Лято 2010 - къде на море с 500 лв.? - Тема 2

• 44 921
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
То и на двете места е хубаво .В Поморие е малко по-спокойно.Приятна почивка Ви пожелавам.

# 241
Някой би ли споделил отзиви за село Атия, хубав ли е плажа или не си заслужава   bouquet

# 242
То и на двете места е хубаво .В Поморие е малко по-спокойно.Приятна почивка Ви пожелавам.

Знам, ние последните няколко години все на Поморие ходим.
И понеже отдавна не сме били на Несебър, мислех да променим малко дестинацията, но все още се двоумя.  Rolling Eyes
Приятна почивка и на вас.
  Hug

# 243
Бяхме на Китен, къмпинг Витоша, Северен плаж Атлиман. Доволна съм, за почивка с деца е идеално. Бунгалото беше с всичко необходимо.  За 3 дни похарчихме 250 лв, като 60 са за спането. 2 възрастни + 2 деца  Peace Следващия път - пак там  Peace

# 244
  • Враца
мама галка,
имаше ли много комари?
и тия пари за 2 или за 3 нощувки е?
за малки деца плаща ли се?
нещо не ми се връзва цената спрямо обявените в сайта им newsm78
и къде е морето, на колко? 250 метра не са ли доста?

# 245
мама галка,
имаше ли много комари?
и тия пари за 2 или за 3 нощувки е?
за малки деца плаща ли се?
нещо не ми се връзва цената спрямо обявените в сайта им newsm78
и къде е морето, на колко? 250 метра не са ли доста?
За комарите - без препарати, ме хапна един комар... в гората имаше едни мушици които ти седят пред очите, но това е докато минеш през нея, при бунгалата нямаше от тях.
Поискаха ни 30 лв на вечер за 3 легла, малката е на 3 год и не я таксуваха, т.е. идва по 10 лв на човек. Толкова казаха, толкова дадохме, попитахме предварително. Резервирахме в сряда за петък. Човека там каза че сме имали късмет, защото някой се отказал и се е "отворила дупка"  Joy
Върви се около 7-8 мин до плажа, по пътека през гората. Ако е много багажа и друнджуриите покрай децата - по-добре с кола!
p.s . Поздравления за кърменето!  Peace

Последна редакция: вт, 17 авг 2010, 10:02 от мама Галка

# 246
  • Враца
мерси!  bouquet

# 247
За двама човека 7 дена в Поморие + 80 лв за гориво ни излезнаха 400 лв като не сме се лишавали от нищо.

# 248
  • В.Търново
За двама човека 7 дена в Поморие + 80 лв за гориво ни излезнаха 400 лв като не сме се лишавали от нищо.
Да,обаче като има и деца става доста по-голяма сумата,кеф им люлки,кеф им въртележки и батути....кеф им царевичка,сладоледи,лакомсва и т.н.Не можеш да ги лишиш от това удоволствие. Simple Smile На море трудно се ходи с 500лв.,всъщност зависи и за какъв период от време става въпрос.Ако е за 4-5 дена може и да се вмести едно семейство с 500лв. Simple Smile

# 249
  • Враца
шушулче, дай повече инфо- къде спахте, за колрко, къде и как се хранихте...

росинаузунова,
не искам да съм груба в никакъв случай, но почти всички писали в тая тема са изкарали морето си с децата за тия пари. прочети предните страници  Peace

