Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 39

• 46 635
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
На Снежка кафето е виновно . то ме провокира за такива творения ... утре пак за закуска ще сътворя нещо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 541
Измислих те ли анкета за тема 40?
Ако не аз имам една идея.
Постъпиха ли бтв добре,като пуснаха серияла в ваканция?
1Да трябваше да си отдъхнем от него.
2Не,трябваше поне да довършат сезона.
3Не мога да преценя.
4Друга пиши в темата
могат и да се добавят още отговори,ако на някой му хрумне нещо.
На Снежка кафето е виновно . то ме провокира за такива творения ... утре пак за закуска ще сътворя нещо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Аз от кога си повтарям ама вие не ми вярвате  Naughty Тя Снежка за всичко е виновна  ooooh! Mr. Green Къде Снежка,къде Неджля  Mr. Green.Шегувам се.

Последна редакция: ср, 14 юли 2010, 11:41 от Ивона1

# 542
алабала&Ники имаш дарба признавам те  Joy

# 543
Благодаря ... но съм на моменти когато ми дойде музата Simple Smile

# 544

Да не би да прописа от мъка, че господин Садун не те взе за жена, а се оправдаваш с кафето на Снежка?

# 545

Да не би да прописа от мъка, че господин Садун не те взе за жена, а се оправдаваш с кафето на Снежка?

Много си лоша .... защо ме издаваш така. Той скоро ще остане вдовец и пак до мен ще допре ... ама нека до септември да се радва на булката си Simple Smile

# 546
Ми... newsm78 шъ ма прощаваш, но дорде го помислих и вече го написах Joy

# 547
Здравейте,бях решила като не дават сериала да не чета  темата,но как да спра като си повдигам настроението.Браво на Ала бала:Ники,ако можеш ,когато имаш вдъхновение да напишеш за всички герои.Ако някой гледа напред ,можи ли да ми каже дали Ферхи не изтъргува ББ и развода,видях,че в някакво учреждение Ш-т и даде няколко пачки и се подписваха,дано съм успяла с белите букви,приятен следобед на всички.

# 548
# 549
nedkaangelova ако искате Ледената кралица може да ги пусен във блога Whistling
Кралице пиши ми,за да знам ако ги качиш ще ги сложа на следващата тема на първа страница Simple Smile

# 550
това, което е направила недка.......нямам думи просто  smile3501, ама и бързо действате newsm10
хубаво ще е в блога на кралицата да го постнат, както предлага ванилийка

# 551
nedkaangelova ако искате Ледената кралица може да ги пусен във блога Whistling
Кралице пиши ми,за да знам ако ги качиш ще ги сложа на следващата тема на първа страница Simple Smile
Може

# 552
Аууу трогнахте ме ...
Сега  трябва да ми дадете и кърпички да си попия сълзите Simple Smile

А и Кралицата беше създала една страничка с мои творчества и ме беше просълзила приятно. Три дена подсмърчах и бърсах сополи от щастлие  Joy Joy Joy

# 553
Заповядай

# 554
Благодаря ... ще си я прибера в джоба след употреба ... нали е за многократно използване ?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт