121 Тема за Българо-Американската дружба и бебета! Пуш, бейби, пуш!

• 27 851
  • 726
  •   1
Отговори
# 120
Ох, Агенткей, много хубава снимка! И още по-хубава новина!

# 121
Бенс...и аз изгледах филма,много се смях на сцената в палатката  Laughing. Много романтика много нещо,определено не се разочаровах,кога ли ще излезне другият епизод,знаеш ли? М-у другото да ти кажа че племенника ми е копие на Джейк (даже малко по-хубав Heart Eyes) , да не ти обяснявам как хвърчат тийнките по него.  Crazy

# 122
  • The QC to be!!!
Честити юнак на АП  newsm18

# 123
  Hug Благодаря за милите думи и пожелания и тук и на лични!

ейййй, че хубаво, наредихте ги  Heart Eyes
да, добре се наредихме, спор няма  Crazy

Еха, супер новина Агент! На мама футболист ще стане той. Много симпатично коремче, btw.
Атти,  Blush малко блъфирах тук с корема и го понадух, защото все пак се предполага, че това е "бременна" снимка и трябва да има голям кръгъл корем за да има корелация с топката. На другата забравих да го надуя  Crazy

Иначе вие се смеете, но аз бях доста съкрушена като казаха, че Гелето е девойка, защото аз и девойките никога не сме били в прекрасни взаимоотношения... виж, футбол, баскетбол и хокей с момченцата доста съм си поиграла (до 17 год.  Mr. Green)
А и този великолепен свекървенски заядлив потенциал, дето го имам, няма да иде зян  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Пиша ли пиша и се чудя, дали е редно да кажа, хич не е редно май, но пък не мога да не ви кажа, че Джу си има вече щерка прекрасна и да и пратите най-хубавите си мисли!!!   Heart Eyes

Последна редакция: вт, 13 юли 2010, 16:31 от Agent Provocateur

# 124
Ehaaaaaaaaa жива здрава мома на Джутурна и семейство!
*
гледах  Писмо до Америка,на 3 пъти. Е няма толкова некадърна игра,все едно самодейният състав на Гол Тупан бяха спретнали,инак автентичните хора бяха страхотни..някой друг гледал ли го че нещо модерното Бг кино съвсем ме обърка (Дзифт не преживях; Време за жени изгледах,но пак  newsm78)

# 125
  • Boston, MA
Браво, бравоооооо! Много се радвам за Джу, чакаме да чуем име и да се запознаем с бебката!

А на теб почвам да събирам топки, стикове, ракети и всякакви  Laughing (за съжаление раздадох бебешките дрехи, но здраве да е, тъкмо повод да купуваме нови  Grinning)!

# 126
Много се радвам за Джу, чакаме да чуем име

Лилия  Heart Eyes .

# 127
  • Boston, MA
Прекрасно!!! Heart Eyes

# 128
Агентче, честити ти сини гащи.
Честита рожба на Джу, да и е жива и здрава.

# 129
Честита щерка на Джутурна, дано скоро намине да се похвали, да й честитим както трябва.

Още по-впечатлена съм от снимките на Агента сега, като знам, че коремчето не било истинско. И от истинското коремче съм впечатлена.  Mr. Green

# 130
Много се радвам за Джу, чакаме да чуем име

Лилия  Heart Eyes .
Страхотна новина да ви е жива, здрава и много да ви радва малката Лилия Heart Eyes Джутурна бързо възстановяване Hug и те чакаме със снимки и разказ  Peace

# 131
Ех, 4е хубава новина!
Джу, 4естито и добре дошла на Лилия(много хубаво име)!!!!  Heart Eyes

Вики, следващата книга ще е на два филма Crazy, първият е за края на 2011, вторият още няма дата. Бил Гордън(Дрийм гърлс) е директор.
Горкият ти племенник, дано по-малко фенки има от Джейкъб(Тейлър), мен ли4но ме е страх от тия тинейджърки Laughing

# 132
  • САЩ
Честита дъщеричка на Джутурна! Да ви е жива и здрава малката Лилия и да ви носи много радост!  bouquet

Честита синя радост и на Агента! Започва се топки, палки, коли, коли и пак така  Crazy

# 133
И аз се включвам към благопожеланията  Hug
Агент прекрасна си  Heart Eyes Лека и безпроблемна с успешен финал.
Джу, малката Лилия да расте в езеро от любов и бързо възстановяване  Hug

# 134
  • Boston, MA
Доста са слаби филмите според мен, не че не ги изгледах с кеф  Grinning. Ще ни мъчат с много филми, както и Хари Потър де.

Най-неприятната ми героиня на целия свят (Белла) направо оживя с това момиче Кристин, чак става симпатична, много е добра актрисата. Иначе и на Джейкъб и Едуард бих им плеснала по няколко освежителни шамарчета.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт