Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 102

• 122 209
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Краси.мира-страхотна е тортата с рибаря.
Пави-много свежа торта.
Тина21-мнаго хубави торти.
Коприва-браво за изненадата с тортата.
Дарилка-страхотно красива торта.Розите си ги направила по нов начин.Дай малко обяснения как ги накъдри така.
Дестини-тортата е много инетресна пък и съм сигурна,че никой няма да забележе недостатъците.
6естия-страхотни торти-много бързо напредваш.Тази първата е изпъната като по конец-браво.Овцата е много готина,патето също,но без ноктите.

# 76
ДАРИЛКА, smile3501 smile3501 smile3501 тортата е прекрасна ,цветовете са нежни и въобще цялата композиция естрахотна   bouquet

# 77
  • Бургас
Дарилка, поздравления и от мен! Страхотна е тортата - красива, цвета, явно правена с голямо желание и любов, предполагам и много вкусна. Крем Рафаело като този в библиотеката ли е - 250г масло, 1 конд. мляко и 100г стърготини? Кажете ми отзиви за този крем, хубав ли е? Да не е много мазен? Мисля скоро да направя такава торта, но се чудя дали няма да е по-добре да го смеся с 1 пудинг ванилия или крем Оле. И коя от двете добавки е по-подходяща? Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 06 юли 2010, 14:04 от sunny-n

# 78
  • Бг-мама
Здрасти момичета , при нас тук докараха тавички силиконови за мъфини за по 6 бр , ако някой иска да свирка по 9.90лв струват има 4 вида в магазина.

# 79
Макар и с малко закъснение ЧРД на Нева, Денис, Ради, Блюто, Рая! Бъдете живи и здрави!!! Hug

Диди ще ги шашнеш с тая торта.
6estja голямо производство. Овчицата най ми харесва.
доня КОПРИВА много е нежна тортата.
Дарилка страхотно изпълнение. Стоящата буква много ми хареса и ще се копира. Peace
Буболинка розовия цвят на панделката направих с боите на Америколор. В самия комплект има цвят розово.

Да ви покажа и втората торта за РД на Поли:

Много съм доволна от ММ на Пико, само че ми е много странно как ми стават цветовете. Трябваше да оцветя в черно, а то стана тъмно зелено, което при тази на Ирида не се получава. Лилавото пък ми стана светло синьо?

# 80
  • София
Привет, момичета!
Първо искам да поздравя, макар и със закъснение, всички рожденици от последните дни - Нева, Ради, Блуто, Рая и разбира се моя Денис. На всички желая от сърце много здраве, радости и късмет!!! Честита годишнина на Катето и честито ново бебе в темата!

Благодаря ви страшно много за поздравите и пожеланията към Денис - предадох му ги и той е много щастлив.
Аз се извинявам, че чак сега пиша, но напоследък само лоши новини и събития ми се случват и вече не знам как издържам. За капак и средният и малкият се тръшнаха с варицела. Давид се изрина точно на рождения ден на батко си и е много зле милият. Малкият все още е само с няколко пъпчици, но ще видим.
Пооплаках се, а сега да ви похваля за невероятните красоти.
Женик - разкошна е тортата с розите и пеперудите.
Дидоча - тия мечета са толкова сладурски!
Дарилка - невероятна красота! Направо настръхнах като я видях. Страхотна е! Толкова ти се радвам всеки път като видя твоя торта. Браво!
Албенка - последните ти торти са много готини и красиви. Рисуваш уникално! Давай все така!
Шестия - страхотни торти и от теб! Апликацията е номер едно, а овцата е супер. Тая с патето и аз не я разбрах като идея, но като изпълнение е чудесна.
Дестини - тортата ти е супер! А дефектите понякога само ние си ги забелязваме - професионално изкривяване както се казва. По този повод искам да ти кажа, че преди години, когато си нямах ни най-малка представа, че един ден и аз ще мога да правя торти, разглеждах каталозите на Лъки, 100 гр сладки и т.н. и тортите им ми се струваха някви неземни красоти. Сега като ги гледам и виждам толкова много недостатъци и дефекти, които направо ми бодат очите. Та мисълта ми е, че нормалните  хора гледат със съвсем друго око на творенията ни и едва ли забелязват пукнатините, скъсаните чаршафи, целулита и разни подобни кусури.
Стаси - китарката е много свежа. Относно лилавото на уилтън в комбинация с Пиккото - и аз имам същия проблем. Става ми абсолютно синьо, нямащо нищо общо с лилавия цвят. Черно ползвам на бейкъри крафтс и е супер готино.
Сигурна съм, че пропускам сума торти, които си бях запланувала да коментирам, но вече не помня кои.
Аталанта - така се смях с кимиона вместо канела!
Тортата за ЧРД на Денис ще я покажа по-късно, че още не съм свалила снимките от фотоапарата.

# 81
  • София
Пак съм аз - да допълня тортите, които ме впечатлиха, пък пропуснах в горния пост
Катето - много готино сърце, а вдлъбнатината на розовите листенца е много идейна и страшно ми хареса
Блюто - невероятно нежна и свежа торта. Обожавам точно такова жълто!
Бетина - като истински са и бирата, и суджуците, и всичко. Много ме впечатли тая торта. Браво!
Ванчето - бодливата тел е супер яка. Дори още не съм 100 % сигурна дали е от тесто. Тортата като цяло - трепач! Още веднъж - да ти е жив и здрав Ради и ти благодаря, че лично ми се обади да ме поздравиш за Дени. Стана ми супер готино!
Пави - розичките много ми харесаха - нежни и красиви.
Краси - супер е тортата. Толкова много детайли! Браво!
Доня Копривка - малко неравно ти е покритието на места, но пък тортата като цяло е много готина. Харесва ми разликата във височината на двете сърца.
Шестия - одеве забравих да те питам как постигна този перфектен кафяв цвят на покритието на тортата с апликацията? Аз имам няколко кафяви бои и с нито една не ми се получава наситен цвят.
Патрияни - моторът е уникален! Кога ли и аз ще мога да направя подобно нещо!?!? А цветята са си супер! Не ги гледай ти тия майсторки на китките! Сравнявай се с нас аматьорките.  Laughing
Е.L.I. - благодаря ти от сърце за милите думи, наистина ме разчувства.   bouquet

# 82

Whistling Значи не е само при мен?! За цветовете говоря...
Аз нали бях писала, че и при мен така се получи. Първата торта с панделка, която пробвах беше с цветове черно, лилаво и жълто. Само жълтото си остана такова. А другите точно както ти ги пишеш Стаси. Много изненадана останах. Сега вече се чудя какво да слажа и какво ще излезе. Неприятно е така....
Сега да прочета и Буболинка, че се втурнах да пиша, че макар че не знам решене на проблема, поне не аз съм причината, както си мислех, въпреки че щателно проверих дали съм оцветила с правилните бои...

# 83
  • Sofia
Да се пробвам да попиша, че много ви изпуснах края, а вие творите ли творите и все от красоти на горе, да му се взема ума на човек!
Албенче, кажи с какви бои рисуваш, страхотно ти се получават рисунките нали си ги правиш директно върху разточената ММ?
destini, на мен страшно ми хареса и като идея и като изпълнение, не знам какво си седнала да и се притесняваш толкова.
Шестя, овцата страшно много ми хареса, главата от какво е направена?
Лили, има защо да се усмихват хората, тортата им е много хубава.
Дарилка!!!
Останах без думи!!!
Страхотна красота си сътворила, как ги накачори тези толкова листенца и цветенца, аз имам сериозен проблем с гравитацията.
Тортата е жестока!
Стаси, китарата е много хубава.
За Пик-кото цветовете си стават, просто боята не ти е била хубава, аз ползвам черното на Кадемлия с много малко става наситен черен цвят, ползвам и други бои, които се получават едно към едно с цветовете показани на картинката само на Уилтън боите имат сериозно разминаване с действителния цвят.
Бубе, оздравявайте и дано неприятностите да са зад гърба ти вече.
С нетърпение очаквам тортата на Денис и тази на Рая, сваляйте снимките по-бързо.  Grinning
Аз пускам една торта, която правих за утрешната ни годишнина от сватбата, но не знам утре дали ще имам време за това малко в аванс.
Историята на тази торта е, че героите сме ние, аз вече 11 години си чакам този прословут диамант, та идеята е от реалният ни живот.  Laughing
Фигурките можеха и по-добре да станат, но аз за първи път правя човеци и не съм наясно изобщо кое как се прави, трябва ли да изсъхнат частите или се сглобява всичко та за това позите които избрах са такива, че да няма много гафове, мъжа го правих от раз, той е копие на мъжа ми  Mr. Green жената и сменях веднъж тялото и 2 пъти главата все не приличаше на мен.
Кажете ми с какъв материал правите отливка на лица?
Тези ги правих без отливка, но се измъчих, все не ми се получаваха нещата, торса на момата го поставих още неизсъхнал та си направих шкембе и паласки, моля да не го взимате под внимание.  Laughing
Ръцете изобщо не ми се получиха и като цяло не съм много доволна от резултата, трябва ми доста тренинг явно.
Идеята ми беше пода да е паркет както е сега, получи се страхотен, но не се вижда много а от страни мислех да рисувам тухли, но ми свърши Пик-кото и импровизирах с пурички и без това тортата не е никак официална и ще си я ядем само ние с мъжа ми.
Вътре е с шоколадов крем с пияни череши, сиропирана със сок от коктейлни череши и ром, не знам как ще е но ще ви споделя дали е хубава, ето я и нея, а в албума ми във Фликр има още няколко снимки на персонажите ТУК:

