Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 102

• 122 209
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Искре,заглаждам си тортата с отцветена сметана и след това с бецветна кристалина минавам отгоре ,като леко я затоплям и с малко водичка я разреждам ето и последната торта е по същият начин.
.Отцветена сметана с розово и след това с безцветна кристалина .
Тина и трите тортички са с много нежни цветове Hug
Красимира ,рибарчето е много сполучливо  Hug Hug Hug

# 61
  • София
Привет момичета! Честито на всички празнуващи. Аз съм много изтормозена. Закучи се пустата торта и ми скъса нервите. С РМ2 не се разбрахме,въпреки че съм работила с нея. Сега като каза, че няма да стане и няма. Та днес пращах по спешност мъжа ми да вземе ММ на Пикко. Че щяха чак вчера да я донесат #Cussing out. И пак не стана нищо свястно. Сега незнам как да я дам на хората.

Тортата трябваше да е нещо по така, за подарък. Жената има семейно капанче за бързо хранене. И аз се чудих какво по-така да е. Та измъдрих тази Тенджура Mr. GreenНо така и не открих идей в нета Tired Исках да е от старите тенджери, алпака hahaha

# 62
  • София
Дестини, според мен ще ги шашнеш с тая торта  Peace

# 63
destini, тортата ти е много хубава, не знам какво не и харесваш. Как точно покри тенджерата? Всичко е като истинско.   bouquet
Албена, аз съм пропуснала, извинявай, че питам пак. Върху какво тесто рисуваш? Много са красиви рисунките!   bouquet
краси.мира, много готино рибарче!  Mr. Green А реката от какво е?
Pavi, ангелчето е много сладко.
tina.21, и трите тортички са много хубави.
blueeye®, много слънчева торта.  Mr. Green
Катя (Сливен), много нежна тортичка.
Иринка, твоите торти винаги изглеждат толкова апетитни...  Simple Smile
van444eto, много бодлива тая торта.  Mr. Green
betina33, ако знаеш как чаках да видя тортата ти.  Mr. Green Много добре се е получила има и подобрения, ъпгрейд дет се вика. В първия момент помислих, че виждам моята торта.  Simple Smile Много ми хареса капачката, кажи ми ТОЧНО как я направи - да не е истинска? Моята толкова грозна беше. Много е хубава.  Peace
По-нататъка няма да коментирам, че ще стане километричен пост. Всички торти са хубави.  Hug

Аз пускам три торти. Първата малко ми е постна, ама само това измислих. Правих я по картинка. Ето картинката:

ето и тортата:

Втората е малко странна, ноооо каквото пожелаят хората, това правя.

Третата е от днес. Нищо особено, просто уфцъ...  Mr. Green

Накрая, но не на последно място Честит празник на всички празнуващи - малки и големи!   bouquet  bouquet  bouquet

# 64
Здравейте!
Много торти, много рожденници, много нещо...

Няма да изброявам защото със сигурност ще пропусна някоя.

ЧРД на Блю-то, Рая, на синовете на Ванчето и Бубето, на малката шушулка на Марулка - Нева...
Дано не пропускам някой.
Много здраве пожелавам на всички празнували и прзнуващи
Аз се включвам с една тортичка за годишнина. Момичето, което ми я поръча нямаше възможност да я подари лично на родителите си и го направих аз. Беше много хубаво, изненадата се получи страхотна и удоволствието от тази торта беше двойно. Хем кеф да я направя, хем кеф да я подаря. Simple Smile

тук има още детайли

http://www.facebook.com/?ref=home#!/photo.php?pid=31730350&id=1664382963&fbid=1439598644344

# 65
  • София
destini, тортата ти е много хубава, не знам какво не и харесваш. Как точно покри тенджерата? Всичко е като истинско.   bouquet
Благодаря ви Wink
Проблема явно  беше във височината на тортата 20см е.и от там проблем с покриването. После се оказа че съм разточила тънко #Cussing out. По-калпаво покриване не бях правила. Но никак не стана.Понацепи се SickКапака е от блат.Ето да видите кръпката. А самата торта е вита.

