Парфюмни размисли и страсти - 77

• 39 722
  • 728
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Това ти е компенсация от съдбата, че не можеш да усетиш красотата на Аметиста на Лалик примерно  Laughing Аз също много харесвам Жасмин Ноар, но на мен стои толкова разреден и немощен, че и цяло шише да си полея отгоре, пак няма да ми донесе това, което искам от един парфюм Simple Smile

# 46
Оооо, Омниите са ниска топка, в сравнение с Нощния Жасмин! Той е доста класен аромат. Всъщност, от всички дамски Bvlgari, които съм пробвала, за мен този е най-прекрасен и луксозен аромат.
Но тествай. Странното е, че за мен той е с 24 часова трайност, безкраен шлейф и много любим, а има момичета, чиито носове не регистрират нито една ароматна молекула от него. Просто не усещат нищо...
Повечето от тях Laughing,но пък при мен не е така и много го обичам Heart Eyes

# 47
  • София
Омниите са по-ежедневни. Мисля, че всички имаме нужда от 1-2 леки и неангажиращи аромата.  Peace Но аз не бих казала, че са незабележими. Grinning Разбира се Jasmin Noir е много по-различен от тях. И аз го обожавам!  Heart Eyes

# 48
Да, и аз харесвам аметистовата Омния, но не я усещам след 1 час... Confused Другите Омнии не са моята бира. Даже зелената ми е гадна. Blush

# 49
Благодаря ви.Не исках да обидя никого ,нито пък парфюма му : no

# 50
Няма обидени, не се притеснявай! Hug

Момичета, ще ми хареса ли  Ninfeo mio. Оприличете ми го с някой аромат. Харесвам Un Jardin Après la Mousson, има ли нещо общо с него?

# 51
  • София
Зелената два пъти я тествам, харесва ми, но още не съм убедена, че много я искам.  Mr. Green
g.stoyanova , в тази тема не се обиждаме.  Hug Всеки си има предпочитания, така е нормално, така е и интересно!

# 52
  • Враца
g.stoyanova, от наличните ти също бих избрала Алюр или Алюр Сеншуел  Peace
Те са тежки, с характер, запомнящи се!
А ти не си кой да е , а главно действащо лице! Simple Smile

# 53
Ама къде ги виждате наличните на g.stoyanova? newsm78

# 54

Момичета, ще ми хареса ли  Ninfeo mio. Оприличете ми го с някой аромат. Харесвам Un Jardin Après la Mousson, има ли нещо общо с него?
Нямат общо Peace
Нимфео: прекрасни зелени смокини и листа,както и смокиново мляко. Heart Eyes В топ 2 ми е за лятото Mr. Green

# 55
  • София

Момичета, ще ми хареса ли  Ninfeo mio. Оприличете ми го с някой аромат. Харесвам Un Jardin Après la Mousson, има ли нещо общо с него?
За мен по-скоро има със Средиземноморските Simple Smile Но това с уговорката, че аз в Средиземноморските усещам смокинови листа, а не вездесъщите чушки и туршии  Laughing
А наличните парфюми на g.stoyanova тя сама си ги призна няколко поста по-нагоре Simple Smile
Да имам Алюр във всички вариациии новия Кристал на Шанел,всякакви Л ивстанти и Идилията на Герлен и ----само толкоз smile3514Събитието си е един добър повод/и оправдание/ човек да се сдобие с неща новичко.А забравих и за онзи ненавистен бял слон ва Byredo  bouquet

# 56
Аз харесвам и Мусоните и Нинфео Мио много, но наистина нямат общо, освен че и двата са мноооого прекрасни, Нинфео ми е фаворит от двата. Ако трябва да ги сравнявам, Нинфео е по-зелено и свежо и женствено, Мусоните са по-сочни, малко повече унисекс, повече плод има в тях (разбирай краставица и зелена диня). Нинфео е по-свеж, изключително разхлаждащ, мусоните в задушливо време леко се “спарват“ и ми сладнят повече от колкото бих искала. Абе с една дума ще ти хареса Нинфео Мио, аз не знам някой да не го харесва този парфюм.  Joy

# 57

Момичета, ще ми хареса ли  Ninfeo mio. Оприличете ми го с някой аромат. Харесвам Un Jardin Après la Mousson, има ли нещо общо с него?
За мен по-скоро има със Средиземноморските Simple Smile Но това с уговорката, че аз в Средиземноморските усещам смокинови листа, а не вездесъщите чушки и туршии  Laughing

И аз усещам в топлото смокинови листа в Средиземноморските,но такива сме единици и затова не ги споменах Wink
................ Абе с една дума ще ти хареса Нинфео Мио, аз не знам някой да не го харесва този парфюм.  Joy
Почти всички бургазлийки не го харесаха...... Laughing

# 58
Аз харесвам и Мусоните и Нинфео Мио много, но наистина нямат общо, освен че и двата са мноооого прекрасни, Нинфео ми е фаворит от двата. Ако трябва да ги сравнявам, Нинфео е по-зелено и свежо и женствено, Мусоните са по-сочни, малко повече унисекс, повече плод има в тях (разбирай краставица и зелена диня). Нинфео е по-свеж, изключително разхлаждащ, мусоните в задушливо време леко се “спарват“ и ми сладнят повече от колкото бих искала. Абе с една дума ще ти хареса Нинфео Мио, аз не знам някой да не го харесва този парфюм.  Joy
Това обяснение много се покрива с моето впечатление от Мусоните, така, че ще ти повярвам напълно, Ренка! Heart Eyes Hug Мисля в посока Нинфео... Thinking Нали мога да го тествам в някоя си парфюмерия в Сердика? Коя?

# 59
Подстрекателките за Нинфеото трябва да бъдат линчувани от нас нещастните провинциалистки,отдалечени на .....километра от МОЛ Сердика т

Общи условия

Активация на акаунт