® Португалия - тема № 13

• 36 537
  • 724
  •   1
Отговори
# 150
Svetle nqmam kredor,otkakto sym na google chrome Sad
E nie izlizahme ina4e ve4erta na po biri4ka,edno tri pyti pone,no problema e,4e tuka nqma kak da izlezem i 4akam s netyrpenie ferias vsqka godina Mr. Green
Az pyk kato izlizame vinagi kazvam na Dani,obiknoveno obe6tavam ne6to za drugiq den,za6toto ako izlezem taino,posle do toaletnata ne moga da mrydna,za6toto me presledva da ne go ostavq,a i se syrdi dosta vreme.
Svetle,Desi kak izkarahte sno6ti Hug Hug Hug
Svetle ti kyrmi6 li?
Rumi 6tom si se otpusnala vednyj da govori6,posle ve4e e lesno,prosto trqbva da natrupa6 praktika.

# 151
Честит рожден ден на Дори на патерица   bouquet
zoui наистина мойе да се окаже, че се познават, защото той е бил там на училище и има много приятели от района. Как се казва мъжа ти да го питам? Моя е Гонсало Перейра на 25г.
За живеенето в БГ нямаме никакъв проблем. Той отначало много се радваше да отиде да живеее някъде другаде, защото не му се беше случвало никога и се радваше. След 5 месеца влезе малко в криза, че му домъчня за семейство и приятели, но го преживяхме. Отиде си за 6 дни по великден да ги види и после пак му беше малко мъчно, но по мъжки се справя  Mr. Green Февруари започна работа в един Call Center с португалския, за да не си седи сам вкъщи по цял ден. Аз пък после забременях и си останах вкъщи. Преди сватбата ни напусна работа, за да има малко време, че започнахме и “малък“ ремонт заради бебето. След сватбата започна на по-добро място в IBM пак с португалски и това му е общо взето положението. Контактува с моите приятели и семейство, но си има и негови покрай работата и не се оплаква. И ние говорим на английски, но той учи и български и мога да кажа, че разбира много вече и като му се налага се оправя сам. Даже е много любопитен към езика и ми задава невероятни въпроси, да се чудя как да му обясня после  hahaha Харесва му доста тук и страната и хората, а за храната да не говорим- всичко яде със сирене вече. Мусака и пълнени чушки са му любими, баница обожава. Ама трябва месо да има, иначе не се признава за ядене. Не може постно да яде ooooh! А мен месо така не ме привлича.
Имам фейсбук Весела Поборникова, вече и Перейра  Laughing Там съм доста повече, отколкото тук, че е по-лесно Rolling Eyes

Хубав ден на всички! Ние отиваме малко на разходка в Банкя, докато не е заваляло пак  Grinning

# 152
Купонджийките Thinking
Веси той мъжа ти ще се окаже колега на Дора и тя май в ИБМ работи с португалски newsm78

За дискотеките и аз съм се находила на времето и сега изобщо не ми липсва Peace

# 153
ооо,ние не бяхме на дискотека-малко биричка,малко бар с музика,малко безцелна  разходка по улиците  hahaha...

но днес боядисваме къщата,и познайте в тоя пек дали не съжалявам,че не съм се наспала ooooh!

# 154
  • В голямото море...Живот
Веси и аз съм в ИБМ,в Бизнес парка в Младост,също с португалски  Thinking

Деси,кака знае 2 и 200  Mr. Green
Ще търпиш  Naughty

# 155
ооо,ние не бяхме на дискотека-малко биричка,малко бар с музика,малко безцелна  разходка по улиците  hahaha...
Деси много романти4но зву4и Wink

# 156
Деси много романти4но зву4и Wink
smile3521

# 157
Божееееееее, ние ще се окажем роднини с половината от вас  Twisted Evil
Той е на летището в сградата на Нова ТВ, но може по някаква линия да се засечете  Laughing
Аз миналата година се наизлизах по барове, дискотеки и всякакви партита в Португалия. Имах късмета да уцеля празниците на 4/5 града, от които Лисабон, Порто и Авейро и останах много доволна от видяното и преживяното. Сега, с бебе няма да имам възможност да излизам много, поне в началото. Ще видим как ще е живота ми като стигнем там и колко и с кого ще излизам.  zoui иlozeva вие като най-близо около мен, дано се виждаме повече, пък дай Боже и с другите.
Лека вечер от мен!

# 158
Героите днес са уморени.....,яко дешкансане....,проспахме целия ден и сега нещо не ми се спи Thinking Поразкършихме се снощи,раздрусахме снаги в бразилски ритми.....ех, като едно време.Добре си изкарахме.Хареса ми,май ще има и друг път WinkХодихме на една открита дискотека,оттатък реката,като 4аст от дискотеката беше навътре в водата,като нашите дискотеки по морето,на плажа,сигурно затова ми и хареса.Много хубава беше обстановката,и музиката беше разнообразна. е,преобладаваше бразилската ,но ставаше  PeaceТа към 04 часа,поизмръзнали малко  се прибрахме Close.А преди това ,докато стане време за дискотеката ходихме на бинго.Аз ударих едно бинго –63 евро,още на втория картон,ама играхме комбина и после и тях ги изиграхме Sad.После пък след няколко игри ми излиза линия и викам си аз,и ми вземат картона за проверка ,ама няма,объркала съм едно число...,СРАМ ,СРАМ....... Embarassed
Та ,забавлявахме се Peace

Деси
,не ти завиждам.... Wink,поне стана ли хубава къщата

Зоуи,вече не кърмя.Кърмих до 3м ,редовно,после отвреме на време,но   от 1 седм ,ве4е не.На АМ сме,а ат другата седм мисля да по4на да захранвам,ще се пробваме с картоф4е,морков4е...ще сме на по4ти 5м.

Хаиде лека от мен,ако има все още будни Hug

# 159
  • Стара Загора
juji.76 захранвай, че после да споделяш опит като по-прясна Mr. Green.Ти направо си се натанцувала и забавлявала и заради мен Laughing Wink .Аз като слушам някаква музика и само си потропвам в ритъм с краката и не смея да гъкна Laughing .
Започнах да пера дрешките и да ги гладя.Сестра ми е пратила толкова много бодита, шишета (12бр.), хавлийки - към десетина малки, ако не и повече, чорапки...каквото се сетите.Пратила ми е даже мляко за след баня и шампоан за коса и тяло (за бебчо са естествено), физиологичен разтвор, помпа за кърма и кремове за зърната (тези са за мен Laughing), някакъв ирландски крем за дупето - за бебчо пак, аспиратор за нос, чай за колики...Абе 2 куфара багажи #Crazy .Много съм доволна, ама като се замислих колко пари е дала - сърцето ми се сви ooooh! .Остана само да си купим дебели дрешки, памперси и разни дреболии.В петък съм на преглед да видим какво ще ми каже лекарката и вече нямам търпение да наближи момента, да родя и да се приберем с бебчо у дома Blush

# 160
I az imam edna priqtleka,koqto raboti v Biznes parka v Mladost s portugalski,jiveehme zaedno tuka v Portugaliq,no sled kato se omyjih tq si zamina za Bg,Nina se kazva.
Vesi edva li 6te se poznavat,poneje moqt myj e na 34g,kazva se Joao Filipe Alegre,no 6te go pitam de.

# 161
Веси, добре дошла и от мен Hug Аз се казвам Деница и сме от 6 месеца в Португалия,живеем на 40 км от Лисабон в едно селце или квартал ,вече не съм сигурна кое от двете е - всеки обяснява различно Wink - Ота.Както и да е ,мъжът ми работи като шофьор и пътува до Италия,та аз ползвам намалението и от време на време  пътуваме с малкия с него,затова и по- нарядко се включвам.Искам да ви се похваля,че вече ми е маааалко по- лесно с езика,още не съм се разприказвала,но поне разбирам като ми говорят Sunglasses

# 162
Ей,хорааа...допреди малко бях на родителска среща ...
абе ,аз си се чувствам дете-какви родителски срещи,кви пет лева  ooooh!

кога ми пораснаха маймуните,кога до детската градина стигнахме  newsm78 -по едни 2 кила кокали бяха,с малко набръчкана кожичка   Crazy,ама това е лирично отклонение -не ми се връзвайте  hahaha Mr. Green ...

та,наговориха ми 300работи-кои харесах,кои не  Mr. Green
ама най-важното,че АТЛ няма да има до средата на октомври,което си е бая време,а аз имах нЕкои планове да изкарам евро-две #Cussing out
а да не ви разправям как запали мъжа ми,като чу  Crazy

# 163
 Joy Ти пък и ти ДЕТЕ Rolling Eyes
Ами ще се нагласяте..нямате друг избор.. Peace
Атл по4ти винаги по4ва по късно..но може би е фалта на у4ителки Thinking
Пък и така ще имат период на аклиматизация маймунките Peace
Айде надобър 4ас Hug

# 164
Ей ,Деси добре е че "детето  живее в теб"  Wink........,а времето то си лети,лети.....не го мисли Wink,децата вече  са госпожички и докато се обърнеш ,и хоп..... зетьовете цъфнали на вратата ти.... Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт