АВГУСТинската ни чета, е от шопинг мания обзета №14

• 24 348
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Ади, колк о струваше намаленият сутиен? И другите ненамалените? Някак не ми се дават 98лв за сутиен ooooh!
Ами този модел който аз си взех беше намален на 25лв (синия) имаше същия бял и беше 36лв. Иначе стандартно май са към 50лв (понеже продавачката каза че синия е намален  50%). Там в същия този магазин има и много красиви сутиени направо са си секси за по 50-60.
Сега виждам че jennie.to е сложила линк на сутиена който си взех, само че моя е бледо син.

# 511
  • София
Аз си взех за 20лв. от Хиполенд, обаче го видях и в Пигис на същата цена. Транси, този магазин е за бременни, ако добре съм се ориентирала има и дрехи за бременни. На мен лично не ми се дават също много пари за сутиен-затова и не търся по молове. Не знам как ще е с моя сутиен, но ми се струва много мек и удобен.

# 512
здравейте моми4ета, явно се започва с неволите и тревогите...и аз от 2 дни се чувствам мноого зле, бебето го усещам адски ниско, постоянно мърда ,не спира,не мога да заспивам, кръста ме скъсва да ме боли,kорема също..контракции.....а бе с една дума имам чувство че срещата екстренмно наближава,надявам се на 10 дни още да стои вътре....

Последна редакция: сб, 10 юли 2010, 23:17 от moli84

# 513
аз пък като ходих на колхозния, си намерих за 5лв такъв сутиен от една циганка  newsm44 , иначе щях да ви казвам за хиполенд ( и аз там ги бях харесала ) , но шаника вече ви е споменала ,че там са по 20 лв..
 до сега съм пържила тиквички аз.. след малко сядаме да ядем..
дано ви изчезнат болежките  ( то май вече малко е сложно.. но все пак  Hug )  айде целувки

# 514
cambozzola, права си мила. Още малко ще се раздуят  ooooh! Като добавиш,че ще се наложи и подплънки (от тия дето попиват кърмата) да слагаме  ooooh! А най-- яко е като накърмиш бебето от едната гърда и тя стане два пъти по-малка от другата  Laughing  Което ме навежда на една друга мисъл - много от защитничките на кърменето (  Hug ) твърдят ,че увисването на бюста няма нищо общо с кърменето , а гърдите увисват от бременността. Само с това не могга да се съглася- това продължаващо с месеци (при някои години) раздуване и свиване никой не може да ме убеди ,че не влияе... Tired Въпреки това не бих се отказала от кърменето по тая причина- така или иначе рано или късно ще си провисна  Joy
Момичета, мерси много. Ще ида да видя тия в Sky City- наистина изглеждат добре. Магазина там го знам.
Аз днес тръгнах по магазините- открих голямото БОНГО:) В магазин okaidi в мола на Стамболийски накупих сума ти дрешки за бебчо- иманамаление до 70% -накупих блузки за по 5лв, панталончета за по 9. Страхотни са. Минете да погледнете  Peace  И във FOX има намаление, но нещо нямаше много избор за момченца.Иначе за момиченца имаше страхотни неща:) Минах и през премама, там са още на 30% , до месец ще станат на 50%-обикновено го правят към края на юли, началото на Август  Wink

# 515
Мда, и моите гърди увиснаха в следствие на кърменето. При мен бременността не се отрази по никакъв начин, но кърменето промени вида им доста.

# 516
Марина аз моята нощница я взех за 21 лв. същата    Mr. Green

# 517
Аз си взех за 20лв. от Хиполенд, обаче го видях и в Пигис на същата цена. Транси, този магазин е за бременни, ако добре съм се ориентирала има и дрехи за бременни. На мен лично не ми се дават също много пари за сутиен-затова и не търся по молове. Не знам как ще е с моя сутиен, но ми се струва много мек и удобен.
Да, точно този магазин е Peace
А този сутиен на снимката е направо страхотен, сега се замислям, дали да не отскоча да си взема и такъв Rolling Eyes Но, май ще изчакам да видим докъде ще го докарам с кърменето, пък тогава.... Моите на вид изобщо не могат да се сравняват с него, памучни са, не особено красиви, но пък удобни...

