® Португалия - тема № 13

• 36 479
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
аз едно време в Бг съм правила маска с тривитаминол,но нямаше ефект/моето паданена косата беше в пубертета,или по-точно когато излизах от него,към17г/
имах страшен ефект от един ,правен в аптека спирт, с прогестерон/който е особено полезен в твоята възраст,а и в почти всяка,де/,но тук е спряна продажбата на такива препарати-само от Бг може да се достави

# 661
ох,чакайте да ви кажа какви ги праскат маймуните  Laughing
mãe,anda мене дам,este кукла гигиоба/гардероба!/ cima  Joy hahaha Joy

Joy To не че и ние не си говорим напоследък малко така вкъщи  Embarassed Rolling Eyes, щото уж на английски, ама вече някой думи ми идват по-лесно на португалски, а и някоя българска от време на време  Laughing

ох,Светле,то не е скучно,ама е изнервящо малко Mr. Green

гушаме се до камината и ми разправят тука разни неща  Crazy
Виви имала мурадо/разбирай namorado/  #Crazy #Crazy,a Карина имала ,ама вече няма батко мурадо  #Crazy #Crazy

Joy Joy Joy

Маска с тривитаминол съм правила.. даже няколко  Laughing и до там.. малко тежичка ми идваше... а и голяма мацаница... Не виждам с какво е по-добра от маска със зехтин или авокадо.. Каня се скоро да опитам с кокосово олио ама първо трябва да си го поръчам  Laughing

Кафе не пия и не разбирам грам от машинки за кафе...

Peace

# 662
пак да се оплача  #Cussing out
значи ,маймуните казват на фибата -тиба,че ф-то го няма,но току-що Виви ме застреля с едно цветно fuck ,баш на място казано  Shocked #Crazy Shocked
има  едно двуезично момченце  в градината-майката португалка,говори му на английски,а бащата е англичанин-говори му на португалски  ooooh! ,та разни поздрави,обръщения ...ги учи...а днес и това  #Cussing out

# 663
 Joy Деси не се шашкай...не им обръщай внимание и ще отмине този период на копиране и повтаряне на недотам прили4ни думи4ки Peace

Аз да се похваля запо4нах с пре4истването Rolling Eyes пихме (заразих и домашните) сутринта вода от аргила...мазах лицето и сега съм с маска на косата...Но да видим до кога ще съм сериозна Embarassed

Я кажете как една тиква се разбира 4е е сладка и не толкова водниста newsm78
Уж купих една оранжева вътре..уж питах дали става за doses и пак не ми хареса... а й сложих мнооого захар при пе4енето.

Последна редакция: чт, 25 ное 2010, 23:44 от lozeva

# 664
ехоо,при вас студено лие?
тука е 6 градуса  cold  и го дават цялата следваща седмица голям бахър,а в четвъртък,дори през деня-максимална 7 #Shocked

# 665
  • В голямото море...Живот
Как нсте момичета?
На мен ми насрочиха датата - на 01.12 влизам, на 2.12 съм под ножа. И трябва да лежа поне 5 нощи в болницата щото тъпата ни здравна каса не превеждала парите по клиничната пътека ако са по-малко дни  ooooh!
Тук още е топло времето.

# 666
Доре Hug успешна операция и бързо възтановяване Hug

Деси и тук е бррррр голям студ...вие поне камина имате....а ние  Naughty и се топлим с една духалка..
Къде се изгубиха другите моми4ета newsm78 Дона Ани и Усмив4ица?

# 667
Гаден влажен студ...  Sick

# 668
за утре още по-влажен ще е  ooooh!над  20л на кв.м. дъжд

# 669
И тука е голям студ...шега няма...ама навън,в къщи печката на 6.. Laughing
Ние преди  малко се прибрахме,ве4е е пуснато осветлението по улиците ...,много е красиво,едно такова коледно..,празнично....магазините пълни с народ....опашки за опаковане на подаръци.....,народа пазари .....
Другата седмица и ние ще украсяваме  Peace,др.седмица пристига и дядото и фамилия Начеви е в пълен състав  Laughing
Сложихте ли зелето...,ние уж днес щяхме да ходим на пазара за зелки ,ама...нестана,др.седмица задължително Peace

Доре,успешна операция Hug и възтановяване.

# 670
ние днес тъкмо  сложихме зелето Grinning,но съм купила малко-не напълни бидона,та ще допълвам утре

Доре,стискам палци,кураж  bouquet

# 671
A аз и днес не го сложих  Embarassed Rolling Eyes ама тая седмица вече е крайно време...
Доре  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 672
Ооо аз зеле ве4е няколко пъти слагам..Но го правя в буркани нарязано...хем бързо става хем готово нарязано хем избягвам претакването..хем не мирише Peace
За сърми ги правя с прясно зеле леко сварени листата със сол Peace
За украсата и ние на 1 декември украсяваме в къщи

# 673
  • В голямото море...Живот
Зеле няма къде да сложа.
Ще сменяме къщата.
Светле кажи как го правиш това зеле в буркани  newsm78
Тук духа ураганен вятър, но е топло. Утре го дават до 22 градуса.
Украса след като сменим квартирата. А може и без нея. Като няма пари и хич не ми е празнично  Confused

# 674
Ами тъп4а го нарязано в буркани и слагам 1 супена лъжица морска сол отгоре в средата на буркана и доливам до рязката студена вода..и като се сетя ги разклащам от време на време бурканите..по 2,3 пъти на ден..и за 4 дена ми е готово..Държа ги на прозореца и от време на време и слънце ги пе4е Peace
ще сменяте къщата? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт