Въпроси за Бъкстон, Павлово и Овча купел

• 41 079
  • 161
  •   1
Отговори
# 30
 Joy
Не ме искате, значи, а?
 Cry  Mr. Green

# 31
  • София
 Mr. Green
Аз вече не съм там. За теб съм сигурна, че ще си готино съседче, поне чалга няма да дъниш неделя сутрин. Но не се зане кой чете. Някой любител на хлебарки, дето си ги гледа в аквариуми в спалнята  tooth

# 32
  • София
Joy
Не ме искате, значи, а?
 Cry  Mr. Green

Не идвай, голяма скука е тука hahaha
С тия реклами за тишина и спокойствие ще взема Joy да се чувствам като на санаториум в къщи. Joy

# 33
Аз пък освен от птичи песни се будя от граченето на гарги или нещо такова. Не знам как да определя звука и птицата, която го издава. Но е адски неприятно. Започва рано сутрин и яко ти се забива в мозъка.  Tired
Не мога да се оплача откъм съседи обаче, във входа живеят предимно пенсионери и се случва много рядко да се чуе надънена музика, пък чалга още по- рядко. Веднъж годишно горе- долу по това време две момчета близнаци си празнуват РД при баба и дядо и е як купон и шум, но се преживява.  Mr. Green

# 34
Сетих се още нещо.
Имам животинче, в района намират ли се ветеринари, зоомагазин?

# 35
Сетих се още нещо.
Имам животинче, в района намират ли се ветеринари, зоомагазин?
                          Който и квартала да избереш, зад '345' има клиника. На.. 'Юнашка песен' ли се казваше уличката - също. Има и в началото на 'Пушкин'. Има достатъчно май  Crazy. Магазини има още повече. Все пак пожелавам да сте много здрави   bouquet!

# 36
  • в ябълковата градина
Старата част на Овча купел е като провинциален град - тихо, спокойно, все едно си на курорт.
Но с транспорта е много зле. Един трамвай 11 и един автобус на високосна 73.
За Бъкстон - има кучета, но има много градинки и транспортът е добър.
Аз предпочитам най-много Павлово. Пак транспортът е добър, но има къщи и е тихо и спокойно.

# 37
Те колегите ме светнаха, че кварталът, в който сме, е Павлово.
Но нямам представа как е из вътрешността, ние сме точно на Цар Борис.

# 38
  • в ябълковата градина
Аз кръстосвам по цял ден с количката.
Павлово е много симпатичен квартал.

# 39
Едно време на Павлово, до трамвайната спирка имаше хубаво пазарче, сега си стоят сергиите и само две- три лелички продават някакви парцалки. Беше удобно за пазаруване на плодове и зеленчуци, тъй като пазарът на Борово е скъп, а за кварталните сергии да не говорим...

# 40
Току- що гледах репортажа с убитото от цигани момче в Овча Купел и останах потресена...  Sad Но къде точно е това циганско гето, катунът беше наврян съвсем до блоковете ?

# 41
Не съм гледала репортажа, но си мисля, че е ставало въпрос за циганската махала срещу бившата ул. Обиколна, сега Президент Линкълн.  Crazy newsm78 От едната страна на улицата са блоковете, а от другата- поляни и цигански къщи...

# 42
  • Beyond the Frontiers
Като студентка живеех в Лозенец до пазар Римската стена - вярно се будех от тишината. Не можех да си представя, че ще отида да живея в такъв забутан квартал като Павлово, но....открих преимуществата - Витоша е близо, гледката несравнима. Тихо, спокойно. Аз съм в пряка на Пушкин, спирката на трамвая е на 3 минути. Няма много панелки, поне 3 ветеринара наоколо, поне 4 магазина за животинки и храна и т.н., магазинчета за плодове и зеленчуци пределно достатъчно, няколко малки супермаркета, който изненадващо приемат плащане и с карти, пицарии, сладкарници, частни и държавни детски градини на ръка разстояние - чудно....

# 43
Момичета, тия дни ще си имам брокер и ще започвам активно търсене  Sunglasses
Мислех, че ще стане по-бавно, ама нашите нещо задействаха връзки  Laughing
Ще ви държа в течение, благодаря ви много, че ме уверихте, че съм се насочила към свестни квартали  Hug

# 44
За Бъкстон - има кучета, но има много градинки и транспортът е добър.
Аз предпочитам най-много Павлово. Пак транспортът е добър, но има къщи и е тихо и спокойно.

Това за Бъкстон го чета не за първи път и се питам - аз в някакъв друг Бъкстон ли живея newsm78 (близо съм до ВКР-то) около нас има ливади пълни с бездомни кучета, разбити или изобщо неасфалтирани улици, изобилие от турскоговорящи строителни работници и каруци горе-долу през половин час, един единствен скъп и не дотам зареден магазин.... Градинки, транспорт - това ми звучи като илюзия, честно! Иначе за Павлово съм съгласна - от 12 години там си водя децата на градинка и за пазар!

Общи условия

Активация на акаунт