"Системата минус 60" -Тема №11

• 42 151
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
Жасмин, само да те поправя , не съм свалила 4 кг. за две седмици( де да беше така Laughing), а цели 4 месеца. Може би не съм се изказала правилно и затова така си разбрала, затова се извинявам.

Не, аз се извинявам - объркала съм те с hetera.  Embarassed
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=509747.msg15812910#msg15812910

# 706
Добро утро.

Днес гея отсече - 75.5 - само още 1 кг и съм на отчета от преди 3 седмици FlutterОт вчера до днес имам -0.5 или общо -1 за 2 дена.
З 10-те кила на месец - възможно е ако са натрупани за кратко време, но все пак всеки организъм е различен. Лично за мен по-бавно  е по-добре - не е такъв стрес за организма и по-лесно се задържат. За снимката - малко е объркващо с тия дати, защото ако се направи сметка разликата между 2-те снимки е 2 години и отгоре. Ама промяната е одивителна Wink
Меню за днес няма да пиша, защото ще ям чак след 24 часа. 12 часа минаха, остават само още 24.
За новите - това моето не е по Системата, вие си яжте, аз съм старо куче ще правя каквото си искам hahaha Joy
Лек и системен ден, дами Hug

# 707
Добро утро на всички.  Peace
Аз съм -700 от вчера.  Peace
Снощи доста се поизпотих - упражнения, танци, даже щерката се включи...

Меню за днес:

З: 2 пържени ръжени филийки със сладко от ягоди и кашкавал, 2 резена пъпеш
О: сигурно пак пълнени чушки с ориз и кайма + айрян +домат
В: не знам още, може би плодове и кисело мляко

Лек и системен ден!   bouquet

Последна редакция: пт, 30 юли 2010, 09:20 от Анонимен

# 708
А добрутро и от мен.След вчерашната ми липса във вашите редици пак на линия. Иначе си бях системна, но ме е хванал някакъв бяс и не ми се прави нищо. Гледам доколкото мога служебните задължения да оправя и после .... не ме търси за нищо.
Менюто вчера:
З - Мюсли с мляко, вафла, кафе 3в1. О - Салата със много сирене и 2 парчета диня.В кисело мляко и ръжени сухари.
Днес
З - принцеса с кайма, мюсли с мляко вафла, кафе 3в1(поолях се нещо)
О- пилешка пържола + салата
В - Зеленчуци - китайски микс някакъв - задушени в мъъъничко зехтин.
Хубав ден от мен.  bouquet

# 709
  • София
Добро утро:)
Дам аз бях додста свалила,но сега се върнах с едно кило назад,заради прегрешенията ми,яд ме е но няма каквиновна съм си и ще си търпя последствията,все пак съм си на минус 3 откакто съм стартирала системата,което си е супер,чувствам се по-добре и дрехите също ми стоят по-добре.
Вчера бях системна през целия ден и се надявам занапред да е така и скоро пак да имам минус.
Менюто от вчера няма да го пиша сигурна съм,че е ок,само ще кажа,че си хапнах вечерта тиквички с кисело мляко и салата и като резултат не огладнях към 21ч. ,явно ще ми трябват стабилни вечери,за да няма после втора такава  Embarassed

За днес:
тост с кашкавал+кафе с мляко+кайсии
картофи на фурна със сиренце+някой зеленчук+диня
мисля я още,не знам какво ще ми се дояде

# 710
Жаси, на нищо свое не държа, нито съм в правото си да “представям всеобщи принципи”, нито правя генерални обобщения, защо така реши!? Просто това беше реплика към учудването ти, че е възможно за 9 м. да се свалят “огромните” 40 кг., съответно направих груба сметка и не излезе нищо фрапантно. Потвърдих и с подобни цифри месечно от моя опит, единствено, за да илюстрирам, че не е невъзможно, а напълно нормално, а не да твърдя, че е сваляла точно по толкова!

Позволи ми за 5 системни месеца да имам някакви наблюдения и да ги споделям, ако не съм се объркала за това сме тук?! Не афиширам и не изхождам само от личен опит! Понеже често ме питат колко средно може да се свали със Системата, отбелязах и държа на мнението си, че около 4-5 кг. са постижим и препоръчително оптимален резултат!

