Лято 2010 - къде на море с 500 лв.? - Тема 2

• 44 965
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, имам едно питане: Бихте ли ми препоръчали достъпно хотелче, вила или студио на цена до 60 - 70лв на вечер (за трима души), независимо къде? Инцидентно ще ходя с приятелки на море  Heart Eyes, а тъй като  не могат да отделят огромна сума за почивка се налага да намеря нещо бързо и достъпно. Претенции нямаме, освен да е близо до плаж. Мерси!!!

# 136
Здравейте, момичета. И аз се включвам с питане - за Равда и Несебър, как са цените на чадъри, шезлонги, има ли свободна зона. Храната като цени и качество newsm78. Ако сте доволни от някой хотел, ще съм ви много благодарна за всякакъв тип информация  bouquet

# 137
Здравейте, имам едно питане: Бихте ли ми препоръчали достъпно хотелче, вила или студио на цена до 60 - 70лв на вечер (за трима души), независимо къде? Инцидентно ще ходя с приятелки на море  Heart Eyes, а тъй като  не могат да отделят огромна сума за почивка се налага да намеря нещо бързо и достъпно. Претенции нямаме, освен да е близо до плаж. Мерси!!!
Виж в Приморско до северния плаж има много евтини хотелчета по 45 -65 лева двойната стая с всички екстри - климатик кабелна интернет и т.н. Peace

# 138
  • Русе/София

Ева на сцена
В Обзор има хотел до самия плаж -стая 35лв.Малко по-нагоре,на около 250метра, хотелче Денаполи,апартамент за 60-70лв

# 139
Мерси, момичета!  bouquet

А нещо такова има ли в Слънчев бряг и Несебър (поръчаха ми да търся там току-що)?

# 140
  • Русе/София
В Сл.бряг можеш и да намериш много добри оферти за ОИ на тези пари.

# 141
Едва ли, защото това е общата сума, а не на човек. Но ще разгледам.

# 142
Разгледай офертите в сайта на Албена.

# 143
Чак ми е неудобно да питам още, но на http://albena-hoteli.com/oferti няма оферти. Има ли друг сайт, за който не знам? Embarassed

3xi, би ли ми препоръчала хотел в Сл. Бряг?

# 144
  • Sofia
Чак ми е неудобно да питам още, но на http://albena-hoteli.com/oferti няма оферти. Има ли друг сайт, за който не знам? Embarassed

3xi, би ли ми препоръчала хотел в Сл. Бряг?
заповядай http://www.visit.bg/sommer/photels.php?kurid=1&cat=hotel

# 145
Това е сайта на Албена:
http://www.albena.bg
Това което имам предвид е за август обаче, вие кога ще ходите?

# 146
От 31 юли до 7-8 август, но нека не говорим повече за мен, че ми е неудобно да разводнявам темата.

# 147
От 31 юли до 7-8 август, но нека не говорим повече за мен, че ми е неудобно да разводнявам темата.
Ева на сцена, няма неудобно! С твоите изисквания има и други, които ще се възползват от съветите! Продължавай докато си нсамериш местенце и после сподели впечатлениятта си. Успех в търсенето  Peace

# 148
  • Хасково
Здравейте, момичета. И аз се включвам с питане - за Равда и Несебър, как са цените на чадъри, шезлонги, има ли свободна зона. Храната като цени и качество newsm78. Ако сте доволни от някой хотел, ще съм ви много благодарна за всякакъв тип информация  bouquet
Здравей
Мога да ти дам информация за Равда , защото бяхме там началото на месеца.
Цената на шезлонг 6 лв , чадър 6 лв.  Има и свободна зона .
Почти във всяко заведение има и обедно меню ( супи -1.20-1.8 лв , готвено - 2.8 - 3.4 лв , Cola, Fanta - 1.10 - 1.60)
Последната вечер бяхме в едно заведение на центъра беше и беше със сръбска кухня! Страхотно беше всичко - много сме доволни Simple Smile
Ние бяхме в Хотел Аква - хубаво хотелче, чисто и поддържано. С много топла вода и тераска и дворче. На 6 мин от Южният плаж.
  bouquet

# 149
  • У нас
И аз да споделя. Ние запазихме едно хотелче в зоната между Равда и Несебър -хотел "Виена" на втора линия от морето и според отзивите ,които прочетох сме попаднали на правилното място. Цената за една нощувка в стая с 3 места е 65 лв.Тъй като сме с бебо ги попитах за храненето ,ни отговориха ,че в района има доста ресторантчета на добри цени. Няколко години вече ходим в този район и имам някакви наблюдения , но всяка година е различно ,та ако има някоя мама с пресни впечетления от мястото ,евентуално хотела ,моля да сподели Благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт