АВГУСТинската ни чета, е от шопинг мания обзета №14

• 24 331
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Честито на мама Слави! Бързо възстановяване и много, ама много да се гушкате с малкия бебок!  bigdance2  bigdance2 
Леле, момичета, а аз още багажа не съм си приготвила ooooh! Все си казвам има време, има време, ама то май няма много Rolling Eyes

# 541

и аз все си казвам, че има време, но сега като прочетох, че слави е родила.. (а нейният термин е 3 дни преди моя!!)

мисля да отида и да пусна една пералня с бебешки дрешки вече, защото всичките си стоят още с етикетите!!  Crazy

# 542

и аз все си казвам, че има време, но сега като прочетох, че слави е родила.. (а нейният термин е 3 дни преди моя!!)

мисля да отида и да пусна една пералня с бебешки дрешки вече, защото всичките си стоят още с етикетите!!  Crazy

и аз точно днес си мислих да пера детски дрешки и чаршафчета,но нямам детски прах....дори нощница нямам за родилното..

4естито бебе на Слави73,да са живи и здрави

# 543
Честито бебче на мама Slavy73! Да ѝ е жив и здрав Михаил. Наистина се започва вече, не остана. И аз трябва да стягам чантите, че не се знае  Grinning.

# 544
  • София
Слави мила толкова се радвам за вас, бъдете живи и здрави с бебчо Михаил, много да ви радва, да си го гушкате и целувате. А на теб бързо възстановяване ти желая.

# 545
  • София
Slavy73- Да ти е жив и здрав Михаил,много да ви слуша и радва и вие много да го слушате Hug

И аз мисля да ходя на лекцията на 18 и съм съгласна да се организираме за там.

# 546
  • София
А какво ще кажете за това 
http://dnes.dir.bg/news/gigant-bebe-6706302?nt=4  Малеееееееееееееееее Shocked Shocked Shocked

# 547
Здравейте и от мен.Първо да честитя бебчетата на Либи и Слави.Да са им живи,здрави и много да ги радват.Бързо възстановяване им пожелавам.
Много време ме нямаше и вие много сте изписали.На 30-ти май ме приеха в болницата със силни контракции и болки в кръста.След прегледа се оказа,че съм с почти изгладена шийка.И от тогава до вчера на легло там.Системи,инжекции,хапчета...но успяхме да закрепим положението.От 1 месец и аз пия Гинипрал и Папаверин.Пак имам контракции,но съм малко по спокойна,защото вече сме по голяма седмица.Дано бебока се позадържи поне още 15-20 дена.Вече смятам да си глася багажа за родилното,че като гледам нищо не се знае.Инъче не съм купувала абсолютно нищо за бебчо.Днес вземахме само малък пакет памперси ,зашото ми ги искат от родилното.
След такава проблемна бременност нямам нито снимки,нито дрехи съм си купила(то в болницата за какво са ми).Ама тези дни ако съм добре ще си взема нещичко за моя размер:)Като кг съм качила 10 до тук.Във вторник сме на консултация да видим малкия мъж колко е пораснал.
Ох малко дълго се получи,но да ви разкажа за моите неволи.Погал по коремчетата и само хубави неща да ви се случват  bouquet

# 548
Честито малко момченце,Слави!Да ви е жив и здрав малкия Михаил,да е радостта и гордостта на мама и тати! А на теб -бързо възстановяване!  bouquet
Леле,то май наистина не останало!И аз днес сутринта пуснах една пералня с чаршафчета и дрешки.Сега се потих над ютията и за почивка-хоп-страхотната новина!
Карина,не ти е било леко,но съм сигурна,чекогато  малкото човече  се появи и ще му се радвате и много ще го обичате,а кога ще стане-Божа работа!

# 549
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА СЛАВИ  bouquet
ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО И МНОГО ДА РАДВА МАМА И ТАТИ  Hug

КАРИНА,дано вече всичко е наред! Hug

# 550
Да е жив и здрав малкия Михаил и от мен!   bouquet  bouquet
Момичета, аз днес се боядисах - не издържах, просто не можех да се гледам повече с тези израснали корени, но не спирам да мисля да не съм навредила на бебока. Аз изрично казах да избягва котнакт с кожата, да не се боядисва плътно ко основата на главата, за да не влизат веществото впрез кожата. Но това дето го дишах ме притеснява да не влияе върху бебето.
Стискам палци на момичетат с контракции , то и аз имам и много се притеснявам, но дано да устискаме още малко!  Hug

# 551
много се радвам за Михаил, да ни е жив и здрав Simple Smile)) на мене днес ми оправят климатика- нищо че изкарах лятото без него- времето и дъждовете бяха с мен Simple Smile) карина  Hug лежи и почивай само Simple Smile аз отивам да готвя , че трябва да се яде... Simple Smile)

# 552
Честито на мама Слави за малкия Михаил! Да сте живи и здрави и много да Ви радва малкия човек! Бързо възстановяване!   Прекрасно име сте избрали. bouquet

Карина, дано всичко е наред и се задържи малкото същество на топло, докато порасне достатъчно!

Аз пък утре имам защита на дипломна работа и малко ми е притеснено, как ще се справя. Стискайте палци!

Усмихнат ден от мен!

# 553
Честито на мама Слави! Да е жив и здрав малкия Михаил!

# 554
момичета да ви попитам, околоплодните води които изтичат знаете ли в какво количество са долу горе/ тези които са раждали вече/ ох сори за тъпия въпрос ама снощи слагах едни глобули за гъбички, и сутринта ми течеше нещо,не много ама аз като не знам..нали няма вариянт да ги пропусна...
Това, което знам от една акушерка, водеща курс за бременни и бъдещи майки, е следното: околоплодните води могат да изтичат в различни количества, най-често изтичат по малко. Можеш да ги различиш от урината по специфичния мирис, наподобяващ мириса на белина или еякулат. Друг начин да разбереш, че е това, е да отидеш в болница с изцапаните гащи / лигнин (не превръзка) и там да направят проба със съответния реактив.
Поздрави!

Общи условия

Активация на акаунт