Отговори
# 705
  • гр.Добрич
Успешна нова учебна година на всички дечица,  здрави нерви и пълни джобове на родителите.

Аз съм в очкаване.

# 706
  • Добрич
Честита, успешна и спорна учебна година !!!   bouquet

Аз си изпратих шестокласничката и предучилищника. Wink

# 707
Успешна нова учебна година на всички дечица,  здрави нерви и пълни джобове на родителите.

Това ми хареса. Присъединявам се и аз Mr. Green

така е ,всеки сам си решава за предучилищната къде да е.Всяко дете е различно,моето неиска да спи,и затова този проблем отпада.Там където съм я записала ще бъдат до 17 часа,разполагат с две стаи,едната за учене с чинове,а другата е с играчки,книжки за оцветяване,там ще си играят,след заниманията,които са само до обяд,има стол,не се налага да напускат сградата на училището,храната е от холандския и така.Надявам се да се справим,ако ли не ще се върнем пак в детската градина,винаги има вариянти.
Къде е това място? На колко години е детето ти?

Боре, а на вас кога свариха да ви кажат за 50-то лв.? Не, че се съмнявам, че ще намерят начин, ама много бързо. Започнали-незапочнали - дай пари. Изобщо не мисля, че ще им стигнат парите. Поживём — увидим.
Свариха те, още на втория ден залепиха списък с необходимите неща... Както разбирам евент. да се намали сумата в частта с учебните помагала... Tired

# 708
  • Добрич
stani_jelkova, радвам се, че имате вариант за връщане в ДГ, ако не ви хареса. Но я си представи всички, които са записали децата си за ПГ в един момент не им хареса и тръгнат да се връщат по ДГ Crazy

Честит първи учебен ден!

# 709
Честит първи учебен на всички ученици!

Доре,благодаря за точното пожелание!

Цоци,аз до тук отцелеях някак си,но не знам утре как ще оживея да 16.30 ч. ooooh!
Много съм лудичка!Умирам от притеснение как ще се справя първокласничката ми самичка цял ден.

Ето я и нея:         

# 710
Мари, щом си оцеляла днес - ще оцелееш цяла година! ВЕрвай ми, и боб хвърлях, и звездите ми говориха, и въобще - жива ще си!!!!!!! Не го мисли толкова, детето ще се справи по-добре от теб!!!!

Аз съм още под вълненията на Първия учебен ден. Хареса ми семплото и съдържателно посрещане от страна на нашата класна.....Вече чакам ежедневието от понеделник - че то до тогава ще е иху-ахо....Но в семейството следва строй се, преброй се, че иначе няма оправяне......

1 - 2 - 3 - 4 - 5  - ето ни и нас.......

Честито на всички ученици, градинари и на техните майки новата учебна година!!!!!

# 711
  • гр.Добрич
Цоци, много сте хубави. Hug

Аз пък днес обикалях 3 час в болницата, за прегледи на Ивчо. карпузов ни беше дал направление за всякакви лекари и направо щях да откача от чакане. Най-важното е че детето е здраво.

Ттъкмо ми се обади мъжът ми, че днес за 10-ти път ходи и все го мотат. Всички били много стресирани и не можели да се справят. Меренето на КЗ не било работа на сестрата. А каква ли е нейната работа? Засега уговорката е да ходи след закуска и преди обяд, което за мен е достатъчно. Той и така ще реве, но поне за няколко часа ще е сред деца. Това е положението. И сега не ни занимавайте с децата си, защото чакаме в петък кметицата. #Cussing out

Последна редакция: ср, 15 сеп 2010, 16:26 от spinki

# 712
spinki,недей така, туй кметица, не е шега работа

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ -И НА МАМИТЕ И НА ТЕХНИТЕ ДЕЧИЦА

А абитуриенти ще има ли, или всички са  с малки дечица?

# 713
Според мен не е виновна кметицата, ами тези дето се опитват да и се подмажат и от това може да страдат децата !
Успех на всички малки и големи ученици, да не ги тормозят много ! Simple Smile
Цоци, страхотни сте !!!

Мари
, много ти е сладка ученичката !  Hug

# 714
  • гр.Добрич
Еми гадно ми е, защото третират детето ми като инвалид, а за тях трябвало да има специални заведения, а не общо ДГ. Sad

Мари, Ивка е много усмихната.

# 715
Аз като ви слушам ядовете още повече се убеждавам в моето си твърдение, че ако даскалото не беше задължително и там нямаше да я пусна  Crossing Arms Аз като бях първокласничка не ми се е налагало да нося 7 килограмова раница и ми се ще и на Хрисито да не и се налага ама май няма и се размине  Wink

# 716
Спинки,специални заведения трябва да има за всички,който си мислят,че тези неща се случват само на другите!
Дали така ще мислят,ако става въпрос за техните деца?И за каква интеграция говорим?Ти не можеш да запишеш на градина едно дете с толкова разпространено и сравнително леко заболяване,а какво да говорим за децата с тежки увреждания!
Спирам,че съм бясна #Cussing out

Цоци и аз вярвам на боба и звездите,ама ме е страх от ей такива хора като тези със специалните заведения Sad

Благодаря ви за милите думи за ученичката,ама да се изфукам и с шестокласника Laughing

# 717
  • гр.Добрич
Не мога да се примиря с невежеството и нежеланието на хората, които са сложени да обучават и се грижат за децата ни. Най-ме е яд на това, че сестрата в тази градина е присъствала на срещи на децата диабетици и аз съм останал с впечатление, че са имали такъв случаи и е наясно. Днес пред  мъжа ми се е обърнала на 180 градуса и мънкала през цялот време - децата били много и т.н. Тя по цял ден няма никаква работа е от 8 до 16ч. и да няма 1 мин. за мерене на КЗ, това е направо безхаберие. По тази логика ако не може да измери една КЗ, тя няма и температура да мери ако се наложи или пък се случи нещо по-сериозно. Значи няма смисъл от мед. сестри в ДГ. Ще ги проуча аз тези неща, няма да ги оставя. И с цялата си наглост казала, защо не потърсим частна ДГ.

Мари като гледам Теди колко е готин, пу-пу.

# 718
  • Добрич
Ей, аман от тези мед.сестри, дето си мислят, че са хванали Господ за шлифера. Мен още ме е яд на нашата, която миналата зима каза, че детето е с температура и си умря на становището, че не може да се излекува за 1 ден. Но нали са свикнали да не се претрепват от работа ... Чудя се по цял ден какво правят, че нямат време да се занимават с елементарни неща. Ами ако децата, на които трябва да се обръща нужното внимание по цял ден са повече, какво ли биха правили тогава?!

Мари, Цоци, учениците ви са много хубави!   bouquet  bouquet  bouquet
Дано нямат проблеми.

# 719
Добро утро!

Наистина пълна незаинтересованост тресе всяка сфера, без изключение...Имайки предвид обновената им сграда и днешната височайша визита, направо е гротеско това на фона на безхаберието им..Наистина пълно лицемерие. Ако ще и в златен палат да ги поставят, манталитета ако е същия - кел файда. Дори, не оставяй нещата наистина...ми то коя градина сменихте вече и все същите лайна навсякъде Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт