с доставка и комисионна за посредника само 25 лева, а не 59 както ги гледах във всички магазини, които обиколих. Взех и помпа на авент, която също доста добра цена излезе отколкото ги продават тук в магазините - около 35 лв, а не 82-83....За болницата багажа още не е прибран, но всичко необходимо съм го набавила, та лесно ще го спретна за няколко минути, когато се наложи.

Оплаках ви се, похвалих ви се, то стана една сага, за което се извинявам  Embarassed

Поздрави на всички

# 671
Bubinuni, честита бебка! Да расте жива и здрава и ти да се възстановиш бързо и безпроблемно!
СиСиТуnbirthday , да си жива и здрава, много обичана и щастлива и да се радваш на прекрасните си дечица!
С 45 дневния болничен освен приложение 7 за банковата сметка нещо друго трябва ли да нося?
Може ли някой да помогне... Embarassed

# 672
Buninuni 4естита дъщеричка и от мен Simple Smile да сте живи и здрави и много да се обичате..

# 673
Bubinuni , да ти е живо , здраво и мнооогоо послушно бебчето Simple Smile)
СиСиТу , мнооого целувки , да те радват 2мата мъже в живота ти, а скоро да се включи в цялата радост и третия Simple Smile)
С 45 дневния болничен освен приложение 7 за банковата сметка нещо друго трябва ли да нося?
Може ли някой да помогне... Embarassed
това къде искаш да го носиш. ?? в НОИ?

# 674
Bubinuni, честита бебка! Да расте жива и здрава, а ти да се възстановиш бързо и безпроблемно! smile3525 1stroller
СиСиТу,   Gift Tada , да си жива и здрава, много обичана и щастлива и безпроблемно раждане!

Само да помоля да ме пишете на първата страничка, че ще раждам в Майчин Дом.От днес влизам в деветия месец и като гледам как започва бебе-валежа и при нас и направо гледам поне нещата за болницата да набавя, пък останалото оставям на майка ми - поне нея я тресе шопинг-мания, а мен учудващо и странно ама не  ooooh! луда работа  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт