Лято 2010 - къде на море с 500 лв.? - Тема 2

• 44 978
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
Незнам защо има толкова отрицателни мнения за хотел Амфора. Аз не се притеснявам защото бях и миналата година там и останах доволна. Да има си някои недостатъци но за тази цена си е повече от достатъчно всичко което предлагат. А и аз не съм от много капризните. Все пак повечето време на морето се изкарва на вън а не в хотела.

# 121
ние ще заминаваме на Поморие на 22.07 до 01.08. Не сме си резервирали нищо, направо там като отидеме на място ще си харесаме нещо  Peace

# 122
  • The point of no return
Момичета,ние в петък срещу събота заминаваме за Несебър.Решихме го спонтанно.Без резервация,ще търсиме на крак,дано имаме късмет,а и имаме информация за една къща там та ще видиме!Ще пиша.....

Приятна почивка! Ние се върнахме преди няколко дни, изкарахме страхотно Grinning

ronkis Весела Ваканция, ще чакам твоите впечатления за Несебър, че и ние натам сме се насочили!

illy би ли споделила вие къде бяхте отседнали, с резервация или на място, как е плажът там - има ли свободна зона, скъпо ли е като цяло   bouquet

# 123
  • София
Ок,ще водя записки  Hug

# 124
  • У дома... някъде
Мисля тази година за пръв път да почиваме на Равда.Някой би ли се включил с информация за там кой плаж е най-добър,плитък и чист.Заведенията на нормални цени ли са и има ли развлечения,в нета информацията която намерих е много оскъдна. Hug

# 125
Приятелката ми се вьрна преди две седмици от Равда.Беше сама там с две деца.Било е спокойно и са прекарали добре.Каза,че цените са нормални по заведенията .Плажа бил чист и  водата сьщо.Единия плаж е малко каменист там .Имало е забавления за децата и са доволни.Аз гледах клипче ,което са си направили и детето по-малкото спокойно си влиза само вьв водата явно е плитко.Ще питам за повече подробности като я видя.

# 126
  • София
Момичета,ние в петък срещу събота заминаваме за Несебър.Решихме го спонтанно.Без резервация,ще търсиме на крак,дано имаме късмет,а и имаме информация за една къща там та ще видиме!Ще пиша.....

Приятна почивка! Ние се върнахме преди няколко дни, изкарахме страхотно Grinning

illy би ли споделила вие къде бяхте отседнали, с резервация или на място, как е плажът там - има ли свободна зона, скъпо ли е като цяло   bouquet

Ние бяхме в къща за гости "Мишел" в новия град. Някой беше пуснал линк тук, запазих седмица по-рано някъде. Ние хванахме промоция, 25 лв двойна стая вместо 40, защото бяхме в началото на юли. Стаите са хубави, много чисти, имаше сейф освен това, а аз държах на това Peace В Несебър според мен е страхотно, но си е скъпичко. Плажът ни беше близо, уличката беше тиха (ходихме на северния плаж на Несебър). Има свободна зона.

Като цяло съм много доволна  Grinning

# 127
  • у дома
Има ли върнали се от Поморие,за да има отзиви,как са цените,а най-много ме интересува плажа в новия град с платени чадъри и шезлонги ли е тая година.
   На всички тръгващи към морето много хубаво време и само положителни емоции.
 sun

Последна редакция: чт, 15 юли 2010, 15:22 от dgidgi

# 128
  • някъде на юг
Имали върнали се от Поморие,за да има отзиви,как са цените,а най-много ме интересува плажа в новия град с платени чадъри и шезлонги ли е тая година.
   На всички тръгващи към морето много хубаво време и само положителни емоции.
 sun

и аз се пресъединявам към питането

# 129
Влизам само, за да кажа, че бяхме в Созопол от 1-ви до 9-ти юли и останах с впечатление, че е доста по-празен курорта от други  години.. Пълно е с чужденци, българите бяхме тук-таме за цвят главно.. Цените са повече от прилични, да не казвам по-ниски от тук в София (говоря за магазини, заведения).. Тъй като бяхме в местността Буджака (Райски залив), а тя се пада малко извън новата част на града мога да споделя главно впечатленията си от там. Пусто! Никакво движение по улиците, страхотно спокойствие, много празни квартири, хотели, конкуретни цени.. Имам чувството, че човек на място по-лесно би си намерил подходящо място да отседне, но лично аз не исках да рискувам, защото за първа година ходихме с дребното. На много места се четеше "Свободни стаи, апартаменти".. Места, начини, варианти за изхранване - бол.. Лично ние се хранехме в заведения, но закуската на детето организирах два пъти дневно в хотела, защото можех да разнообразявам и знаех най-вече какво яде. В центъра на новия град има голям супермаркет с топла витрина и ми направи впечатление, че доста хора пазаруват от там. Лично не съм взимала храна за хотела, но изглеждаше вкусно и на много прилични цени. Точно до супермаркета има голяма борса за плодове и зеленчуци и мога смело да кажа, че цените бяха по-ниски от цените в София примерно..
Ако има нещо, което ви интересува - питайте..  Peace

# 130
  • при моите любими
Как се казваше вашия хотел. И аз съм си харесала точно тази част Буджака, но в интернет има само 10тина хотела в месността, а съм сигурна, че са много повече.

# 131
http://www.paradisebayhotel.bg/ , но не мога да го препоръчам.
Хотелът всъщност не е зле, а и цената на апартамента, в който бяхме си заслужаваше, но имахме сериозни проблеми с резервацията (направена в средата на май) и явно имахме късмет, че все пак имаше свободни апартаменти като пристигнахме, защото само няколко дни по-късно вече се опитваха да връщат хора с предварителни резервации и платено капаро. Много тъпо, никакъв мениджмънт, никаква мисъл в организацията.. Плоски лъжи и прочие, но като цяло обслужването е много добро и обикновеният персонал е на ниво (камериерки, сервитьорки). Собственикът на хотела е див селянин и според мен хотелът няма да просъществува дълго ако политиката им следва тази линия.
Страхотен ресторант, при все, че цените в него са малко по-високи, но определено храната си заслужава!
п.п. За градината (част от ресторанта) към хотела мога да кажа само едно - рай! Снимките отговарят почти 1:1  Peace

# 132
Завърнахме се от Поморие.Всичко си както беше миналата година.Ако някой го интересува нещо за стария град да пита.Аз за 3ти път ходя там,за 2ри с децата - не ми харесва много ама там ни се видяха най-сносни цеите на квартирите.Само едно сме решили,че повече на квартира без климатик няма да се хващаме,колкото и натоварващо цената да е Peace

# 133
  • русе
.....Хотелът се казва Ведрен -45 лв.АI.Малко съм резервирана към Кранево и въобще северното черноморие,тъй като винаги сме почивали на юг,но ще видим

била съм в Кранево 2007 не е нищо особено\,магазини типично за малките курорчета-много народ ,кръчми\не ми хареса кой знае колко но пък плажа беше хубав до колкото си спомням
според мен там, на Шкорпиловци и на Албена са едни от най хубавите плажове

# 134
  • До хладилника, който обичам
Не можах да пиша по-рано Simple Smile

Някои помнят тук, че резервирахме почивка в Приморско на някакви безумно ниски цени - 18 лв за бунгало с 3 легла + закуска.
Оказа се, че това е бившото-настоящо ММЦ Приморско. МеМеЦето си е на място; част от бунгалата са доста реновирани и цените им са 54 лв на вечер; други като това, в което спахме, са с леко соц привкус, без екстри (няма телевизор, хладилник), но са окей (с баня са, например). Закуската е на шведска маса и хранят много добре, много сме доволни. В МеМеЦето заведения са останали само 2-3; в едното така и не опитахме обслужването, защото за 10 минути седяне едва изпросихме меню, та го напуснахме и да си гледат работата; втората кръчма е до самата администрация на комплекса и хранеха вкусно, на нормални цени и с много приятелско обслужване; тях ги уважихме доста повече и с удоволствие. Цялото ММЦ е в дъбова гора; много е сенчесто и прохладно; алеите са асфалтирани - съжалихме многократно, че не знаехме да си вземем колелата или поне това на детето - определено може да се кара по алеите между бунгалата и така да се забавлява човек. Пак благодарение на гората обаче е доста влажно - хавлиите нямат съхнене, освен ако не са на директно слънце; вътре в самото бунгало също много се усеща влагата и това е неприятно. Интернет има - в зала при администрацията или уай-фай в близост до нея; но са преоткрили комунизма и искат невероятните 2 лв за 1 час, така че не си заслужава; в Китен и Приморско има уай-фай във всяко второ заведение, така че човек може да си носи лаптопа и да ползва там, по-добре.

Плажът е разкошен - точно срещу изхода на ММЦ е зоната без чадъри, т.е. всеки си носи чадър; хора почти нямаше, спасителят скучаеше по цял ден, идеално пасна на мизантропската ми натура. Последните 4 дена имаше медузи във водата, но пак се къпахме; не чух някой да го жилеха.

Като цяло равносметката за шест вечери и седем дена е: спане + закуска - 108 лв; път около 130 лв (колата ни гори много); за хранене навън и харчлъци всякакви - ок. 315 лв; финално - 553 лв., т.е. почти се вместихме в 500-те лева.
Като цяло впечатленията ми са - ММЦто е много западнало в увеселителната си част, но това не ме вълнува особено така или иначе; бунгалата са добре; това с интернета е безумно; магазините вътре са само два и продават на невероятни надценки, така че са само за зор заман; Китен и Приморско са на 3-4 км от ММЦ, така че с кола е лесно да се яде там и да се търсят забавления, който желае; плажът на ММЦ е чудесен.

Оценявам почивката на 7/10.

Общи условия

Активация на акаунт