Януарски чуденки на ред-розов,или син късмет!

• 26 930
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
Много благодаря за пожеланията за порасналото ми момиченце. От вчера духаме свещички по 100 пъти на ден, много се радва. Правихме голямо детско парти, голяма радост за децата.

Относно леглата, ние имахме сгъваемо в началото, изобщо не ми беше удобно, точно заради това, че не му се маха предната стена. А като ти се наложи вечер само да погалиш бебето, да му дадеш биберон, трябва да станеш ... После си купихме дървено легло, мъжа ми му сложи колеленца, да мога да си го местя, че ни е малка спалнята и в началото не му монтира решетката, в последствие я сложихме, издирих някакви архивни снимки, ето : http://tonibaraboni.snimka.bg/baby/beyibi-di-newborn.271542.7701078

А, и шезлонга на Fisher price ни беше много удобен, не знам кой го показа, само на него стоеше. http://www.sears.ca/product/fisher-price-newborn-to-toddler-rock … r/32281100?ptag=1
И аз съм увала много добри одзиви за шезлонга и смятам такъв да купя този път. И точно това е приината сега да взема дървено легло....

# 661
Резултатите ми от БХС още не са готови. Постоянно проверявам, ама - нъцки!  Rolling Eyes

# 662
  • sofia
BebEshOnDeL , ние с моя мъж много се разбираме, но вчера ми каза, че съм станала страшно мрънкало, но не ми се сърдел за това, разбирал, че е от хормоните! Горкото ми мъжле

# 663
  • sofia
А за леглата - вие какво бихте направили на мое място! Миналата година правихме ремонт и в детската има двуетажно легло, много сладурско, така, че дървено и юношеско легло просто не ми трябва, а сгъваемата кошара ми беше удобна само докато ползвах горното ниво, защото долното беше адски ниско и дори да го бях понадигнала с одеала, пак беше гадно! Дали има вариант на по-висока кошара, само това ми хрумва  newsm78

# 664
После си купихме дървено легло, мъжа ми му сложи колеленца, да мога да си го местя, че ни е малка спалнята и в началото не му монтира решетката, в последствие я сложихме.

И ние така направихме и като си я сложех до леглото, ставаше почти като това, което някой беше показал, захванато за спалнята. Преди 10 дни пак махнахме решетката, че се научи маймуната да я прескача  Crazy и сега пак си спим като в началото  Laughing, не че се събужда, ама много се върти и да не вземе да се метне на сън от кошарата. Инъче имаме и преносима кошара и ми беше много удобна, ползвах я само през деня /в хола/. Аз много исках от тези дървените с чекмеджета и повивалник, ама нямаме място в спалнята за такова  Crazy.
Шезлонга също е много удобно нещо наистина. Нашия беше по-обикновен, ама Анетка си го харесваше. Аз също я захраних в него  Mr. Green.

# 665
  • ул. "Мечтание"
Привет!

Ние имахме и сгъваемо и дървено, но сгъваемото бързо го разкарах, беше ми адски неудобно,накрая го прибрахме в багажника да стои там, когато пътуване, ако случайно ни потрябва (не потрябва), накрая го продадохме. Караме си основно с дървеното легло. Преди година разкарахме горе люлката с решетките и от тогава си спи на юнушеския вариант. Сега съм си наумила за второто въобще да няма второ ниво и и предна решетка. В началото ще спи при нас бебето така или иначе. Нещо мен ми са доста кофти така тия легла, все едно в затвор.  Sick Та сега искам страничните прегради да са ниски около 20 см, колкото да не се търкулва на замета, ако се върти и толкова. Пък като си купим къща с батко си в една детска стая на една голяма приста ще ги сложа, мисля, че много добре ще се чувстват да се гушкат двете деца. Тъкмо и на нас ще си ни е спокойно, а те няма да спят самички.

То ние през всичко минахме като варианти. Легло с решетката до нашето легло, но не прикрепрено, откачаше ми се кръста, като трябваше да се навеждам да го вадя, хем не са много дълбоки и тежеше едва 4-5-6 кг (а преносимите са доста по-дълбоки и съвсем  Crazy). Спеше при нас по едно време. После установихме, че му пречим и се буди заради нас, айде, изнесохме си спалнята в хола и той спеше сам в стаята. После се преместихме на друго място да живеем, там само една стая можехме да ползваме, тогава долепихме леглата... Сега сме при баща ми и Божидар спи в дървена кошара с махнати решетки, ама не е долепена до нашата спаля... Абе от всичко опитахме! Най-добре ни е с долепените легла.

Хаха, много се раздрънках за тия легла.

# 666
За леглата.Отначало се бях хвърлила на тази кошара:После размислих и реших,че трябва да взема истинско дървено креватче,което после да се трансформира в детско легълце и взех  тази:Обаче понеже много се местим и кошарата се налага да я разглобяваме постоянно ,а това си е зор.Въпреки това ми харесва.Понякога и махахме решетката и я доближавахме до спалнята

# 667
  • София
Здравейте, скоро не съм се появявала  Embarassed
Относно легълцата - и аз много съм харесала тези дървените комбинирани. Надявам се че са удобни и практични...

За шезлонгчето - мисля да вземем едно, изглежда удобно ...

За резултатите от БХС мога да се похваля че моите са ок, както и другите кръвни изследвания   bouquet на преглед съм чак в края на август. Иначе док каза да си запиша час за ФМ между 18 и 23 седмица. Аз първата я минах и дори броихме пръстчета на двете ръчички  Blush

За килограмите - аз до момента съм качила 5-6 кг, а апетита ми расте заедно с корема, който вече си личи... и за това си се мажа с Мустела...

Исках да ви питам - някоя от вас доосигурява ли се? Мен в момента ме осигуряват на около 400лв и не знам какъв е механизма за допълнителното осигуряване, а времето си минава... Confused

# 668
  • sofia
втори трудов договор трябва да се направи   Simple Smile

# 669

Ако те осигуряват на 8-часов работен ден, май няма как...

# 670

Е как да няма. Аз съм така. На основното ми работно място + втори трудов договор на 4 часа  Sunglasses

# 671
  • София
втори трудов договор трябва да се направи   Simple Smile

Може още 4 часа.Общо 12 по КТ.Така, вариант втори трудов договор става.

Дублирахме се Simple SmileКарай Simple Smile

# 672
  • Свиленград
Исках да ви питам - някоя от вас доосигурява ли се? Мен в момента ме осигуряват на около 400лв и не знам какъв е механизма за допълнителното осигуряване, а времето си минава... Confused
[/quote]

Здравейте момичета, аз мисля че неможе да се доосигуряваш, дори и  да скчюлиш друг договор. От тази година има промени в закона и връщат 12 месеца назат и гредат на какви пари са те осигурявали. Не съм напърно наясно затова най добре се посъветвай със счетоводителя ти!
Относно легълцата и аз се бях настроила за дървените, защото ми се струват доста практични, но сега като ви чета възниква съмнение и ще трябва добре да обмися, кое ще е най добре за бебо.

# 673
  • София
Благодаря ви много, момичета, за бързите отговори!  Hug Hug Hug

А какво правите, когато имате главоболие? Освен парацетамол има ли някакъв друг метод /нелекарствен/? Rolling Eyes

# 674
  • ул. "Мечтание"
А какво правите, когато имате главоболие? Освен парацетамол има ли някакъв друг метод /нелекарствен/? Rolling Eyes

Наливам се с топла почти гореща преварена вода. При мен действа много успешно. В тая жега най-вероятно си обезводнена и за това те боли!

Общи условия

Активация на акаунт