6estja Офсъта е върха hahaha hahaha

Последна редакция: пн, 05 юли 2010, 22:18 от destini

# 66
Благодаря на всички за пожеланията - тук в темата , на ЛС ,  Фейсбук и Скайп . Вниманието ви означава много за мен .  newsm51
 Виртуално ще почерпя с торта утре  Wink

Както винаги последните страници са изпълнени с нови и интересни торти - ще се постарая да коментирам утре . Сега отивам да си правя тортите  Mr. Green

# 67
Дестин,станала е сполучлива тенджерата HugЗа такава височина май е трябвало да я облечеш с в две части,като я облепиш отстрани и после един крьг отгоре с размера на тортата.Така си я представям аз.
Шестия и трите торти са страхотни ,но офчицата ми стана любимка Hug Hug HugМного добра работа си   chef  свьршила.Последните две рисунки са вьрху смес от Пико и тестото на Нелка,понеже ми свьршва масата на Пико.
Доня Копривке ,много интересна идея Hug Hug Hug

# 68
Рая, аз май последна ще ти честитя. Да си жива и здрава, и много щастлива   bouquet Чакаме торта Simple Smile

# 69
Аз се включвам с една тортичка за годишнина. Момичето, което ми я поръча нямаше възможност да я подари лично на родителите си и го направих аз. Беше много хубаво, изненадата се получи страхотна и удоволствието от тази торта беше двойно. Хем кеф да я направя, хем кеф да я подаря. Simple Smile

Хем кеф и на мен, че най накрая направих изненадата която исках за родителите си! Лили чакам си снимките!  И още веднъж Благодаря!   bouquet

Честити Празници на всички празнуващи и празнували!  Heart Eyes

# 70
Снежи,  Hug

Чак сега успях да видя тенджерата.
Дестини, какво не и харесваш? Ми тя е стара и очукана и е поне на 30 години. Каква да е?!?
Колко пъти е падала, натъртена е тук там. На мен ми харесва много. Кусурите, които виждаш според мен я правят автентична.
Поздравления за идеята, много нестандартна  Peace

Шестия, овцата е много готина, но ако руното беше от фитилчета щеше да е още по хубава  Peace

Специално честитя на всички рожденници в темата от Дими по нейна заръка. Тя е на морето и нета и е много слаб затова помоли мен.
Хайде сега НАЗДРАВЕ!!! Mr. Green

Възхищавам се искрено на всички, които умеят да рисуват така. Албена, Ивейн, Бубе....шапка ви свалям

# 71
Рая,
честит рожден ден! Желая ти най-вече здраве, любов и много радости.
  ura

Прехвърчам набързо, тъй като пак по малките часове пиша и ви пускам една тортичка. Утре ще ви чета, че пак съм изтървала и сумати страници Embarassed

Повече детайли в блога - http://cooks-and-bakes.blogspot.com/

# 72
Рая,честит рожден ден !с малко закъснениеПожелавам ти здраве,щастие и любов!   bouquet

Ванче,
тук съм,не съм изчезвала,но не съм правила торти,че напоследък съм доста натоварена  Hug А за сметаната-права си,вкъщи не обичат чаршафите  Simple Smile

Дарилка,много нежна торта,розичките са страхотни  Peace

# 73
  • Бургас/Пз
Темата я изтървах тотално, голямо четене ме чака! Срам и позор да се запиша на 5-та страница.

Рая, честит рожедн ден, нека всички мечти да ти се сбъднат!

Имам много да чета и дда разглеждам и ще се включа да коментирам. Нямам нет, но се надявам до няколко дни да се оправи положението.
Имам три тортички но ще ги пусна по-късно и ще ви разкажа как се борих като прасе с тикви  Joy особено с едната!

# 74
един запис и от мен в новата тема и дано скоро и аз да ви покажа нещичко от мен

Общи условия

Активация на акаунт