Шоколадови топчета с овесени ядки

• 32 349
  • 87
  •   1
Отговори
# 60
  • Видин
Направих ги. Малко обаче трудно се дъвчат  Rolling Eyes
Снимката не е много добра, но все пак -

# 61
Мисля и аз да ги направя, но меда може ли да бъде захаросан или да го разтопя на водна баня?

# 62
  • под тепетата
Може, но сигурно ще хруска, така че по-добре леко го разтопи, но не и горещ. Да не стане с маслото на чорбалива течност.

# 63
  • Бургас/Пз
И аз ги направих, но половин доза, че ми бяха малко продуктите, като за опит да видя какво ще стане. Като гледам обаче май още утре ще направя цяла доза.
Моите са с кафява захар, масло, нескуик /че още не давам черно какао на малкия/ и орехи.

# 64
И аз искам да благодаря за рецептата.Страхотни са   bouquet

# 65
  • Русе
 Присъединявам се към благодарностите за рецептата!   bouquet
 Аз ги направих с мед,с по-малко масло и повече вода,оваляни в смлени орехи.След няколко часа направих още,двойна доза. Simple Smile Като на половината смес сложих ванилия,а на другата половина - канела.Страхотни станаха канелените.Ако като мен сте почитатели на канелата,горещо ви ги препоръчвам.

# 66
И аз благодаря за рецептата, станаха много вкусни  Peace Определено ще ги направя отново  Hug
Направих ги с кафява захар, краве масло и повече вода, а ги овалях в кокос и шоколадови пръчици  Simple Smile

# 67
lina kaz    bouquetблагодаря за споделената рецепта.Станаха страхотни бонбонки(топчета).
Само да кажа ,че ги направих с равни количества фини овесени ядки и овесени трици.
По грешка съм взела  триците като през цялото време мислех, че те се използват в рецептата. Embarassed
Днес като прегледах пак рецептата преди да започна да ги приготвям забелязах, че съм се заблудила и се наложи да взема и овесени ядки. Embarassed
Не ми се рискуваше само с триците Peace Разкошни са отново благодаря Hug

# 68
  • на втория етаж
  Благодаря ви,момичета,много се радвам,че рецептата ви е харесала. Hug
И аз честичко ги приготвям,последните бяха с кафява захар и масло. Peace

# 69
  • София
аз правих за партито на детето по случай рожденията ден сладки с овесени ядки и солени с овесени ядки /крема сирене и натрошени крекери и накрая ги овалях пак в солени натрошени бисквитки./

# 70
Тази рецепта съм я правила още преди много години, но я бях забутала. Правех я с масло, овесени ядки, стафиди и захар и отгоре счукани ядки или кокос и ставаха невероятни бонбони
МНого се радвам че пак я откривам, защото не смеех да я правя , не бях много сигурна в пропорциите
Ще взема довечера да ги направя, ама тайно, да не гледат децата какво има вътре

# 71

Направих ги ,но малко безвкусни ми станаха.Май трябва да увелича захарта другия път.

# 72
  • София
Аз ги правих няколко пъти и последния
увеличих количеството на водата.
На мен ми харесаха повече така, стават
по-сочни.  Hug

# 73
  • София
И аз последния път ги правих с повечко вода и ми харесаха повече,предния път много натръшваше от маслото и неможеш да хапнеш повече от 1-2.
Иначе стават супер лесно и са много  вкусни.

# 74
И аз ще ги пробвам скоро. Добре, че сте написали толкова много коментари. Няма начин да не станат хубави.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт