Движение на българските майки - ПЛОВДИВ работна тема 26

• 29 509
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
  • пловдив
На мен и трите варианта ми харесват. Втория е по скъп, но пък има прекарана вода, а това не е екстра за изпускане  Thinking но да кажат и другите момичета  Peace

# 256
  • Пловдив
Вижте и тази обява: http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=2o128384203025753&f1=details  Пише че има ток и вода и става за склад.

# 257
За водата мисля ,че не е толкова важно,но за тока си е гадничко ако го няма.Само незнам дали ще можем да си го позволим,като се има в предвид и как не искат дрехи вече newsm78
Все пак това са 600-700 лв на година.

# 258
  • Пловдив
Аз писах на Миленчето, че скоро освобождаваме гаража, който ползва мъжа ми. Намира се до ДГ Малкия принц, има ток и място за паркиране. Наемът е 60 лв. Може да се говори с бабата и за по-нисък наем, но в района гаражите вървят по 80-90 лв, та не знам дали ще се съгласи. Също е вариант.
Иначе и аз имам предубежденията на Вяра, но пък май нямаме особено голям избор.

# 259
Обадиха ми се от Закрила на детето-Родопи с молба за помощ на социално слабо семейство от Първенец. Семейството е от ромски произход. Живеят в пълна мизерия. Най-малкото дете е с болестта на даун. Спят на земята и нямат никакъв отоплителен уред за зимата. Молбата на Закрила на детето им е, ако можем да помогнем с нещо, например печка, легла, дрехи или други домакински принадлежности.
ако някой има път насам имам две чанти с  бебешки дрехи, както и една майка предлага количка. Седят доста време, зарили сме и комплекса и ббешкия вече с дрехи.
Та ако някой има път към Пазарджик да ми се обади.

# 260
  • пловдив
Че парите са много, много са. Но освен дрехите, да не забравяме и другите кашони. При Мили има минимум 5-6 с новогодишни неща за които наближава срока за изнасяне  Wink, при мен има 4-5 с мартеници, с покривки, с табели... колкото и да не искат дрехи, понякога трябват и за семействата на които помагаме ... Знам ли,  newsm78 нека да кажат и останалите момичета

# 261
  • Пловдив
Наистина си е излишен разход. Като се замисля, с тези пари бихме могли да направим нещо по-полезно. Но от друга страна, наистина няма къде се събираме и да съхраняваме нещата. Ако някой има вариант да ни подслони без пари, ще е супер.
Иначе на този етап няма проблем кашоните да са при мен, но баба си е тук и няма как да използваме апартамента и.

# 262
  • Пловдив
Миленче, имаш ли повече информация за това ромско семейство, за което се иска помащ. Децета колко са големи, поне с дрехи със сигурност ще помогнем, но поне да знаем на каква възраст са.  Ще разпитам познати за ненужни домакински неща.

# 263
  • Пловдив
Мили, кажи каква по-точно помощ очакват от нас Закрила на детето.На каква възрас са децата в семейството и ако искаме да помогнем с нещо, къде да им занесем нещата? Peace

# 264
  • Пловдив
Децата са на различна възраст. Ако искате мога в понеделник да се обадя в Закрила на детето за повече подробности. Най-спешното е някаква печка, тъй като няма с какво да се топлят, но доколкото разбрах нямат и легла и други необходими неща, спят на пода и т.н. Детето им е болно. Закрила на детето в момента се опитват да помогнат, но нямат възможност да им купуват каквото и да е било. В случай че можем с нещо да помогнем, можем да занесем нещата в Закрила на детето или да поискаме адреса и да им ги закараме на място.
Ето координати, ако иска някой да се обади:
Община Родопи
4000
ул. Съборна 8
Тел.: 032/ 63-43-62
Ако ли не, аз по обяд ще звънна.

# 265
момичета ,
връхлитам в темата ,за да ви попитам !

миналата година ни помогнахте със сайта на фирма Руди или май беше така имато ,ако не се лъжа . От тази фирма ние поръчахме за дома в Белоградчик детски куклен театър !
Фактурата сме я предали отдавна и затова ви моля ,ако си спомяте да ми помогнете и сега  кой беше сайта ? Не го намирам ,или пък бъркам ....

# 266
  • пловдив
Момичета, мъжът на Мили е предложил вариант с гараж, за който няма да се плаща наем, но трябва да се подреди и почисти. Я мераклийките за бригада да си призная  Mr. Green
Аз участвам с личен труд всеки ден между 10 и 15ч без събота . В неделя за сега нямам ограничение  Wink

# 267
  • край Дунав
 Twisted Evil  Ани, посъбрах рулца от тоалетна хартия-ще рециклираш ли?

# 268
  • пловдив
момичета ,
връхлитам в темата ,за да ви попитам !

миналата година ни помогнахте със сайта на фирма Руди или май беше така имато ,ако не се лъжа . От тази фирма ние поръчахме за дома в Белоградчик детски куклен театър !
Фактурата сме я предали отдавна и затова ви моля ,ако си спомяте да ми помогнете и сега  кой беше сайта ? Не го намирам ,или пък бъркам ....

Мисля че титаш за тези
RUDI ЕООД
гр. Пазарджик
00359 34/440249 - телефон

но това е информация от стара тема, не знам дали още съществуват

Twisted Evil  Ани, посъбрах рулца от тоалетна хартия-ще рециклираш ли?
я какво нашествие на Видин при нас  Joy  Скорпи, събрала съм ролата на няколко къщи  Mr. Green  но Мили прави с тях късметчета, та като се върне от работа ще си признае  Peace

# 269
  • край Дунав
Някои са ароматни, а други-облепени със златен филц.... Whistling

Общи условия

Активация на акаунт