Aşk-ı Memnu(Забранена любов) ~ 9

• 29 749
  • 722
  •   1
Отговори
# 690
  • в очите на дъщеря си
Славенче мн ти благодаря че ме отмени

няма проблем а и нали един ден ще ставам свекърва да свиквам Wink

hahaha hahaha hahaha

аз се очертавам за сега към тъщите

# 691
Славенче мн ти благодаря че ме отмени

няма проблем а и нали един ден ще ставам свекърва да свиквам Wink

hahaha hahaha hahaha

аз се очертавам за сега към тъщите

не се знае  Mr. Green

# 692
zdraveite mnogo sa bolna i ne pi6a.kato se opravq 6te se vklu4vam i az pri vas Ill Ill

# 693
zdraveite mnogo sa bolna i ne pi6a.kato se opravq 6te se vklu4vam i az pri vas Ill Ill

anastasiq,здр пожелавам ти да се оправяш бързо че ни липсваш  bouquet

# 694
  • в очите на дъщеря си

Бързо да се оправиш

# 695
Един материал за Дениз Чакър-Ферхунде

1. Обича да се целува

Ролята на Ферхунде от "Листопад" е такава, че често по сценарий и се налага да се целува с различни мъже. Естествено, това не я притеснява особено. "Да се целуваш пред камера, е като да пиеш вода", казва актрисата Дениз Чакър.

2. Най-новото й гадже е Али от "Малки жени"

Сега медиите и приписват връзка с турския актьор Али Ил. Зрителите го познават от друг турски сериал, който в момента се върти по Нова тв - "Малки жени".

Двамата били заловени да се разхождат с преплетени ръце в известния турски квартал Кадъкьой. Фотографът Доган Хабер Ажансъ твърди, че след като видели камерата, двамата веднага си пуснали ръцете и побързали да се отдалечат.

3. Ухажват я най-известните мъже

Сред актьорската гилдия на хубавата Дениз и се носи славата на голяма изкусителка. Самата тя не крие, че е обект на ухажване от страна на най-известните и популярни мъже в Турция. За сърцето на най-желаната неомъжена жена се борят още актьорът Арда Курал, футболистът Гюлтен Бериш и топмоделът Янчур.

4. Бабите я мразят, а младите - обожават

В сериала ролята й е на лошата, но твърде умна, хитра и смела жена. Чаровната актриса казва, че по-възрастните жени й подвикват "Засрами се бе, жено!". Но пък младите много я харесват. Фенки са й признавали, че тайно си мечтаят да бъдат като нея. Във фейсбук дори има страница, която вече е събрала над 20 000 членове.

5. Голямата и любов е Левент от "Листопад"

Доскоро Дениз Чакър беше гадже с колегата си Нихат Алту. Двамата се запознават на снимачната площадка на "Листопад". Алту изпълнява ролята на Левент, като в сериала също са гаджета.

Любовната история на звездната двойка се следеше с голям интерес от феновете и медиите в Турция. Тъй като Дениз и Нихат водят доста активен нощен живот, често биват хващани в крачка от папараците. "Изживяваме наистина бурна любов. През свободното си време много пътуваме, сприятеляваме се с нови хора и ги опознаваме. Но не бързаме да узаконяваме връзката си", разказва за преживяванията си турската звезда.

6. Ще прави фотоизложба

Скоро актрисата ще открива фотоизложба, която ще се казва "Рабарба". Дениз е снимала физиономиите на актьорите от "Листопад". Но интересното е, че ги е щракала в смешни и нетипични пози по време на работния процес. Дотук актрисата е събрала над 150 портрета и сега търси подходяща галерия за тях. Но си признава, че нейната най-голяма стихия е театралната сцена.

# 696
  • Варна
Имам въпрос. Някъде има ли снимки на Перкер и Нихат заедно  Rolling Eyes

# 697
  • Варна
Оправяй се бързо мила   love001  love001  love001

# 698
Имам въпрос. Някъде има ли снимки на Перкер и Нихат заедно  Rolling Eyes

towa ne sa li te

# 699
  • Варна
Имам въпрос. Някъде има ли снимки на Перкер и Нихат заедно  Rolling Eyes

towa ne sa li te
И случайно да имаш още една две снимки на тях двамата  Mr. Green Praynig

# 700

я виж това малко не мога да ги различа #Crazy

# 701