Отговори
# 720
Добро утро Simple Smile

Креми, много си ранобудна  Simple Smile

Нагледах се на хубави ученици  Hug  bouquet

И пак да ви се оплача  Laughing Смениха ни помпата на дивана и втората не бачка, на това как му се вика? Като ще правят нещо поне като хората да го направят ненормалниците  #Cussing out

Влязах да питам нещо пък забравих какво  doh

Наближава края на темата, тоя път кой ще пуска нова ?

# 721
Ленка, не си ти карък, на това му се вика пълно безхаберие, пак в духа на предишните постове Mr. Green

Откриват обновената детска градина "Слънчице"

Децата ще учат и играят в нови занимални, специално за тях са закупени компютърни конфигурации, цветен принтер, цифров фотоапарат, цифрова камера, мултимедиен проектор, лаптоп, система за домашно кино, подвижна светофарна уредба, площадка за безопасно движение и стативи за рисуване. С ново обзавеждане е оборудвано кухненското помещение, доставени са перални, съдомиялни машини, сушилня, сервизни колички и гладачна машина.

Колко сме модерни, а Crazy...Има ли кой да работи с тези уредби, според вас...

# 722
Петгодишните тръгват на предучилищна от 2012 година

Ако може да ги разбере човек. Писна ми от тинтири-минтири приказки на всеки...Като това плещене на ляво и надясно и нищо-не-казване не е било....Един едно, друг друго - а на нас един... Mr. GreenОнзи ден така се праскаха, сега излиза, че без да реши парламента аджеба не може да стане ...Виждам си 50-толевката как отлита от джоба ми Joy

# 723
  • Добрич
Да се изкажа и аз...
Значи в предучилищната група на Пепи има и доста 5-годишни. Но те няма да са отделени и да започват отделно 2-годишно предучилищно обучение (което уж беше идеята на тази наредба), а ще се обучават директно с 6-годишните.  newsm78 Пълен хаос определено. Само дето в училищата родителите на 5-годишните няма да плащат нищо за консумативите, да и такса няма. А, щели да сме имали и от безплатните закуски (тези, които са до 4 клас). Мерси от тези закуски! Добре, че Пепи не тръгва незакусил от вкъщи!!!

Ако не ми беше училището под носа....

# 724
# 725
Аз пак съм тук.Нямахме нет до сега :p

# 726
Едно дете ако ще и от три годишно да го пуснат на училище като не му се учи пак няма да учи! Явно управниците си мислят, че като задължат родителите да пускат децата от по рано на училище и всичко ще се оправи. Хубаво, че децата са бъдещето на държавата ама трябва ли от пет годишни да се блъскат над учебниците? Отделен е въпроса колко са майките, които от едва проговорило детето български имат мания да го научат на английски   ooooh!

# 727
Добро утро.
При нас 5-годишните в нашата предучилищна група ще си плащат учебните помагала , освен ако не представят молба ,че детето им ще тръгва от 6-годишно на училище.
Снощи имахме родителска и ни казаха ,че само ниесме предучилщната група , няма да има други , което ме навежда на мисялта ,че 5-годишните ще са си трета нормална група , а не предучилищна. Wink
Спинки - много неприятно с персонала на градинитеи отношението им към Ивчо . #2gunfire
Ленка - незнам дали си карък , но по-скоро всичко което продават тия телешопи съм се убедила че е боклук- вземи например стийм моп -а струва  200 и кусур лева . Същата гледах на Технополис миналата година , но Филипс за 180лв. Laughing

# 728
~*~

гр. Добрич

Заповядайте на лекциите за кърмене в Училище за кърмене

'Здравословно и балансирано хранене',
организирани от Ла Лече Лига

‘Хранене на бременната и кърмачката. Захранване на бебето.’

Заповядайте да научите повече за здравословното и балансирано хранене на бременната жена и кърмачката и за захранването на бебетата!

•   Мога ли да ям определени храни, докато кърмя?
•   Кое е полезно за мен, а кое не?
•   С какво да захраня бебето си?
•   Кога започва захранването и как протича то?
•   Как цялото семейство да се храни балансирано?

На тези и други въпроси намерете отговорите на новите лекции за хранене!

07 Октомври, четвъртък, 10:30 ч., РИОКОЗ (бившо ХЕИ)

За справка - Нели - 0886400430

Лекциите са безплатни и са отворени за всеки, който се интересува от темата – бременни мами, бъдещи татковци, настоящи майки и бащи (и дори баби и дядовци).

Заповядайте!

~*~

# 729
Да знаете някакви контакти на оркестър Извор спешно е.

# 730
Тц

Обаче, Ангелче, нали си мой човек виж какво намерих Mr. Green

Има ли булки от Добрич - 3част

Да знаеш май всичко знаят Mr. Green

Ще се жените ли? Mr. Green

Последна редакция: сб, 18 сеп 2010, 15:44 от МамиБлю

# 731
Тц

Обаче, Ангелче, нали си мой човек виж какво намерих Mr. Green

Има ли булки от Добрич - 3част

Да знаеш май всичко знаят Mr. Green

Ще се жените ли? Mr. Green

Ще се женим мислим да е ноември месец,ама сега свекара ще има юбилей и затова търсим оркестър изненада ще е за него Simple Smile

# 732
Ооо Ани, нас няма ли да поканиш  Mr. Green Все пак не забравяй кой ти даваше съвети  Laughing
Че за оркестъра, тия не са ли дето свирят в Резиденцията, идете направо на място да говорите с тях Simple Smile

# 733
Никога няма да забравя вие много ми помогнахте.

# 734
Що не пишете бре, моми???? Да не би да не можете да излезете от МОЛ-а?????

Раденка има днес рожден ден, а гледам майка и още нищо не е сложила на масата........Докато не получа парче торта - никакви пожелания тук! Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт