Лято 2010 - къде на море с 500 лв.? - Тема 2

• 44 983
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
Цените там винаги са си били номрлани,като навсякъде има евтини и скъпи заведения  Peace.Самото градче е малко и доста дълго по протежение на плажната ивица.Зависи къде и как ще се храните мога да ви кажа магазини и заведения.Не говоря само за цени а за вкусна храна.
Лично аз ще съм ти благодарна от сърце ако разкажеш повече и по подробно, но мисля че и за други ще е полезен разказа ти.
Била съм в Равда 2 пъти веднъж на лагер и веднъж като студентка, но тогава ме вълнуваха дискотеки, а не евтини магазини и заведения  Mr. Green

# 106
  • Ямбол
Нищо де, разкажи каквото ти дойде на ум. Кой плаж е за предпочитане и има ли възможност да съм на самия бряг без да ми правят проблем заради чадъри, че с моите две деца, които са постоянно във водата, е просто абсурд да съм дори и 5 метра назад, а какво остава за по-далече.
Магазините и заведенията може би и сами ще ги открием, но няма да е лошо да сме с предварителни насоки.

# 107
Върна ли се, някои от къмпинг Зора в Обзор?
Ние направихме ранна резервация по инфо на някои мами от тук.
Иначе миналата година за първи път бяхме в Бяла и мога да дам мнение.Малко селце с няколко капанчета,плажа е малък и стръмен,водата водораслена.Спокойно местенце ,ако си настроен така!В повечето време бяхме на плаж в Обзор и припокривам мнението ,че плажа е добър. Grinning

# 108
  • София
Зависи в коя част ще сте на Равда,но почти навсякъде цените са едни.Има два заведения-кръчми.Едното е като си на центъра и тръгнеш в дясно по търговската улица,след 4-5 метра е готвят страхотно и има и жива музика.Другата кръчма е по същата улица надолу почти накрая и е близо до плажа.Доста е голяма и там готвят добре.Но са си кръчми и цените са им като за такива.Като застанеш до пощата(то всчико е в центъра и се върти около пощата),кръстовището е Т образно,хващаш все едно пътя за Несебър.Там се намира и нещо като лунапарк,в дясно има дървено заведение братя Сърбови.Заведението е тип българска кухня и на обяд е лудница,но работят доста хора  и става бързо.Имат 80 вида ястия  Mr. Green и готвят много вкусно.И непременно опитайте там цацата и пържените картофи..Миналата година за 5 човека обяд и вечеря 30 лв-добре ли е  hahaha.Като си взимахме в кутии за вкъщи,за съжаление късно го открихме това заведение.Пиле с ориз беше 3.40-като с 1 порция се наяждахме аз и мама.Самите порции са им много големи,опитайте и ще видите сами.Зад пощата в уличката има два големи магазина и са леко скрити,но са по евтини от тези отпред,по същата уличка има и 2 сергии за плодове,цените са по ниски от другите.Срещу пощата (то е един кръгъл център)има заведение и до него една пряка,в нея има месарски магазин с прясно месо-това е ако искате само да си правите пържоли,срещу него също има магазинче за плодове.Иначе и в началото на търговската улица има към 6-7 срегии за плодове и зеленчуци,но цените са им високи.Има аптеки бол,сергии и т.н.Това са заведенията където ние сме ходили + рибния ресторант,но той е към Несебър вече и си е доста скъп.Плажа хм,зависи в коя част ще сте пак,но винаги има къде да си сложите чадърите,ако сте на свободна зона.Няма страшно от това ине са дълбоки повечето плажове.Ние ползвахме този между Равда и Несебър(по точно там са 4 плажа де  Crazy),в смисъл по близкия до Равда.Места сме си намирали без проблем.Ако нещо друго ви е интересно питайте.

# 109
  • Ямбол
didolinaa, безкрайно благодаря за изчерпателния отговор.
Даже мисля да си го разпечатам и да си го нося за справка, когато отидем.

# 110
Аз все още се колебая между Обзор и Равда. И ние тръгваме на 20.07. Знам,че в Обзор ще ми хареса повече, но в Равда не съм била досега, а и ще изкараме с по-малко средства.

# 111
  • Русе/София
Аз все още се колебая между Обзор и Равда. И ние тръгваме на 20.07. Знам,че в Обзор ще ми хареса повече, но в Равда не съм била досега, а и ще изкараме с по-малко средства.
А защо в Равда ще изкарате с по-малко средства?Не се колебай,а поемай към Обзор.

# 112
Вече решихме окончателно-пътуваме към Обзор. Поне знам, че ще има условия за малкия.

# 113
  • София
Надявам се да съм помогнала,поне 5 години подред почивахме и горе долу съм научила всички магазини и заведения в Равда и Несебър  :peace.Тази година сме на друго място и като чета отзивити,най много да се върна синя от почивка Joy

# 114
  • Sofia
Ние онзи ден се върнахме от Обзор,бяхме на ол инклузив,но едни приятели за двойна стая с допълнително легло плащаха 30 лева,което ми се вижда доста добра цена.Квартирата им беше близо до плажа.По заведенията е сравнително евтино.Мисля ,че Обзор е много добър вариант за евтина почивка Peace

# 115
  • София
Копирам отговора си от темата за Приморско, препоръчвам на всеки! Peace

И ние се върнахме от Приморско, за първи път ни беше, но ще повторим задължително!!! Отседнахме в семейно хотелче Фиорд, много близо до Южния плаж, мога да кажа на първа линия, съвсем близо и до главната улица. Стаята ни беше с изглед към морето  и беше страхотно, единствено последните дни отвори едно заведение Плантацията и вечер докъм 11,30-12 ч., но не по- късно, беше шумно, но при затворени врати и прозорци не се чува почти нищо, а и ние почти винаги се прибирахме след 11 ч. и докато се приготвим за сън данданията приключваше. Собственикът е невероятно коректен човек, очаровани сме от отношението му към летуващите. Много чисто се поддържаше, сменяха ни кърпите, чаршафите на петия ден... Вътре всичко е новичко и много спретнато. За двойна стая с допълнително легло, със собствен санитарен възел, тераса с изглед към морето, хладилник, ТВ, климатик платихме от 1 юли 35 лв, от 15 юли мисля, че стаята е 40 лв, но не съм сигурна. Има паркинг хотелчето и колата не сме я пипали изобщо, това не ни се е случвало отдавна. Определено ще повторим пак, само се чудя как досега не сме открили Приморско!!!

# 116
  • София
Момичета,ние в петък срещу събота заминаваме за Несебър.Решихме го спонтанно.Без резервация,ще търсиме на крак,дано имаме късмет,а и имаме информация за една къща там та ще видиме!Ще пиша.....

# 117
# 118
  • София
Момичета,ние в петък срещу събота заминаваме за Несебър.Решихме го спонтанно.Без резервация,ще търсиме на крак,дано имаме късмет,а и имаме информация за една къща там та ще видиме!Ще пиша.....

Приятна почивка! Ние се върнахме преди няколко дни, изкарахме страхотно Grinning

# 119
Хайде и аз тука все още в процеса на търсене  newsm78 .Накрая ако изобщо ще ходиме ще е на слука!
Привет,ronkis,какво стана с хотел "Бона Вита",изчетох цялата темичка и видях,че се беше насочила към него.Тъй като и аз съм в търсене на оферти за АI на по-достъпна цена се бях ориентирала към него,но ме притесняват мненията по форумите.Има ли нещо,което си разбрала за там,тъй като виждам,че явно си се отказала и продължаваш да търсиш?

Току що в темата за Сл.бряг прочетох, че една мама е резервирала в "Амфора" на много достъпна цена, освен това хотелът си е направо в началото на Несебър, мен ако питаш /Това в случай , че не харесваш Сл.бряг
Аз резервирах в Кранево,след дълго ровене в нета и звънене по агенции се оказа ,че съм позакъсняла и офертите на по-разумни цени вече са изчерпани Tired.Хотелът се казва Ведрен -45 лв.АI.Малко съм резервирана към Кранево и въобще северното черноморие,тъй като винаги сме почивали на юг,но ще видим newsm17.А относно Амфора,на колега на моя съпруг познати са били там и не са останали доволни,но подробности незнам.

Последна редакция: ср, 14 юли 2010, 14:51 от VENESSIA

Общи условия

Активация на акаунт