ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ (ДБМ) - Работна тема 16

• 156 596
  • 421
  •   1
Отговори
# 165
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Аз хем видях, ама по инерция написах! махам я...  bouquet

# 166
  • sofia
Благодаримна всички ви за бързата реакция Hug
Кудкудяка,
няма да има време за снимане newsm78  ТЪрси се всекидневна 4анта.Плажната 4анта не я прави,аз имам ,ще й дам Peace
МОми4ето е мой размер,36-38 (еС,еМ),не пращай ако имаш по-големи размери.Сутиена и банските ще свършат идеална работа,б;агодарим ти  bouquet

Диде,не ми пускай козметиката,имаме ве4е Hug

Ето,според сборното инфо от тук,фейсбук и това,което ве4е ми донесоха какво ОСТАВА Crazy

За мом4ето-Кърпа за баня,  
спортно долнище №30,Суитчер с цип и качулка „L” – сив,черен,бял;
3 тениски - L” – сив,черен,бял;
2 потника –„M” – сив,бял;
2 чифта дънки №31 – сиви,сини;
2 чифта къси панталони – по избор;
Официални обувки за бала, по възможност не остри, без ток, черни № 41;
2 чифта бански – черни или сиви –„M”;
2 блузи с дълъг ръкав по избор – „L”;
2 чифта боксерки „M” –сиви,бели, черни;
Кецове по избор №41;

За моми4ето-парфюм, гримове,летни обувки или сандали № 38.
Както и за двамата сакове.

bouquet

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 22:29 от lavender

# 167
Всекидневна чанта не намерих, но намерих черна рокля, имам и бялата. Ще станат, размер М са, черната е Л, но е еластична и няма да е голяма. Тя обаче е повече официална. Да пращам ли роклите със сутиена и банските? Тази вечер съм изключително руса, та ще ме прощавате за неадекватността
Имам и блузи, а дънките утре ще видя какви номера са, малки са със сигурност, ама не помня колко. Тази вечер не успях да ги извадя, децата ме подлудиха.

За момчето ще пратя пяна за бръснене, дезодорант и чехли.

И последно къде да ги пратя или занеса?

Редактирам се, имам една черна всекидневна чанта. Уредена е.

# 168
  • sofia
Всекидневна чанта не намерих, но намерих черна рокля, имам и бялата. Ще станат, размер М са, черната е Л, но е еластична и няма да е голяма. Тя обаче е повече официална. Да пращам ли роклите със сутиена и банските? Тази вечер съм изключително руса, та ще ме прощавате за неадекватността
Имам и блузи, а дънките утре ще видя какви номера са, малки са със сигурност, ама не помня колко. Тази вечер не успях да ги извадя, децата ме подлудиха.

За момчето ще пратя пяна за бръснене, дезодорант и чехли.

И последно къде да ги пратя или занеса?

Редактирам се, имам една черна всекидневна чанта. Уредена е.

Ок,сега ще редактирам и на другите места Twisted Evil

Пускай на моя дом.адрес,аз ще ги занеса няколко дни преди бала Peace

София-1111
кв.Гео МИлев
ул.Постоянство 1 ,вх.А,ап.10.
Росица Букова.

В София ли си?

# 169
Да, близо си ми, дели ни само Цариградско. Пусни ми телефон, в неделя сутринта като се отърва от дечурлигата ще ти звънна да ти ги донеса.

# 170
  • sofia
Да, близо си ми, дели ни само Цариградско. Пусни ми телефон, в неделя сутринта като се отърва от дечурлигата ще ти звънна да ти ги донеса.

Ок,пуснах ли4но Twisted Evil

# 171
добавям потник ...бял - нов за момчето, хавлии за децата , не чак толкова големи като за баня, но по-големи от стандартните, няколко чифта къси цветни чорапки за момичето и чорапогащници 2-3 броя. Казаха ми, че ще ми дадат 5 лв за момичето за да си купи само дезодорант или бикини, но това ще стане в понеделник сутрин.
Роси, гушни ku[d]ku[d]yaka   от мен...че много я обичам , ама ми е далече!

# 172
 за момичето....Изброявам:черни дънки, бели дънки, дънков гащеризон-къс, къси панталонки-маскировачни, потниче, сиутчър, една по официална блузка, която може да се комбинира хем с белите, хем с черните дънки, и една не чак толкова.май и обувки ще прати мамчето , което дава тия неща, както и козметика.

# 173
Така - за момчето - душ-гел, пяна за бръснене, афтършейв и дезодорант, утре ще взема чехли.

За момичето - намерих в крайна сметка малък размер бял дълъг панталон, малък размер кафяв дълъг панталон - трябва да й станат, от времето, което бях нейните килограми са, черна рокля до коленете, бяла дълга рокля и десетина блузки с ръкав и без ръкав, два чифта бански, един сутиен.

# 174
 За Дидка и   ku[d]ku[d]yaka  bouquet

# 175
  • Sofia - TelAviv
Вчера Наталия от Димитровград ми да де също една торба с неща за абитурентите. Аз мисля че вече имат всичко. Роси ще събере всичко и ще видим дали нещо важно има пропуснато.   bouquet

# 176
Утре ще пристигне багаж от Кюстендил и от Г.Оряховица, пращам и два сака / нови /!
 Весело и незабравимо изкарване на бала и екскурзията им желаем  на децата!
Дано и след бала да има кой да ги поеме  Hug

# 177
  • Sofia - TelAviv
Мисля, че за абитурентите вече всичко е подготвено. Роси по-късно ще пише, защото всичко е  при нея. Благодариме на всички бързодействащи пчелички   bouquet

# 178
  • sofia
Мисля, че за абитурентите вече всичко е подготвено. Роси по-късно ще пише, защото всичко е  при нея. Благодариме на всички бързодействащи пчелички   bouquet

Аз не съм преглеждала вси4ко,което ми е дадено,но според казаното от дарителите,би трябвало да е набавено вси4ко.Според мен,вси4ко си имат,с изклю4ение на 4ехли и кецове за мом4ето .
Джобни ще им осигурят,но в момента не се знае кой то4но.Имаме обещание от ФПББ и мотористите(тези,които от няколко години посещават децата),но колко и кога ще се знае до дни Peace

Остават бижутата за абитурентката,но там за сега не можем да помогнем.Имам нещо предвид,но в сряда ще е ясно Rolling EyesРоклята е в синьо и сиво Twisted Evil

Благодарим на вси4ки ви.

# 179

Аз не съм преглеждала вси4ко,което ми е дадено,но според казаното от дарителите,би трябвало да е набавено вси4ко.Според мен,вси4ко си имат,с изклю4ение на 4ехли и кецове за мом4ето .
Джобни ще им осигурят,но в момента не се знае кой то4но.Имаме обещание от ФПББ и мотористите(тези,които от няколко години посещават децата),но колко и кога ще се знае до дни Peace

Остават бижутата за абитурентката,но там за сега не можем да помогнем.Имам нещо предвид,но в сряда ще е ясно Rolling EyesРоклята е в синьо и сиво Twisted Evil

Благодарим на вси4ки ви.

В торбата от мен има едни чехли. Не можах да намеря 41 номер такива, намерих други, но бяха много боклучави и взех 42. Мъж ми каза, че са малко по-малки от истинския размер, надявам се да не са прекалено големи. Бижута имам много, ще помисля. Нещо сребърно не става ли? Имам комплект сребърен пръстен с камъче и такова медальонче със синджирче. Не са нещо особено, но са ми малки и ако прецените, че вършат работа, мога да ги приготвя и да ги донеса.

Общи условия

Активация на акаунт