От снимките видях, че малко пърхот му е паднал на сакото на мъжа ми сега ще мина да му дам четката да се изчетка.  Laughing

# 84
Валерия, така съм се смяла с твоята история....  Wink Особено се посмях на глас с паласките и шкембето - та аз дори не го бях забелязала, но като каза и се вгледах добре - вярно било. Ама то от раждане и годините ще да е, не се кахари   Flutter
Дано утре получиш Диаманта!  Hug

# 85
Valeria , тортата е убиец. Това за шкембето и паласките така ме размя!  Joy Фигурите са невероятни. Аз още не мога да се престраша да опитам с фигури.  Колкото за овцата, главата и копитцата са направени от сладък салам - ония с натрошените бисквити. Ползвах какаови, за да не добавям какао после и ги смлях много фино с робота.   bouquet
bubolinkata , похвалата от теб е страхотно признание за мен!    Hug Тортата с апликацията е с шоколадовото тесто на Ванчето. Смесила съм кафяво и малко бяло тесто.
stasi76 , много е нежна китарата и перфектно изработена.  Simple Smile
Дарилка , прелестна е... нямам думи просто.  Hug
доня КОПРИВА, твоята торта също е хубава, а изненадата е била страхотна.  Simple Smile

# 86
Тихичко ви се обаждам, че съм на линия и замислям торта  Mr. Green

Valeria
, така като те гледам и със "шкембе и паласки" си много хубава, така че не го взимай присърце, ще "отслабнеш" набързо покрай нЕкои зъбки  hahaha

Последна редакция: вт, 06 юли 2010, 16:50 от violetblue

# 87
Valeria според мене проблема е в ММ, а не в боята, защото масата на Ирида ми се оцветява в черно. Боята е на Уилтън.

# 88
Valeria според мене проблема е в ММ, а не в боята, защото масата на Ирида ми се оцветява в черно. Боята е на Уилтън.
И аз имам същият проблем като на Стаси:лилавото ми стана синьо,червеното -тъмно розово,черно не съм правила.
И моите бои са на Уилтън newsm78 А ММ на Ирида се оцветяваха в точните цветове.
Хайде,ако някой се е сблъскал с този проблем да сподели,моля Praynig

# 89
Стаси,китарата е страхотна HugИнтересува ме от долу каква е.
Буболинка благодаря за мнението има още какво да желая при рисуването Peace
Валерия ,тортата ти е уникална ,като сюжет и като изпьлнение Hug Hug HugОтливки можеш да направиш от сьхнеща маса стават идеално гладки.С течни бои рисувам ,само ако ми трябва светли тонове разреждам сьс спирт.
Днес моята племенница навьршва 5 г. и ето какво и направи стринка

Ето още две, които бяха порьчки

Общи условия

Активация на акаунт