# 518
аз пък като ходих на колхозния, си намерих за 5лв такъв сутиен от една циганка  newsm44 , иначе щях да ви казвам за хиполенд ( и аз там ги бях харесала ) , но шаника вече ви е споменала ,че там са по 20 лв..
 до сега съм пържила тиквички аз.. след малко сядаме да ядем..
дано ви изчезнат болежките  ( то май вече малко е сложно.. но все пак  Hug )  айде целувки

MaPuHa88 , извинявай ама би ли ми казала къде точно има Бурлекс около Спортна зала,че не се сещам....

# 519

момичета, знае ли някой какво се случва с burbu6on?? надявам се да са добре с бебеците!!

# 520
Taкъв сутиен си купих, удобен е, но е малко "бабешки". Този също, по-спортен е и е адски удобен. Надявам се да потръгне с кърменето и да си купя и нещо по-нормално  Crazy

# 521
  • София
Ади, стискай крачета още малко. Прати любимия да донапазарува, ти само го инструктирай по телефона.
Явно вчера е бил кофти ден. И аз за малко да припадна в една аптека, изведнъж ми ста на лошо, обля ме студена пот - дадоха ми стол хората , водичка, поседях десетина минути и се прибрах. Като си измерих кръвното - долна граница 48 Crazy Наистина вече трябва повече да се пазим.
За сутиените - аз си взех също от И за мама, но от Бейби мола. Само че моят е на Натурана, тези на Анита нещо не ми паснаха. http://www.izamama.com/index.php?lnk=MDA0MDAyMDAwMDAw Моят е първият, въпреки, че и вторият изглеждаше добре. Цените им са около 30лв. и са много удобни. Има и 50% намаление на детски дрехи - купих едно много сладко боди-рокля на Jacky за 14лв. -
И аз все си мисля за burbu6on. Може и да няма време да пише, от грижи по двата бебока.

Последна редакция: нд, 11 юли 2010, 08:37 от bibi76

# 522
  • София
 Здравейте, искам да ви попитам вие към какви шишета сте се ориентирали.Аз се чудя между  Томи типи  и Авент .И дали стерилизатора  трябва да  е за микровълнола или електрически.Хубав ден Hug Hug Hug

# 523
  • Miami
Добро утро  Simple Smile

Кори , не съм чувала да има връзка с въглехидратите....аз почти не ям въглехидрати и до сега нищо не ми се е подувало - нито крака, нито ръце...
По принцип въглехидратите както и солта задържат вода в клетките и причиняват подуване/подпухване. Логично е при теб да не се е случвало подуване. Стискам палци и на теб файти да устискаш до секциото.
Ще трябва да се изследвам за албумин.

Аз имам два сутиена за кърмачки за по 5 лв бройката. Ползвах ги само в къщи, на вън си обличах обикновен сутиен с подплатени чашки/твърди, които се откачат отпред. Беше ми много удобен.

Биби, супер сладко боди-рокле си купила, в любимия ми жълт цвят  Grinning

# 524
Ади  Hug и от мен...Всичко ще бъде наред.
И при мен оплакванията не са много по-различни от вашите...контракции не съм усетила,но болките в кръста и таза  вече наистина са силни...определено вече ми ТЕЖИ,както се казва...И аз си мисля,че все още мога да бъда по-енергична,но батериите ми падат яко  Simple Smile Явно ще лежим от тук до края и това е...и без това после няма да ни се отвори такава възможност  Simple Smile
Хубав ден на всички ииии стискайте,не остана   Grinning

Общи условия

Активация на акаунт