Спирала за мигли 3

• 119 709
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
Искам да ви помоля за съвет. Имам много чувствителни очи от доста време ограничих ползването на спирала. Основно си купувах Ланком и Шанел. На Ланком харесвам Hypnôse и Virtuôse. На Шанел - за дулги мигли. Пробвала съм и Клиник, но след 10 минути миглите ми не са извити. На Макс Фактор бях взела 2000 Калории не бях доволна - същото като с Клиник. Сега търся спирала, която да е подходяща за супер чувствителни очи и да извива силно, защото моите мигли "падат" бързо. Имам и такива, които растат в обратна посока. В общи линии непокорни Twisted Evil
За извиването - извивачка Peace Simple Smile  Леко нагряваш със сешоар преди да извиеш, колкото леко да я позатоплиш, внимателно да не се изгориш. Само така успявам да постигна извити мигли.

# 631
Търся си хубава кафява спирала, четката да не е силиконова.Благодаря предварително:hug:

# 632
Здравейте дами Simple Smile
Имам нужда от съвет: аз имам зелени очи и ползвам само и единствено черна спирала, но напоследък съм по-отворена към експерименти с цвета на спиралата и следователно се замислям за цветна. Искам да ви питам, някоя от вас ползвала ли е зелена или лилава спирала, от която да е доволна и имате ли наблюдения какъв цвят спирала е подходяща за зелени очи с цел да бъдат по-подчертани и да изпъкват повече?
 bouquet

# 633
Киара, аз моите чрез нанасянето ги извивам, но са търсили ефект обем, не извиване. Мисля, че ако търсиш точно това, е по-добре да се насочиш към друга спирала Grinning

# 634
Smartie, Да, търся предимно извиване и не много обем...освен тази, която си показала съм си харесала още 2 от тази марка тази е едната, а тази другата. Ако някой ги е използвал, моля, да сподели мнение дали наистина извиват и разделят добре? Hug

# 635
Имала съм първата за чувствителни очи, наистина разделя и извива по-добре от другите. Grinning

# 636
Smartie, Благодаря   bouquet значи ще си взема тази за чувствителнии очи Peace

# 637
Whistling
Здравейте дами Simple Smile
Имам нужда от съвет: аз имам зелени очи и ползвам само и единствено черна спирала, но напоследък съм по-отворена към експерименти с цвета на спиралата и следователно се замислям за цветна. Искам да ви питам, някоя от вас ползвала ли е зелена или лилава спирала, от която да е доволна и имате ли наблюдения какъв цвят спирала е подходяща за зелени очи с цел да бъдат по-подчертани и да изпъкват повече?
 bouquet
И аз съм със зелени очи и определено лилавата по-добре ми стои.Но не ярко ,а тъмно лилаво Peace

# 638
Здравей и ти, Габриелла!  Simple Smile Simple Smile

Можеш да се ориентираш към кафяви и лилави нюанси (зелено твърдо не бих ти препоръчала). От кафявата гама можеш да подчертаеш цвета на очите си с бронзов цвят спирала (вместо с монотонно кафяво), а лилавата гама зависи от зеления нюанс на очите ти, но като цяло е по-добре да се насочиш към по-синята, а не по-червената част на лилавото, защото по-червеникавите нюанси като че ли подчертават по-скоро лешниковия елемент в зелените очи. При лилавите цветове ефектът ще е по-голям, ако спиралата е за обем, защото при другите видове ще изгубиш както от цветния контраст, така и от ефекта „обрамчване” на окото. Личното ми мнение е, че прекалено ярките цветни спирали (с редки изключения главно в синьо-лилавата гама) имат леко „пластмасов” ефект и са по-подходящи за клубни и подобните им изяви.  Hug

# 639
Благодаря ти, Babydoll!
Много полезен, подробен и професионален съвет  bouquet

# 640
Взех на Лореал Лаш Архитекта-4ерна. Търсех обем и издължаване/за разделяне ми казаха 4е трябва да е силиконова четката/. На първа проба бива ще я видим по нататък, Дано не се рони.
Има ли някой отзиви за нея newsm78 Laughing

# 641
Babydoll, аз също съм със зелени очи, блондинка и мисля да пробвам с кафява.Ако си използвала моля да ми препоръчаш  bouquet

# 642
Здравей, elinor1985!  Simple Smile Grinning

Предпочитам черна спирала, но доста време съм ползвала и кафява. Мога спокойно да ти препоръчам кафявата спирала на Bourjois – Volume Clubbing Brun Remix, водоустойчивата Chanel Inimitable #20 (Bronze) (макар че ако имаш чувствителни очи (както е в моя случай), водоустойчивата спирала не е най-добрият избор) и Yves Saint Laurent Mascara Moire #2 Copper Reflections (ако тази серия още се произвежда – в нея имаше уникални цветове).

Ако мигличките ти са тъмни, е добре да използваш основа (например Cils Booster на Lancome, или която друга си избереш), защото върху нея цветът на спиралата се откроява наистина. И още нещо наистина важно – при цветните спирали трябва да се олекоти цветът на горния клепач (ако е по-тъмен по природа), както и да се прикрият евентуални сенки под очите, за да изпъкне както цветът на очите, така и цветът на спиралата и взаимодействието им да е по-силно.

Ако пък имаш черна спирала, която харесваш и чийто възможности добре познаваш, можеш просто да опиташ с кафявия й вариант като за начало, за да видиш как ще се чувстваш с него.  Hug

Малко съм пристрастна към въпроса със спиралите, защото първите ми любими гримове като малка бяха една кафява (от една архивна марка) и една черна (и то водоустойчива) спирала на Dior - колкото и спирали да съм ползвала оттогава, на по-добри и ефектни не съм попаднала и едва ли ще попадна.  Sad

Поразлях се в отговора, но се надявам поне малко да съм ти помогнала в избора.   bouquet

# 643
  • в 1001-та нощ
и аз се ослушвам за зелените очи - защото и моите са такива ... със златисти точици, като кръгчета  newsm78

понеже миглите ми са черни - при проба с кафява спирала ....почти не се усеща  newsm78 - а не знаех за основа и т.н.

т.е. - ако ползм основата за цветна спирала - цветът ще е по-изразителен newsm78

същи - ми стана интересно за бронзовото .... може би е по-подходящо за тъмна коса  newsm78, защото аз съм светла (като на аватара)  newsm78

# 644
Maxfactor Experience ми допада като ефект, но на края на работния ден вече започва да ми люти на очите от нея. На Art Deco не беше чак с такъв обем, но изобщо не ми дразнеше очите.

Общи условия

Активация на акаунт