ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ (ДБМ) - Работна тема 16

• 156 616
  • 421
  •   1
Отговори
# 195
  • sofia
Здравейте мили майки,

Тъй като леко поприключвам с активната част от живота, в която уча, през годините съм насъбрала много химикалки и тетрадки, които са нови и недокоснати. Искам да ги дам в някой дом, за да ги използват по предназначение, а не да ги предавам на вторични суровини.

Ако имате инфо за предстоящата учебна година къде ще са от полза, моля пишете ми!

Поздрави!   bouquet smile3523

Здравейте Simple Smile
Да,такива консумативи винаги са много полезни.От кой град сте?Ще са полезни на вси4ки деца в у4илищна възраст,а ние подкрепяме такива в няколко дома,но не вси4ки са в Сф.За това питам къде сте Twisted Evil

# 196
  • sofia
Вер Heart Eyes,бъдете здрави и щастливи.Оби4айте се и се радвайте на вси4ко около вас Hug

Виктория да расте здраве и усмихната като майка си  bouquet

# 197
Здравейте мили майки,

Тъй като леко поприключвам с активната част от живота, в която уча, през годините съм насъбрала много химикалки и тетрадки, които са нови и недокоснати. Искам да ги дам в някой дом, за да ги използват по предназначение, а не да ги предавам на вторични суровини.

Ако имате инфо за предстоящата учебна година къде ще са от полза, моля пишете ми!

Поздрави!   bouquet smile3523

Здравейте Simple Smile
Да,такива консумативи винаги са много полезни.От кой град сте?Ще са полезни на вси4ки деца в у4илищна възраст,а ние подкрепяме такива в няколко дома,но не вси4ки са в Сф.За това питам къде сте Twisted Evil

Здравей, (позволявам си на "ти" да говоря, дано нямате нищо против)  smile3503

От София съм. Това ще бъде ли проблем? Не знам до колко са дечицата в един дом, т.к. материалите те не са чак толкова много, но са от сърце.

e-mail-ът ми е lillystoyanova@gmail.com и съм на разположение за всякакви предложения  newsm53

# 198
  • sofia
Лилс,децата свършиха у4илище.То4но сега едва ли ще ги ползват,дори и да им ги занесеш(или ние).Би ли могла да ги задържиш до септември?Тогава наистина ще са им много полезни Peace

# 199
  • Sofia - TelAviv
Момичета, във връзка с канцеларските материали, според мен ще са подходящи за младежите-студенти от  по "САМ". Какво ще кажете  newsm78

# 200
Лилс,децата свършиха у4илище.То4но сега едва ли ще ги ползват,дори и да им ги занесеш(или ние).Би ли могла да ги задържиш до септември?Тогава наистина ще са им много полезни Peace

Привет,
Разбира се, идеята ми е да вършат работа о`време. До 15ти Септември съм в България, така че до тогава съм на линия. И-мейлът ми е по-горе.  newsm10

# 201
Момичета , искам да даря известно количество книги на дом, но с по-големи деца, ако може някой да ме ориентира - ще му бъда благодарна.
Става въпрос за София.

# 202
Момичета , искам да даря известно количество книги на дом, но с по-големи деца, ако може някой да ме ориентира - ще му бъда благодарна.
Става въпрос за София.
Пенчо Славейков - намира се срещу Арена Запад или в Доганово, до Елин Пелин Peace

# 203
Блаодаря!

# 204
  • Пазарджик
Здравейте , аз съм от Пазарджик и наскоро научих за вас.Ние с моите колеги се опитваме да съберем средства за децата от дома в Пазарджик.Много бих искала да се свържа с вашите представители тук и това да не е само еднократно но и за напред да бъдем полезни.Аз лично мога да помагам с каквото мога на дечицата.Ще се радвам да се присъединя към вас

# 205
  • sofia

Днес ходихме при бебоците в Перник Heart EyesНаша дарителка занесе плодове .
Здрави са,с много малки изклю4ения.Разходихме ги,поиграхме,помогнахме с обяда и ги сложихме по леглата.

Скоро ще им организираме посещение в Зоопарка,а за децата от ДМСГД Св.Параскева сме планували еднодневна екскурзия на Витоша Simple Smile

И пак присъствах на най-трогателната за мен гледка.Осиновители се рахождаха с детенце,което скоро ве4е няма да е в дом!Много плака милата след като си тръгнаха Confused
Утре децата от Доганово се прибират от летния морски лагер и идната седмица ще ходим да ги видим.

# 206
  • Sofia - TelAviv
Това е и за всички дарители и доброволци:

# 207
  • sofia
Искам да поясня,4е това писмо го полу4ихме преди няколко дни .По молба на дома и доброволците в Русе дарихме за децата скъпи лекарства за доста сериозна сума,благодарение на наши редовни дарители.
Благодарим на тях за възможността децата да имат адекватно лечение  bouquet

# 208
  • sofia
Днес осъществихме плануваната екскурзия до Витоша за децата от ДМСГД Св.Параскева.15 деца  на възраст 1-4 г. за първи път днес отидоха на Витоша ,а някои от тях за първи път напускаха "своя дом".Отидохме на Дендрариума,където имаше на какво да се порадват децата.

Благодарение на дарители ,които подсигуриха транспорта,храната и напитките за децата и персонала,днес наистина ще си остане незабравим ден за всички.С помощта на доброволци и персонала от дома, деня мина спокойно .
Сега всички си мечтаят това да стане практика и летните месеци да можем да водим децата на Витоша поне 2 пъти месечно Peace

Вики,благодарим ти  bouquet

# 209
  • sofia
Днес бяхме при децата в с.Доганово.В намалем състав са,което е нормално за летните месеци.Здрави са,на морския лагер са си прекларали добре и са много доволни.Предстои им лагер ма Велинград през август,но все още не са осигурили вси4ки средтсва.
В момента нямат нужда от нищо конкретно Peace

Общи условия

Активация на акаунт