# 250
А, сладоледи ядохме вс вечер, но не от плажните, които кой знае в кое мазе са бъркани и вероятността да се хване салмонела са огромни, а си купувахме на Делта. Контролът върху хигиената ни се струва по-голям.
За сведение: продаваха понички на плажа по 2 лв бройката, а в близкия магазин бяха 75 ст СЪЩИТЕ, като имаше и голяма надценка. Така че може да се побере 3-членно семейство според мен.
Спахме в квартира. Но в тази жега НЕ я препоръчвам заради липсата на климатик. В тази жега е немислимо просто ooooh!. Още се чудя как оцеляхме. За първа година на морето е толкова топло, поне аз не помня такова чудо. Спахме за 10 лв на легло без собствен санитарен възел. Намирането ѝ си беше чист късмет. Криза ли, никаква криза няма. Всичко е фул, поне квартирите около плажа. На 2 ден обикаляхме да питаме за квартири с климатик, никъде нямаше свободно. Изводът ни е, че може да е 2-но по-скъпо, но задължително с климатик.
Хранихме се и в квартирата, и по кръчмите. Носихме си от вкъщи домати и бабек (той е от магазина, но купен от Пловдив). Пихме 3в1 в квартирата, като си носихме джезве и нагревател, и пакетчетата, хазайката май каза, че може да ползваме и кухнята, но не ни се е налагало. Има мнооого закусвални, к изпичат различни закуски на място. Често си купувахме и от там, давахме по 2 до 4 лв за закуски. Големи са и едната част аз си я оставях за обяд. Обядвахме и с наши продукти на плажа, както и по заведенията. Навсякъде почти има промоции 3.99лв за супа + готвено. Наяждаш се доволно. На обяд сметката ни беше 9 лв, за двамата.
Веднъж решихме да вечеряме навън, но тогава беше спрял тока и останахме само със салата.  Laughing
Следващата вечер ходихме пак на заведение, поръчахме си Овчарска салата (огромна), Гювече по тракийски и пилешка пържола с п. картофи, за пиене кана айрян. Дадохме 22 лв някъде. Аз се наядох само с 1/2 салата и пържолата ми я опаковаха за вкъщи. В същото заведение ядохме супа Борш и супа Горш (май беше) пълнени чушки (половинът каза, че били мн хубави) и мусака, като аз не стигнах до нея, че се наядох със супата и платихме 14 лв. С мусаката вечеряхме. Беше прекрасна и се наядохме двамата с нея (е, с малко мръвка и сирене от нас де). Отделно вс ден си купувахме плодове и сладкиши и сладолед (харесваме един на делта от 0.40 лв и май не се брои като голям разход). Купих си крем за 17 лв и др за 4 лв, подаръци, чаши по 4 лв за нас, чорапки, по 3 и 2 лв и коктка щяхме да си донесем, но последния ден не я видяхме.
Ако има др - насреща съм.

# 251
  • Враца
шушулче, благодаря за изчерпателното инфо.
впрочем, за квартирата- не е лошо да се препоръча, ако си доволна с изкл. на климатика, понеже има доста хора, които ходят на море  юни и септември. Peace

и другият път без котка не се връщайте  Naughty Laughing

# 252
  • В.Търново

росинаузунова,
не искам да съм груба в никакъв случай, но почти всички писали в тая тема са изкарали морето си с децата за тия пари. прочети предните страници  Peace
Да,няма проблем Simple Smile .Аз следя темата и съм писала няколко пъти в нея.Пробвали сме като бяхме с едно дете да изкараме по-икономично с около 500лв....да,получавало се е ,но с лишения.И ние сме ползвали квартири с общ санитарен възел,но сега никога не бих повторила така,хранили сме се със сандвичи,направени от мен на плажа,също и с закупена храна от магазина,ходили сме и на заведение,но все с лишения....а това не е нормална почивка,да си броиш стотинките и левчетата... Sad .Вярно ,има доста семейства,които отиват на море с децата си,с още по-големи лишения и от нащите.Имам приятелка,която като си заведе детето на почивка и само веднъж го води на луна парк за целия престой,защото няма възможност за повече,но аз като съм на море искам да се раздам колкото се може повече за децата си,за да са доволни и щастливи от престоя им.Например сега са пуснали оферта за Албена с ОИ по 41лв. на човек с чадър и шезлонг на плажа за края на месеца,началото на септември.Мисля,че е добра оферта. Simple Smile
http://www.sturs.net/oferta/8455/през-септември-в-албена
http://www.sturs.net/oferta/8453/last-minute-в-албена
Ще се наложи да се даде някой лев за люлка и бензин,всичко друго е осигурено,няма нужда да се харчат повече пари. Simple Smile

# 253
шушулче, благодаря за изчерпателното инфо.
впрочем, за квартирата- не е лошо да се препоръча, ако си доволна с изкл. на климатика, понеже има доста хора, които ходят на море  юни и септември. Peace

и другият път без котка не се връщайте  Naughty Laughing
Доволна съм, да. Казах, че беше мн чисто и хазайката мила, вари ми чай дори, че пипнах някакъв вирус (и там дадохме 12-15 лв за лекарства).

# 254
Росина, то всеки иска да се раздаде колкото може повече за децата си, но всеки се простира според възможностите си. Преди няколко години, когато бях на държавна работа не бих си и помислила да отидем на хотел и да дадем 2-3 заплати, а после да мизеруваме. Ходехме в квартири, и пак си изкарвахме супер.

Последна редакция: чт, 19 авг 2010, 15:59 от Ая

Общи условия

Активация на акаунт