Много се промениха взаимоотношенията ни.

• 7 995
  • 104
  •   1
Отговори
# 60
Прочетох цялата тема,
хм,
гласувам с две ръце за "друга жена",
Той обижда, вижда съпругата си дебела, къщата неизчистена,..ами другата е слаба, винаги добре облечена, гримирана...., чувства се прикован в сватбената халка, с едната се смее и обича - а другата в къщи наругава и недоволства от нея.
...хм, ще планирате цяла седмица уикенда, а накрая мъжът ти ще вдигне скандал и ще си намери повод да излезе сам, ...ама къде отива сам?   
....пораснал е, минала му я тръпката, осъзнал се с две деца, за които упреква съпругата си, вижда на работа хубавата и винаги усмихната колежка....
   съжалявам за случилото ти се, успех ти желая!

# 61
Не е задължително да има друга. Защо някои смятат че само ако се намери нов човек любовта си отива?

Нищо подобно. Най-често хората престават да обичат и живеят самотни в брака без да има някой настрани.

# 62
  Любовта си отива, но остава уважението, но ако и то е заминало...пиши и брака заминал. 

# 63
  Любовта си отива, но остава уважението, но ако и то е заминало...пиши и брака заминал. 

Няма уважение ако няма любов. Тези приказки с уважението са ми малко тъмна Индия. Ако питаш някой "обичате ли се" и той отговори "уважаваме се", това значи примирили са се че няма любов, никога няма да има, и нямат друг избор. А ако смяташ че заслужаваш повече и очакваш любов, а пред очите ти се шматка някаква...отдавна чужда жена, която те държи с две деца, няма тук уважение, а непоносимост и арогантност.

# 64

Няма уважение ако няма любов. Тези приказки с уважението са ми малко тъмна Индия. Ако питаш някой "обичате ли се" и той отговори "уважаваме се", това значи примирили са се че няма любов, никога няма да има, и нямат друг избор. А ако смяташ че заслужаваш повече и очакваш любов, а пред очите ти се шматка някаква...отдавна чужда жена, която те държи с две деца, няма тук уважение, а непоносимост и арогантност.

Цитирах някаква българска поговорка,  newsm78, чувала съм я навремето много. Не е моя идея

# 65
Разбира се,че това са глупости!Какво общо има едното с другото?Можеш да обичаш някой,който не уважаваш и да уважаваш някой,който не обичаш като партньор.

# 66
  • по пътя на светлината
Не е задължително да изпитваш любов към някой за да го уважаваш,но всеки човек е различен.

# 67
  • Ку-куландия
Вчера се държа така все едно предния ден не сме се карали. Пак се обърна на 180 градуса. Но до кога незнам. И нещо друго - заговорихме се се за това как се държът децата, разказах му случка от парка как едно 6 годишно дете удряше майка си и я обиждаше и той почна да казва че наистина децата са добри, а пък той все им се карал, големия как се занимава сам, как можеш да говориш с него, но това било ген, аз нищо общо не съм имала, не било от възпитанието, просто на него приличал. Естествено му казах, че това не идвай от ей така, а е плод на моите усилия и нерви последните 5 г.

# 68
Аз не обичам форумските клишета , но в случая съм 100% убедена , че има друга жена . Може да не е връзка , може само да е влюбен , но има причина да се държи така ...
Това , че секса е като преди да не те успокоява . Мой близък приятел , който имаше любовница ми каза , че е правел два пъти повече секс с жена си в този период  Rolling Eyes
Депресии , дрън - дрън ... огледай се добре наоколо ...
   Здравейте момичета,позволявам си да се намеся във вашия разговор,но и аз съм на същото мнение,че има друга жена в живота на този хубавец.Казвам това от личен опит,само че при мен нямаше секс през този период.Държанието на бившимия съпруг беше същото и в събота и неделя изчезваше,даже си изкл.телефона.Преси поразрови се малко,не че ще промениш нещо,но поне ще имаш обяснение на ситуацията.

