Аз не съм преглеждала вси4ко,което ми е дадено,но според казаното от дарителите,би трябвало да е набавено вси4ко.Според мен,вси4ко си имат,с изклю4ение на 4ехли и кецове за мом4ето .
Джобни ще им осигурят,но в момента не се знае кой то4но.Имаме обещание от ФПББ и мотористите(тези,които от няколко години посещават децата),но колко и кога ще се знае до дни

Остават бижутата за абитурентката,но там за сега не можем да помогнем.Имам нещо предвид,но в сряда ще е ясно
Благодарим на вси4ки ви.
В торбата от мен има едни чехли. Не можах да намеря 41 номер такива, намерих други, но бяха много боклучави и взех 42. Мъж ми каза, че са малко по-малки от истинския размер, надявам се да не са прекалено големи. Бижута имам много, ще помисля. Нещо сребърно не става ли? Имам комплект сребърен пръстен с камъче и такова медальонче със синджирче. Не са нещо особено, но са ми малки и ако прецените, че вършат работа, мога да ги приготвя и да ги донеса.
Чехлите и козметиката за младежа ги изпвадих

Взех и багажа от Кюстендил и Горна Оряховица

Утре ще дам вси4ко

В дома се работи по програмата "Баба и вну4е" и има доста баби около децата,хора,които наистина се грижат с любов за тях