Спирала за мигли 3

• 119 726
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
напълно съм съгласна за фатал, това е най-добрата спирала според мен.

ползвала съм на мейбълин жълтата и новата розова, жълтата е по-добра според мен Peace

# 616
Момичета ползвалили сте тази спирала и по специално зелената??? Отзиви???http://www.ivis.bg/bourjois-effet-liner-mascara-%D1%81%D0%BF%D0% … %D0%BB-p2996.html

По-нагоре споменахте за мейбълин спирала жълта, която разделя мигла по мигла...тази ли е??? http://prikachi.com/files/612664h.jpg

И накрая, някоя от вас използвала ли е миглоизвивачката на Мавала???

Тази я гледах на Буржоа ефет Лайнър, но не си я взех. Продаачката ми препоръча Буржоа Цуп де театре 2 в 1. Моята е със силиконова четка, прави миглите много естествени, т.е. ако си сложиш един слой все едно не си със спирала, много естествено стои, удължава ги, но не ги сплъстява, ако си сложиш втори слой предполагам че ще си личи и ще стоят по-обемни. аз като ходя на работа си слагам един слой, да стои естествено, просто ги удължава и ги разресва... Но всичко е до предпочитания, аз се водя от максимата око да види, ръка да пипне, в случая око да пробва Wink Трябва да се пробват няколко вида за да си намериш твойта спирала, както и с всичко останало Wink

# 617
напълно съм съгласна за фатал, това е най-добрата спирала според мен.

ползвала съм на мейбълин жълтата и новата розова, жълтата е по-добра според мен Peace
Взех Фолсис Блек Драма, защото се оказа че не са скъпи на мейбълин и няма какво толкова да го мисля. Обаче от тогава съм болна и не съм я пробвала  #Puppy dog
А всъщност на Мехбълин съм ползвала Волюм Експрес водоустойчива и съм доста доволна - не слепва миглите, стоят пърхави, но голям проблем ми дава със свалянето и забравих за нея.

# 618
Можете ли да ми кажете, къде мога да намеря спирали на Lumene и в какъв диапазон са цените им?

# 619
  • София
Можете ли да ми кажете, къде мога да намеря спирали на Lumene и в какъв диапазон са цените им?
В парфюмерии Драка, от около 15 до 25 зависи от спиралата. и по-евтини съм виждала, но май беше промоция Simple Smile

# 620
~Étoile~   bouquet

# 621
  • Варна
Искам да ви помоля за съвет. Имам много чувствителни очи от доста време ограничих ползването на спирала. Основно си купувах Ланком и Шанел. На Ланком харесвам Hypnôse и Virtuôse. На Шанел - за дулги мигли. Пробвала съм и Клиник, но след 10 минути миглите ми не са извити. На Макс Фактор бях взела 2000 Калории не бях доволна - същото като с Клиник. Сега търся спирала, която да е подходяща за супер чувствителни очи и да извива силно, защото моите мигли "падат" бързо. Имам и такива, които растат в обратна посока. В общи линии непокорни Twisted Evil

# 622
didaka, при мен извиването зависи от начина на нанасяне, не от самата спирала  Simple Smile

# 623
  • в 1001-та нощ
имаш предвид от четката или какво точно  newsm78

# 624
Да похваля тази спирала

Придава невероятен обем и разделя чудесно миглите.  Peace

# 625
  • В къЩи.
при мен точно такъв ефект имаше жълтата на мейбълин, май това е спирала, точно, като за моите мигли - като дължина и гъстота....миглите ми доста се сгъстиха и тази конкретно - идеално ги очертава, разделя и подрежда, тушът е по-рядък и четката подходяща  Peace

Ползваш някакъв продукт ли? Издай таината  Mr. Green,че положението при мен е плачевно.  Tired

# 626
  • в 1001-та нощ
от изв. време пия продукти за коса - не знам дали е от тях - предполагам  newsm78 че оказват влияние, но пък не оказват влиярние на никое друго окосмяване по тялото  newsm78

преди това на няколко пъти ми слагаха мигли и мисля, че тези процедури се отразиха зле на моите собствени, които вече се възстановиха  newsm78

според гримьори имам дълги и гъсти мигли, на мен все ми се иска да са по ....  Rolling Eyes

# 627
Да похваля тази спирала

Придава невероятен обем и разделя чудесно миглите.  Peace

На каква цена е?

# 628
Около 15 лв. Peace

# 629
И аз съм я харесала тази на Лумене...а тя извива ли миглите поне мъничко?

Общи условия

Активация на акаунт