Спирала за мигли 3

• 119 736
  • 734
  •   1
Отговори
# 570

Промоция, промоция, колко да е промоция  Thinking
Тя иначе струва към 30 лв, виждала съм я на промоция на същата цена само, че с подарък мини ФДТ или намалена на около 22 лв.
Но тук е повече от 50% по-малко  newsm78
Да не би да е мини размер ...

# 571

Промоция, промоция, колко да е промоция  Thinking
Тя иначе струва към 30 лв, виждала съм я на промоция на същата цена само, че с подарък мини ФДТ или намалена на около 22 лв.
Но тук е повече от 50% по-малко  newsm78
Не е мини размер тази /с този цвят/ си е на тази цена .

# 572
  • София
Купих си червената Golden rose - по препоръки от тук.
Много съм доволна - прилича на Телескопик, а аз харесвам такива спирали с удължаване и разресване.
Обаче изтървах спиралата на ламината и тя се счупи! Shocked
Май ще трябва да си купувам нова. Добре поне, че е евтина. Между другото, това не ми е първи случай на чупене на опаковки на Голден Роуз - май са слаби.

# 573
Джордани голд използвам, доста е добра.Преди нея имах Римел също съм доволна.

# 574
Промоция, промоция, колко да е промоция  Thinking
Но тук е повече от 50% по-малко  newsm78
Нормалният размер си е,просто от време на време пускат лимитирана серия на тази цена.Аз няколко пъти като попадна на промоцията си я купувам.Това ми е любимата спирала! Peace

# 575
  • В къЩи.
Значи определено ще си взема.
Учуди ме факта,че когато беше пусната розовата серия всички бяха полудели да я купуват ,а и течеше голяма реклама по ТВ,а сега не съм чула нищо. Затова се зачудих да не би да е някаква имитация.

# 576
Учуди ме факта,че когато беше пусната розовата серия всички бяха полудели да я купуват ,а и течеше голяма реклама по ТВ,а сега не съм чула нищо. Затова се зачудих да не би да е някаква имитация.
От доста време я има, аз съм си я купувала лятото от ДМ.

# 577
Ами тази лилавата беше отдавна на промоция,сега не съм видяла да я продават ThinkingЩе мина днес пак да проверя,но до преди седмица нямаше.

# 578
  • София
Ами тази лилавата беше отдавна на промоция,сега не съм видяла да я продават ThinkingЩе мина днес пак да проверя,но до преди седмица нямаше.
Тя беше лимитирана и отдавна се изчерпа по магазините.

# 579
Момичета, искам да си взема спирала, но понеже досега все съм си взимала евтини спирали на Мейбълин и Буржоа, и като си я махам, винаги ми пада поне по една мигличка, искам да ви попитам за съвет - някоя по-скъпа и вероятно по-качествена, например на Живанши Phenomen'eyes - моя приятелка ми я препоръча, но все пак не е 2 лева и искам да ви питам - имате ли някакви наблюдения върху нея и ако не, коя хубава спирала ще ми препоръчате Simple Smile
Благодаря за отделеното време  Blush

# 580
  • в 1001-та нощ
на мен не ми падат мигли така, каквато и да е спиралата  newsm78 сигурно по-скъпите са с по-хубави съставки, но предполагам по-скоро - за качеството на насяне, издържливост, не дразнене на очите  newsm78

мисля си - дали проблемът не идва от това как сваляш спиралата newsm78 и ако има няккаъв друг проблем с миглите  newsm78

# 581
Момичета, искам да си взема спирала, но понеже досега все съм си взимала евтини спирали на Мейбълин и Буржоа, и като си я махам, винаги ми пада поне по една мигличка, искам да ви попитам за съвет - някоя по-скъпа и вероятно по-качествена, например на Живанши Phenomen'eyes - моя приятелка ми я препоръча, но все пак не е 2 лева и искам да ви питам - имате ли някакви наблюдения върху нея и ако не, коя хубава спирала ще ми препоръчате Simple Smile
Благодаря за отделеното време  Blush
Аз мисля, че ти трябва хубав нежен демакиант за очи и да не търкаш, а да сваляш спиралата съвсеееем нежно  Peace Аз докато не се научих как да си свалям грима все ми падаха мигли, незвисимо дали с евтина или скъпа спирала. Ето едно полезно клипче:

http://lisaeldridge.com/video/12596/make-up-removal/

# 582
Това ново чудо на Мейбълин някой вижда ли го вече и пробва ли го. Вчера ми привлече вниманието и чух че тъкмо са заредили,значи е супер нова...изглеждаше странно,но и интересно Crazy

# 583
мими23, аз я видях спиралата  Simple Smile, но продавачката така настървено я рекламираше, че ми се отщя да я гледам и си тръгнах.  Laughing

Намерих сравнение на Maybelline One By One Volum' Express Mascara   и Maybelline Colossal Volum' Express Mascara  http://de.paperblog.com/maybelline-the-one-by-one-volum-express-mascara-95743/

# 584
мими23, аз я видях спиралата  Simple Smile, но продавачката така настървено я рекламираше, че ми се отщя да я гледам и си тръгнах.  Laughing

Намерих сравнение на Maybelline One By One Volum' Express Mascara   и Maybelline Colossal Volum' Express Mascara  http://de.paperblog.com/maybelline-the-one-by-one-volum-express-mascara-95743/

Нищо не разбрах от написаното Laughing но снимките изглеждат добре.Ще взема да я пробвам Peace

Общи условия

Активация на акаунт