Мисля, че е повече от ясно, че това няма как да важи за всеки човек, за всеки системен месец, във всеки етап от режима – начало, среда, край! Едва ли не ме обвиняваш, че казвам как всеки системстващ трябва да сваля по 4-5 кг. месечно, може би и тези, които идват да махнат само 2-3 кг. Simple Smile Абсурдно е въобще, че го пишеш и тълкуваш така! Естествено, че всички тук сме различни – на различна възраст, с различни излишни килограми, качени по различни причини, за различен период от време, с различно експлоатиран метаболизъм и "диетско" досие, с различен емоционален, физически, професионален и какъвто щеш още статус... защо реши, че не знам това?! Винаги гледам да търся и отбелязвам тези специфични различия!

А за тези 10 кг. явно така и не ме разбра, смятах и продължавам да смятам, че от твоите начални килограми не са възможни да се постигнат, или поне не със Системата! Т.е. коментарът ми беше персонален, според твоите килограми, както вече уточних, не си позволявам да давам общовалидни съвети, а само индивидуални! Гореспоменатата рускиня може и да е свалила 10 кг. първия месец, но тя започва с друго число и само това знаем за нея от снимките, затова и коментарът ми беше такъв. Без значение е как точно са били разпределени при нея месечно са факт и заслужава само поздравления, а не съмнения! А и ти всъщност си противоречиш, хем смяташ, че е възможно и напомняш колко сме различни, хем продължава да ти е странен прекрасният й резултат... или просто си правиш еквалибристика..

Простете за дългия пост. Но не ми стана приятно от това начално “Оф” и последвалите неверни тълкувания на писаното от мен, намека за невежество по отношрние на метаболизъм, различие и пр. Повече няма да пиша по темата, дори и отново да остана неразбрана.

# 711
  • ВАРНА
Благодаря мила janeta*  Heart Eyes,
Всъщност няма нищо сложно в съчетанието на системата с природосъобразното хранене,достатъчно е веднъж да осъзнаеш,че тези храни ти дават само празни калории и вредят на здравето ти ..Някъде докато се ровех в този форум попаднах на храните които и самата авторка не употребява..та тя не яде нито сладко(бяла рафинирана захар)нито тестени продукти нито алкохол и червени меса и е на път да стане вегетарианка така,че тя също се придържа към този начин на живот просто е решила явно да не "плаши" последователките си още от самото начало с това,за някои би дошло в повече  Laughing
Сигурна съм ако не го е направила вече(нямам време да я разгледам по обстойно),че следващата и книга ще касае това  Peace
Аз сега ще вечерям черното оризче със зеленчуци...което между другото го дават и афродизиак   loveuuu нищо чудно,май и системата ми действа по този начин  newsm78
Хубава вечер от мен мили дами  newsm51

п.с Хм,реших да се поровя из темата и това изскочи от раздела Психология на отслабването yes

До 12 всичко - но не всичко на корем. Ако ни се хапва шоколад, то да си купим черен и да хапнем няколко блокчета или половин. Да не става навик. Целта е постепенно организмът да отвикне от вредните храни........

Доста информация съм изчела, но точно така формулирано сякаш не си спомням... Thinking Би ли ми помогнал някой с препратка, това откъде е взето  Praynig

Ето нещо от блога на Мириманова, където самата авторка се оплаква от изкривяване на системата и:   http://www.mirimanova.ru/blogs/mirimanova_blog_show/990   В момента нямам време да превеждам, но ако се налага...

Попаднах на нов калкулатор  Mr. Green  Този ми се стори достоверен - иска ръст и години  http://www.health24.com/dietnfood/Weight_Centre/15-51-93.asp  Според него, днес съм си на минимума  Whistling  58кг. Дали да му повярвам...   newsm78

Последна редакция: пт, 30 юли 2010, 10:00 от Мляко с нес

# 712
  • София
Мляко с нес аз не искам да му вярвам,защото според него съм напълно в нормите и съм се насочила под минимално тегло даже да ставам  Laughing

Дами, да ви питам,след раждането страшно ми се отпусна корема,няма го онова  стегнато плроско като дъска коремче,а на негово място има една висяща кожа  Sad Вярно,че не трябва да се оплаквам защото поне стрии не ми се появиха след раждането,ама все пак искам да ми е по-стегнат корема.Според вас освен диетата и коремни преси какво друго мога да правя?

