Движение на българските майки - ПЛОВДИВ работна тема 26

• 29 507
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
Честит празник, Ани!  Пожелавам ти здраве и много щастие!   bouquet

# 241
Ани и от мен поздравления,целувки и гушки....ако имаш някакви дертове с песчето допитай се до старият кучкар(Апропо днес е чудесен ден за сутрешна разходка Twisted Evil)

# 242
Май е бил супер-рожден ден! Душиците, изглеждат много щастливи. Мили ли е най-голямата танцьорка?  newsm53

Ани,ЧРД с много закъснение!  bouquet

# 243
  • пловдив
Май е бил супер-рожден ден! Душиците, изглеждат много щастливи. Мили ли е най-голямата танцьорка?  newsm53

Тя направо е даскалката  Joy

Момичета обади ми се едно мамче, че при нея има събрани дрехи. Ако някой ще ходи до Асеновград или от Калофер ще идва някой, да ги взимам  newsm78 Защото точно сега не мога да ги съхранявам дълго  Embarassed около мен е екшън от коледни материали

# 244
Радвам се, че има толкова добри хора като вас.Поздравявам ви за инициативата.   Hug  Искам и аз да се включа, наскоро спечелих парички от една игра по Нова ТВ и искам да купя с част от тях неща за децата. Аз съм до Пловдив затова се спрях на домовете за деца в тази област. Искам да ви помоля, тъй като вие сте по-запознати с нуждите на децата, да разпределим паричките по най-добрия начин.

# 245
  • пловдив
Радвам се, че има толкова добри хора като вас.Поздравявам ви за инициативата.   Hug  Искам и аз да се включа, наскоро спечелих парички от една игра по Нова ТВ и искам да купя с част от тях неща за децата. Аз съм до Пловдив затова се спрях на домовете за деца в тази област. Искам да ви помоля, тъй като вие сте по-запознати с нуждите на децата, да разпределим паричките по най-добрия начин.
Ели  Hug благодаря ти за желанието да помогнеш   bouquet
Координаторката ни е с доста натоварен работен график и затова още не ти е отговорила.
гр. Пловдив - координатор: Милена Тодорова -  0899 858 881
Можеш и на ЛС да си оставиш кординати на mili.m за да може да се свърже при първа възможност  Peace

# 246
Паричките още не са при мен. Ще ги получа към 20-ти Декември. И сумата коята мисля да отделя е 1 000 лв. Мислих да купя коледни подаръци на децата с ваша помощ, но не знам дали това е най-добрия вариант в момента. Апък и за 7 седмица едва ли ще може да се закупи всичко необходимо. Така че не бързам с отговора от вас ...просто искам да ме имате в предвид  Wink
Или пък сега ми хрумна че може да се купят зимни якета и ботушки за децата които нямат... не знам как ще е най-добре и съм много объркана  newsm78

# 247
  • Пловдив
Ели, радвам се че искаш да помогеш Hug Аз постоянно съм в движение, но когато решиш можеш да ми се обадиш по телефона и да обсъдим всичко което те интересува с подробности.   bouquet

пп. Момичета, трябва да подготвим инфо за базара.

# 248
  • пловдив

пп. Момичета, трябва да подготвим инфо за базара.

и аз си мислех дали не е време за коледна тема, гледам Бургас вече са си променили подписчетата
не съм сигурна, но мисля че миналогодишното подписче ни го прави Галето, или само ми помогна да си го кача  newsm78 Мен ме няма по пускането на теми, но мога да помогна на пускащия с картинки, стихчета.... само някой да си признае че ще я прави и по ЛС ще се опитам да пусна някоя и друга идея, като миналата година  Peace
иначе ето линк към миналогодишната ни тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=446778.0

# 249
  • Пловдив
Трябват конкретни дати и места.

Бистре, ти говорили с МОЛА?

# 250
Момичета, обади ми се едно мамче, че при нея има събрани дрехи. Ако някой ще ходи до Асеновград или от Калофер ще идва някой, да ги взимам. newsm78 Защото точно сега не мога да ги съхранявам дълго  Embarassed около мен е екшън от коледни материали.
Здравейте, аз се обадих на Ани. Не искам да ви притеснявам, но да кажа по-подробно. След есенно почистване събрах много чували със запазени дамски дрехи.  Embarassed Чувалите са от големите за смет - около 9-10 бр. Стандартен размер на дрехите - нито големи, нито малки; има и по-дамски, и съвсем младежки. Стават и за деца над 11-12 г. предполагам. Не ми се иска да ги оставям до боклука, нито да ги давам на цигани (принципно имам един предвид). Гледам, че има теми и за социално слаби семейства и самотни майки, затова смятам, че ще свършат добра работа.
Ани каза, че ще ме има предвид и да изчакам. Натрупала съм ги в коридора и се чудя дали да ги кача на тавана, но ми е доста неудобно качването. Затова ви моля всички да ме имате предвид. Следя темата, а и Ани има телефона и адреса ми. Благодаря ви!   

# 251
  • Пловдив
ТониС, сещам се за Гери от Ягодово, майка без доходи и с четири деца -ето темата,  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=450079.240
Това са от миналата година размерите

момиче на 4г високо 99см, номер на обувки 29 стелка 17см
момче на 6г високо 118см, стелка обувки 20см
момче 7г високо 125см, стелка на обувки 21см
момиче 5клас, висока 160см, номер обувки 37

Това, което би им станало ако имаш възможност може да отделиш и да отиде за тях.

Петя  /daskal77/ или violenza ако чете може се включи и да попита Гери за актуалните мерки на децата и да каже дали имат нужда, предполагам че винаги им трябват дрехи, за толкова деца.

# 252
  • Пловдив
Обадиха ми се от Закрила на детето-Родопи с молба за помощ на социално слабо семейство от Първенец. Семейството е от ромски произход. Живеят в пълна мизерия. Най-малкото дете е с болестта на даун. Спят на земята и нямат никакъв отоплителен уред за зимата. Молбата на Закрила на детето им е, ако можем да помогнем с нещо, например печка, легла, дрехи или други домакински принадлежности.

# 253
  • Пловдив
Трябват конкретни дати и места.

Бистре, ти говорили с МОЛА?

Задвижила съм въпроса с МОЛ-а. За датите какво бяхме решили последно, че малко позабравих  Crazy

# 254
  • Пловдив
Датите, които избрахме  за базара са 18 и 19 декември !

Трябва ни спешно склад, никой нищо не предлага, а времето си тече  Mr. Green
малко предложения:

http://www.topobiavi.com/%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B0-%D1%81%D0%B5-% … C-adno579906.html

http://plovdiv.hitarpetar.bg/offer/davam-garazh-pod-naem-IDbPQ.html

http://plovdiv.hitarpetar.bg/offer/garazh-pod-naem-IDcdX.html

Важно е, да има място за паркиране  Naughty

Последна редакция: чт, 21 окт 2010, 16:49 от violenza

Общи условия

Активация на акаунт