# 69
  • София
И моят мъж има подобни периоди, но доста по-кратки и в по-лек вариант. Най-помогна веднъж, когато му казах спокойно и уверено, с равен тон (което не е типично и за мен, аз викам много  Whistling), че това поведение с мен е до тук. Не ме интересува какво чувства и изживява, ако се държи като катил. Като премисли е добре дошъл да дойде и да обсъдим проблемите му с мен, с живота, с вселената. Ми стегна се човекът.
Не е била причината друга жена. Чувството за неудовлетвореност и за ...зацикленост в работата е при него, както и проблеми с техните.
Все си мисля, че има нужда от помощ. И едно рязко стресване също е варинт. Не да го заплашиш, че ще го напуснеш, а просто да му покажеш, че и ти си човек и с тебе ще се отнася коректно.

# 70
Абе вас някаква параноя ли ви гони постоянно?
Не си е сложил чорапите в пералнята=има любовница.
Отива да пие бира с приятели=има любовница.
Отива за риба=има любовница.
В депресия е=има любовница.
Къпе се по-често от преди=има любовница.

За всяко нещо,което прави един мъж чета тук,че има любовница.
Ми аз не вярвам в това. Сори. Във всеки брак има такива кризи,има ревност,понякога обиди,в следствие на раздразнение или депресия.
Не винаги е друга жена. Не е хубаво да истерясвате така и за всичко да обвинявате мъжа,най-малкото,което е.
Човека е на периоди. Ако се държеше нон стоп така може да се замисли човек. Но все пак не е постоянно държание.
Според мен авторката е права донякъде-всичко тръгва от смъртта на баща му. Дали мъжа й изкупува някакъв грях или изпитва вина към баща си,това не мога да кажа. Но понякога смъртта на някой близък отключва в нас едно ново,непознато поведение.

# 71
  • София
Може пък да са реалистки! Зависи за кой коцкар си се оженил  Laughing

Според мен не е друга жена, честно.

# 72
Може пък да са реалистки! Зависи за кой коцкар си се оженил  Laughing

Според мен не е друга жена, честно.
Ами да Mr. Green
Между другото,на мен два пъти са ми изневерявали,като единя път,мъжа стана много по-мил,по-грижовен,правехме повече секс-и това продължи година. Изведнъж,от нищото ми каза-имам чувства към друга жена....
А втория път беше сходно,само че вече си имах обица на ухото и бързо се усетих.
Та според мен такова кофти поведение,на вълни не е признак на изневяра,а на много други фактори,които подтискат мъжа в случая.
Та и според мен друга жена изобщо няма.

# 73
Ами при мен не е параноя. Аз дори не ревнувам.  Житейски опит си мисля че е. Ама може и да греша Simple Smile. Защото не съм от 4 години с мъжа си, а от 17. И приятелския ми кръг е с такъв стаж, че и по-голям. И колегите ми не са на по 20-25 год,  а на по 40-45-50г. Затова го наричам житейски опит - наблюдения имам просто. Примерите с ходене  на риба, бира, неслагането на  чорапите в пералнята  никак не бих съотнесла едно към едно с наричане на любимата до вчера съпруга дебела, грозна, немарлива, мързелива и т.н. По-скоро са започнали сравнения. Казах, че мисля, че няма консумирана връзка - иначе секса може би щеше да куца /като се има предвид и отношението/. А когато любовта си отиде и човек се почувства самотен /единствено така - от времето, от рутината/, както някой по-горе писа, става безразличен към партньора,  а не агресивен.

# 74
  • София
А когато любовта си отиде и човек се почувства самотен /единствено така - от времето, от рутината/, както някой по-горе писа, става безразличен към партньора,  а не агресивен.
Зависи си от човека. Когато любовта ми към предишния партньор изчезна неусетно, или не чак толкова незабележимо, аз станах доста заядлива и проклета  Embarassed.

Общи условия

Активация на акаунт