# 713
Добро утро мили момичета  Heart Eyes,

https://docs.google.com/View?id=dgrjtw8v_24dbhj74hs
Ето линк на това което прочетох вчера,както писах от Психология на отслабването като скролнеш малко надолу пише,че системата е насочена,към 4 сфери на действия та там във втората която е хранителна го пише  Wink
з-мислех просо но ще го оставя за друг ден и пак ще си ям мюслито с фреш и плодове
о-снощи в крайна сметка реших да си хапна сухари със сирене и черния ориз ще го ям на обяд
в-ще мисля
Отивам на фитнес след мъничко  newsm44
Слънчев,прохладен и спорен ден на всички  Heart Eyes

# 714
  • ВАРНА
Мляко с нес аз не искам да му вярвам,защото според него съм напълно в нормите и съм се насочила под минимално тегло даже да ставам  Laughing

Дами, да ви питам,след раждането страшно ми се отпусна корема,няма го онова  стегнато плроско като дъска коремче,а на негово място има една висяща кожа  Sad Вярно,че не трябва да се оплаквам защото поне стрии не ми се появиха след раждането,ама все пак искам да ми е по-стегнат корема.Според вас освен диетата и коремни преси какво друго мога да правя?

Да не му обръщаш внимание  Mr. Green  Обличай се така, че да прикриваш недостатъците, усмихвай се.... никой няма да забележи висналата кожа.
       А и какво сладко бебе е виновно за малкия недостатък  Hug

Мимистеф, това е преведено от някъде, въпроса ми е от къде?  Защото ако не е точен превод, а са нечии интерпретации.... 

Последна редакция: пт, 30 юли 2010, 10:16 от Мляко с нес

# 715
Мляко с нес,това е написано в 1ва страница,идея си нямам кой го е превеждал но му вярвам  Laughing

# 716
  • София
Момичета откъде си купувате мумио?Питах в няколко аптеки и све казват , че го нямат

# 717
Момичета откъде си купувате мумио?Питах в няколко аптеки и све казват , че го нямат
Питай за Шилажит - тоа е другото му име.Моето е такова

# 718
  • ВАРНА
     Ето на какво вярвам аз  Grinning      http://www.mirimanova.ru/base/minus_60

3. Ешьте сладкое! Но до 12 часов дня.
Это ориентировочная цифра. На самом деле, если вы съедите кусок торта в час — конечно ничего ужасного не произойдет, но лучше все таки придерживаться именно верхней границы — 12. Единственное, что вам придется сделать в свете перемены привычек — отказаться от молочного шоколада... нет, вы не будете лишены радости «шоколадоедения» совсем. Вам просто придется перейти на употребление горького шоколада (старайтесь постепенно «наращивать» процент содержания какао). Поверьте, через несколько месяцев вы будете недоумевать — как это вы раньше могли есть молочный шоколад. Но даже горький шоколад старайтесь есть в первой половине дня.
До 12 вы можете есть абсолютно все, что вам хочется. После часа «Х» в силу вступают некоторые ограничения.

Яжте сладко! Но до 12ч.
          Това е ориентировъчен час.Ако все пак изядете парче торта в 13ч, нищо фатално няма да се случи, но все пак е добре да ядем сладко до 12ч. Единственото, което ще ви се наложи да направите е, да промените навиците си - да се откажете от млечния шоколад... не, вие няма да бъдете напълно лишени от "шоколадовите" удоволствия. Просто трябва да започнете да ядете горчив, натурален, черен шоколад (старайте се постепенно да "увеличавате" процента какао). Повярвайте ми, след няколко месеца ще се чудите как по-рано сте можели да ядете млечен шоколад. Но даже и черния шоколад се старайте да ядете до 12ч.
          До 12ч вие може да ядете абсолютно всичко, което  ви се прииска. След часа "Х" в сила влизат някой ограничения.

5. Белый хлеб,
если он вам необходим, только в первой половине дня, во второй половине — только ржаные сухарики, или, на худой конец, ржаной хлеб.

Бял хляб, ако ви е необходим, само в първата половина на деня, във втората половина - само ръжени сухари или, в краен случай, ръжен хляб

9. Чем легче будет последний прием пищи, тем лучше
Рис, овощи, йогурт — идеальный вариант.

Колкото по-леко е последното хранене, толкова по-добре. Ориз, зеленчуци, кисело мляко - това е идеалния вариант.

# 719
  Мляко с нес, абсолютно съм съгласна с теб! По-горе поста в червено въобще не е от книгата на Мириманова и тук както навсякъде има хора които цитират други източници или карат по правилата на други режими.

Да се отчета за днес:
з- два сухара с пастет и домат, 2 бисквитки фавори, половин черен шоколад
    кола лайт/знам че не бива, но много ми се пиеше ще ми идва/
о- 2 картофени кюфтета с гарнитура от зелева салата и 1 таратор

Идвам да си редактирам вечерята:
в- постна пълнена чушка с ориз и моркови, диня

Последна редакция: пт, 30 юли 2010, 14:34 от Кашарел

Общи условия

Активация на акаунт