Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 39

• 46 679
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
алабала&Ники , няма да си давам щерката на теб  Naughty
 Joy Joy Joy
Недей ... или ако ще я даваш давай я докато е време от малка да свиква с навиците и привичките ми .. аз да си я възпитам по мой образ и подобие  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 511
Предчувствам, че и аз ще стана такава след 20-30г. както е тръгнало .. за прясна клюка умирам ... може да почна й аз да се вайкам и тюхкам като Хайрието ... но определено имам нещо от манталитета на баба Джеврие ... обичам да се заяждам и да правя хапливи забележки  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy
алабала&Ники, не се сещам имаш ли син? Да не си Скорпионче случайно? След 20-30 години мисля че светът ще е мноооого различен.  Thinking Както днес е много по-различен от каквото беше преди 30 години.  Wink
(П.П. Леле, колко съм стара и мъдра като костенурка!  Joy hahaha Съвсем не бях такава преди 30 години!  Laughing Laughing Laughing)

# 512
Имам син как да нямам  ... на цели 6 лета е и проклет и устат като майка си  Joy

Риба съм аз - пише в зодията ми тихи скромни и мълчаливи ... а аз съм инато рогато добиче по характер Simple Smile
Затова ми харесва Джеврие  hahaha hahaha hahaha hahaha

Ако има други свободни щерки родени след 2000г. давайте ги насам да си правя харем на сина  Joy Joy Joy

# 513
Ето тук Хайрие ми хареса,защото беше твърда (пък и защото сцената с "боя" беше жестока Mr. Green Искам пак! )
Ама и Неджля една лигла ooooh! "Нищо няма между нас,нищо.ами той ме притиска..." бла бла...
Но Хайрие "Хубаво ще те притисна аз тебе Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green )

Горката Фикрет обаче,остана безмълвна Tired
٠•● Dega ●•, e добре де към Джем защо да не иска нали й е мъж  newsm78, пък и като беше с Оуз нещо не й се получи ..... лично мое мнение
Според мен с Оуз и се получи много добре. В началото бяха много сладка двойка дори.
Ето един момент, в който се вижда, че Неджля не е толкова студена.  Wink
http://vbox7.com/play:2e3521b1 - от 11, 10 мин до 11, 50

Напротив.Мисля,че Оуз и Неджля изобщо не си подхождат Thinking Тя "дърво",той страстен.Нямаше да издържат и месец ,като съпрузи.Виж с Джем повече си "тичат" и той е като нея "статуя".Малко така си падат те ooooh!
Ами на мен пък те много ми харесват,вярно,4е не показват любовта си много 4есто,но какво...Разбирам,4е симпатизираш на Лейля, ама има хора,които харесват Неджля,тя и Джем били като статуи,по-добре така от колкото веднага в кревата,според мен Неджля и Джем са много сладки,въпреки,4е са СТАТУИ както ти ги наре4е!?Дано има и други фенове на "ти4ащите" Неджля и Джем.   bouquet

# 514
В "Цената на живота" едната героиня не е ли Севда  Flutter

# 515
Тя е ... играе роля на баба Яга т.е.   на свекървата ..  замества баба Джеврие  Joy Joy Joy
Явно от нея се е учила на обноски  hahaha hahaha

# 516
В "Цената на живота" едната героиня не е ли Севда  Flutter
Да,и аз видях,4е има актриса от Листопад,но не я познах!Този път оба4е май играе лоша роля!  bouquet Hug Hug

# 517
Ето тук Хайрие ми хареса,защото беше твърда (пък и защото сцената с "боя" беше жестока Mr. Green Искам пак! )
Ама и Неджля една лигла ooooh! "Нищо няма между нас,нищо.ами той ме притиска..." бла бла...
Но Хайрие "Хубаво ще те притисна аз тебе Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green )

Горката Фикрет обаче,остана безмълвна Tired
٠•● Dega ●•, e добре де към Джем защо да не иска нали й е мъж  newsm78, пък и като беше с Оуз нещо не й се получи ..... лично мое мнение
Според мен с Оуз и се получи много добре. В началото бяха много сладка двойка дори.
Ето един момент, в който се вижда, че Неджля не е толкова студена.  Wink
http://vbox7.com/play:2e3521b1 - от 11, 10 мин до 11, 50

Напротив.Мисля,че Оуз и Неджля изобщо не си подхождат Thinking Тя "дърво",той страстен.Нямаше да издържат и месец ,като съпрузи.Виж с Джем повече си "тичат" и той е като нея "статуя".Малко така си падат те ooooh!
Ами на мен пък те много ми харесват,вярно,4е не показват любовта си много 4есто,но какво...Разбирам,4е симпатизираш на Лейля, ама има хора,които харесват Неджля,тя и Джем били като статуи,по-добре така от колкото веднага в кревата,според мен Неджля и Джем са много сладки,въпреки,4е са СТАТУИ както ти ги наре4е!?Дано има и други фенове на "ти4ащите" Неджля и Джем.   bouquet
Малко трудно ти разчетох с тези "4" , но да ти кажа това си е лично мое мнение на ,което имам право.

# 518
Коя е тази? Flutter Приятелката на Али Ръза ли? Simple Smile
На мен ми се стори, че в единия филм, май този от 15.. ч. участва Митхат? Thinking

# 519
  • Пловдив
Коя е тази? Flutter Приятелката на Али Ръза ли? Simple Smile
На мен ми се стори, че в единия филм, май този от 15.. ч. участва Митхат? Thinking
Точно - 'сладурчето' Митхат е Joy Joy Joy Ама чакай да не му се умилквам, че Ферхунделата ако разбере... така ще ме подбере, че Пловдив тесен ще ми се види hahaha Joy hahaha

# 520
И аз мисля ,че между Неджля и Джем няма никаква тръпка и двамата са ледени и това не е от сценария. Неджля е красиво момиче , но няма излъчване, чар. За играта да не говорим, хем е скована, хем й липсва душевност. Не от всяко красиво момиче става актриса.
Колкото до Али Ръза забравяте , че действието се развива в Турция. А самата книга описва събития от 30-те  години на миналия век. Както виждате повечето събития за тях са голям драматизъм, за нас ежедневие. И въпреки всичко Али Ръза е прогресивен за там човек. Иска да образова децата си, да са почтени. Нали гледате и други филми, там все още на някои момичета бащите им избират съпрузи. В Истанбул разбира се е по цивилизовано, но по надолу. Все пак това е Ориента.

# 521
http://www.vbox7.com/play:278062a8 - много се смях на това и реших да го покажа и на вас  Joy

# 522
  • Благоевград
Много ми липсва сериала, като се прибера по-рано няма какво да гледам. Новите сериала са ужасни и след Листопад, едва ли друг турски сериал ще ме заинтригува.

# 523
И на мен много ми липсва сериала и все се ровя да разбера какво ще стане.Гледам епизодите без превод,няма ли нещо преведено някой знае ли?Освен това в един от откъсите ми се стори,че Джейда е починала,има ли такова нещо?

# 524
Добро утро.
Хайде на късната закуска.

Mellindda, Джейда е жива.

Общи условия

Активация на акаунт