АВГУСТинската ни чета, е от шопинг мания обзета №14

• 24 330
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • София
misleto,

спалното чувалче от ларедут за колко голямо бебе е .сега лятото няма ли да му е горещичко.

http://www.laredoute.fr/vente-nid-dange-bebe-fille-et-garcon.asp … mp;sizecode=99999

за това ли става въпрос,а ако има кош за новородено/зимен кош/ ще има ли нужда от такова чувалче?
Чувалчето е за количка,не е за спане,според мен е за късна есен и евентуално при добре облечено бебче можа да се използва и зимата.

Да за това чувалче става въпрос.

# 76
запис и от мен  Hug

# 77
събота вечер, да не сте на дискотека всички , че много празно ми се струва тука  newsm68 ??

# 78
# 79
  • София
хахаха дискотека,бар кво беше това,вместо това цял ден пухта като парен локомотив,правих сладко,готвих че свеки ми е на гости тази вечер и чак сега положих морно тяло на дивана.На всичко отгоре,малчо не се спря и реши че трябва да направи опит да излезе през пъпа ми и така.А колко щеше да е хубаво да си облека една рокличка и да излеза като човек,да седна с приятелки в някои открит бар и да пиина едно малко с редбул,ама.......................мечтииииии,но и това време ще дойде ,може би още догодина   Wink   Мацки май жегите започват пак и направо не ми се мисли ,как ще избутаме още един месец.Май въпреки нежеланието ми ще се слага климатик,незнам от хормоните или не ама не се чувствам добре като ми е жега

Последна редакция: нд, 04 юли 2010, 01:00 от hrisinda

# 80
и на мен ми се излиза.и мохито ми се пие/но не "с една капка  мента само"Simple Smile

# 81
Като сте се разговорили какво ви се пийва-на мен Бейлис хихихи.Да се спирам,че двойно не ми отива-и сутрин и с бебешор в корема  Laughing
Та добро утро от мен! Ние вече 2ри ден сме в чуденка за пикник,все не ни се вижда подходящо и да видим днес какво ще измислят главиците ни.Вчера поне направихме дългаааа разходка по центъра тук и в парка с приятели!Почти цял ден се моткахме да се радваме на едни последните ни дни(седмички) самички,е надявам се де:)Като гаджета-хихи.Айде много хубав ден от мен и с много добро настроение! Heart Eyes

# 82
Кой каза Мохито  smile3521 и ме удари по слабото място  Wink

# 83
Аз пък си припомних за годините когато бяхме само двамата с мъжо Heart Eyes, не че сега ни е лошо де, даже е много хубаво, но ми стана едно такова мило. Сега малкия звяр е вечно залепен, пък още малко и втория Mr. Green

# 84
и на мен ми се излиза.и мохито ми се пие/но не "с една капка  мента само"Simple Smile
офф.. съжалявам че трябва да те поправя но Мохитото го боготворя и няма как-  няма как да е "с капка мента само" защото алкохола вътре е бял ром... Simple Smile Naughty - олекна ми...  Embarassed Hug днес дали няма да изпукаме от горещина.. мислех милото да ме води на плаж, но се дърпа още-имал работа ... Simple Smile ще гледаме дали ще ме огрее или пак ще се чудя какво да правя пред компа цял ден  Thinking

# 85
момичета имаме ли група във фейсбук,няма ли да се съберем Simple Smile

# 86
  • София
Това за фейсбук групата е много добра идея. Аз довечера може да се пробвам да създам една- ако някой знае как става още по-добре.

# 87
аз предлагам направо направо да се намерим една друга и да се добавим като приятели. Ако някой иска да ме намери аз съм Maya Boneva

# 88
аз във Фейса супер рядко влизам,не ми остава време и за него ooooh!

Кой каза Мохито  smile3521 и ме удари по слабото място  Wink

Аз пък си припомних за годините когато бяхме само двамата с мъжо Heart Eyes, не че сега ни е лошо де, даже е много хубаво, но ми стана едно такова мило. Сега малкия звяр е вечно залепен, пък още малко и втория Mr. Green

newsm10  newsm62 smile3521

Ние си направихме снощи една късна разходка из Златните,много добре ми подейства прохладен бриз покрай морето....  grinning039

Последна редакция: ср, 07 юли 2010, 11:06 от IR

# 89
Maya Boneva, има доста момичета с като твоето име

Общи условия

Активация на акаунт