Бъдещи Осмокласници......епизод 21

• 46 342
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте.Simple Smile
Приета съм в 35-то СОУ, с френски език. Много исках да вляза във 9 ФЕГ, но балът ми е посредствен (31.786). Чудя се, дали да не опитам и 4-то класиране... Знам, че е много рисковано, но иначе ще се тормозя с въпросите: "Ами ако бях рискувала?", "Ако ме бяха приели на 4-то класиране?".
Как мислите, заслужава ли си да опитам? Или по-точно искам да видя и други мнения. ;/

# 631
баловете от трето класиране ще видим сигурно в понеделник , тогава ще е ясно кой се е записал и кой не ,също би трябвало да обяват свободните места за четвъртото ,Enough ,ако остане място във ФЕГ ,защо да не пробваш ?

# 632
Аз искам да пробвам, но (доколкото разбрах) на четвърто класиране може да си подадеш документите само в едно училище. Поне аз си правя такива изводи, защото пише, че документи се подават с удостоверението за завършен седми клас (оригинал) и служебната бележка с оценките (оригинал), а това е огромен риск. Бих се борила докрай, но ако наистина може да се кандидатства само в едно училище, в което не ме приемат (примерно), оставам без място.
И се чудя дали ще ми дадат да си изтегля документите... Дано не се заядат, ако има свободни места.)

И другото което е, ако ме приемат на 4-то класиране, ще се чувствам много неудобно (да се чете 'по-тъпа от другите')... ;/

# 633
  • София
Мисля, че сега ще излязат доста хубави места. Освобождават се от записаните в НГДК. А никой не гледа списъците кой на кое класиране е приет.
Провери дали може да си пазиш мястото в училището, в което си записана. Мисля, че зависи от директора.

# 634
Мисля, че сега ще излязат доста хубави места. Освобождават се от записаните в НГДК. А никой не гледа списъците кой на кое класиране е приет.
Провери дали може да си пазиш мястото в училището, в което си записана. Мисля, че зависи от директора.
И аз мисля, че ще излязат хубави места.
Въпросът е за кого ще бъдат?
Никак не ми вдъхва доверие така нареченото "директорско" класиране.
Дано успеят деца, които стоически са изтърпяли досега, но пак казвам, силно се съмнявам в това. Или по-скоро ме притеснява спазването на правилата на играта. Mr. Green

# 635
  • София
Enough, абе те да те приемат, пък ти после си се чувствай неудобно   Laughing
Всъщност ако ти не си размахваш бала наляво и надясно, дори и ако някой го знае толкова бързо се забравят тези неща...
Хайде малко повече увереност, тук майките винаги стискаме палци на такива смелчаци кат теб!

# 636
Дано да има хубави местенца, и да са повече.:д
Иначе... ще видим какво ще излезе от тази смелост. От малка искам 9 ФЕГ и... ;/

Ами... аз бала едва ли ще си го размахвам, но знам ли, деца сме - ще питат кой на кое класиране е успял, кой с какъв бал и т.н.
И благодаря за палците.)))

# 637
  • София
Когато бях точно колкото теб си повтаряхме едно "тайно" съкращение ХДНТП, което значи "хич да не ти пука"

P.s. Тъпо ли е?

# 638
И ние го използвахме това допреди няколко години.  Laughing

Не толкова.

# 639
Дано да има хубави местенца, и да са повече.:д
Иначе... ще видим какво ще излезе от тази смелост. От малка искам 9 ФЕГ и... ;/

Ами... аз бала едва ли ще си го размахвам, но знам ли, деца сме - ще питат кой на кое класиране е успял, кой с какъв бал и т.н.

Ако само това ти е притеснението-не питат!Говоря за 9ФЕГ,знаеше се само в класа на дъщеря ми едно девойче,което бе прието с бал 35,и много,а този бал за миналата година беше убийствен  Joy Е да,това е само техния клас,съществуват и други,но като цяло учениците са възпитани(на фона на царящата деградация)
Няма да имате време да си говорите за тези неща,повярвай ми  hahaha
А и всички,приети в гимназиите,знаят за етапите на класиране,не се притеснявай,няма категории деца в класа!!!Успех!

# 640
rosisd разбрах,че детето ти е от 9 ФЕГ. Какви са впечатленията ти от училището?

# 641
  И ние вчера се записахме в 133 СОУ А.С.Пушкин.с бал почти 30.00 -момче.
Нямаме сили и нерви да се борим за 22 СОУ с ИЕ и АЕ. Не мога да се моля и да треперя, без да имам сигурност. А и не мога да предлагам каквото и да било за да ни предпочетат пред други кандидати.
Моля, дайте мнения за 133 СОУ. Ние си го писъахме като желание, като взехме всички плюсове предвид./близко разположение, бала на децата приети там, различен език и мн.др/ ЗА това училище не съм чула нито една лоша дума. А за нас това е важно.

# 642
 И ние вчера се записахме в 133 СОУ А.С.Пушкин.с бал почти 30.00 -момче.
Нямаме сили и нерви да се борим за 22 СОУ с ИЕ и АЕ. Не мога да се моля и да треперя, без да имам сигурност. А и не мога да предлагам каквото и да било за да ни предпочетат пред други кандидати.
Моля, дайте мнения за 133 СОУ. Ние си го писъахме като желание, като взехме всички плюсове предвид./близко разположение, бала на децата приети там, различен език и мн.др/ ЗА това училище не съм чула нито една лоша дума. А за нас това е важно.

Мила, не ти трябват мнения. Очевидно си проучила училището, когато сте го посочили в желанията си, така че вярвай на преценката си и се успокой - взели сте правилно решение. Честито на детето и спокойно и щастливо лято на цялото семейство Hug  bouquet

# 643
  • Там, където ме обичат
.. но знам ли, деца сме - ще питат кой на кое класиране е успял, кой с какъв бал и т.н.
Доколкото знам децата изобщо не се интересуват от това, кой на кое класиране е приет. Най-много да се знае детето, което е влезнало с най-високия бал, или ако има някой с 2 шестици от изпита. Или да питат от кое у-ще идват. Това е.
И както някой беше писал ХДНТП. /това много ми хареса/

# 644
  • sofia
Честито на приетите и успех и повече късмет на тези,които имат смелостта да участват на 4-то класиране newsm10 newsm10 newsm10

Ние се записахме в ПГТК,но не ни дадоха вх.номер и служебна бележка ,за това че е записан,не казаха и че искат удостоверение за преместване.А и аз да си призная не се сетих Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт