Наш сънародник беше убит на 04 юли от разбесняли се мангали

• 10 325
  • 138
  •   1
Отговори
# 30

Бе ще питам утре като си дойдеш в БГ и не дай Боже на
твоята дъщеря и се случи нещо подобно колко ще е лично за теб?
И дали пак ще пeeш за толерантност??!!
за съжаление може да се случи на всеки и да дойде отвсякъде  Peace ако да бяха само циганите лоши, да ги изгоним от страната и да си оправим проблемите, ама не би... циганска им е работата, ама и наш'та не е за мирисане

жалко за момчето. тези дето са го съсипали са си пълна измет, такава и сред българите, и сред германците, и сред американците има. Разликата обаче е че там я има и държавата, и човешкия живот се цени повече

# 31
  • София

отишъл е там да се саморазправя и да си го търси. ...

Това беше супер тъпо изказване. Извини ме, че го квалифицирах  Peace Значи, за да не сме расисти и за да не бъдем евентуално убити, да заобикаляме въпросните места, да сведем глави до долу, да сложим тапи в ушите и това е. А пък тия да си веят байраците, да си правят каквото искат и да ни убиват  Peace Супер, наистина сме страхотно "общество".

# 32
  • гр. Шумен

отишъл е там да се саморазправя и да си го търси. ...

Това беше супер тъпо изказване. Извини ме, че го квалифицирах  Peace Значи, за да не сме расисти и за да не бъдем евентуално убити, да заобикаляме въпросните места, да сведем глави до долу, да сложим тапи в ушите и това е. А пък тия да си веят байраците, да си правят каквото искат и да ни убиват  Peace Супер, наистина сме страхотно "общество".
Peace
Доколкото схващам това не е циганска махала, а някаква група цигани са се самонастанили и тормозят живеещите наоколо. Сефте, дето се вика. И защо трябва нормалните хора да търпят мръсотията им, сбиванията им, чалгата... А ако решиш да не търпиш, да се преселиш във вечните ловни полета и да си виновен, щото си им се изпречил на мангалите. Преди време в София имаше такъв казус който нашумя - за "баталова воденица", ако не се лъжа в името, когато искаха да изселят от там сума ти самонастанили се цигани, тероризиращи квартала. Що международни организации ги ожалиха. Де са сега да ожалят момчето убито от наглите мангали.
Та в тоя ред на мисли какво се случи с циганите, които убиха професора в "Надежда"? Или с тия, които убиха бивш полицай във ВИдин? МИ нищо.
А даскала ПОхлупков го осъдиха, защото решил да си защити имота от циганските набези. И без малко да осъдят полицая, който защити българското знаме от поругаване.
Абе то толерантност, толерантност, ама чак пък толкова!

# 33
  • Paradise
Да, така е, циганите няма да ги стигат законите, докато те са най-любимата малцинствена група по време на избори. Защото с техните гласове се избират последните правителства, докато "толерантният" българин нехае.
И хиляди други причини...

# 34
  • на брега на морето
... ако да бяха само циганите лоши, да ги изгоним от страната и да си оправим проблемите, ама не би... циганска им е работата, ама и наш'та не е за мирисане

Първата крачка трябва да се направи,  нека да е с циганите.

Защо му трябваше на това красиво момче да се бута при тях ooooh!. Бог да го прости! Flowers Rose Flowers Rose

# 35
Потресена съм от случилото се.Почивай в мир Боби.Каквото и да е направило момчето  не трябваше да плаща със живота си.Какво е видял от живото само на 25 години. newsm45 newsm45 newsm45

# 36
http://maps.google.com/?ie=UTF8&t=h&ll=42.693871,23.2663 … 0.018475&z=16 - Ето карта на квартала.
Аз не разбрах обаче хората от блоковете близо до самонастанилите се цигани подавали ли са оплакване някъде?
И на мен не ми е ясно - ако ми се случи цигани да се самонастанят в градинката пред блока - кого трябва да извикам, какво трябва да направя, за да се махнат от там по законен път?
Жалко за момчето....Лека му пръст   Flowers Rose Flowers Rose

# 37
Това е ужасно!
Вече сме стигнали дъното на простотията в тая държава, че чак сме се заровили по-надълбоко...
Повдига ми се от агресията, която се шири навсякъде.
То да бяха само циганите, които скачат на бой...
Всичко живо скача на бой вече. От всякъде.
Замислете се - елементарен пример - караш си колата, пресечеш пътя на някой, не стига, че му се извиниш (дори и той да е виновен) - пишлемето изкача от вътре и скача на бой...
А колко още има, не ми се говори.
А циганите - ами, да - обичат ги по избори, защото са лесни за манипулации и са много. И най-важното и това, което ги различава от нас - единни са, каквото и да стане. Преди време говорих с една циганка на улицата и тя точно това каза: "Абе, хич не са стока... Обещават, дават по 20лв., а после като спечелят - нищо. Ние затова вече вземаме парите, пък си гласуваме, за който искаме..." и се смее.
Горе-долу това й бяха думите...

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 10:14 от Servallan

# 38
  • Куциндрел
Имам чувсвто, че нарочно оставят циганите без наказание. Сякаш има някакъв скрит геноцит срещу българите.  #2gunfire
Управляващите + организациите могат да се справят с този етнос, но не искат.
Чудя се какво ще справят циганите като останат единственото население в тази държава.

# 39
  • Балчик
estrador78, Cry Hug  bouquet

Мир на праха на Боби. Cry

Признавам открито, че я ненавиждам от дъното на душата си тая паплач.  #2gunfire Работя с голяма част от тях и никой да не ми обяснява как и те били хора и как нам си какво. Naughty
Много права им дадоха, та се самозабравиха.

# 40
  • София
  Във фейсбука прочетох едно мнение,че и той бил разплакал много майки. Сега го търся, но не мога да го намеря, сигурно е изтрито!Не вярвам,че само заради една забелжка за боклука, ще се нахвърли толкова много народ да го бият!Истината винаги има две страни.

# 41
На мен ми е интересно дали ако не беше убит от циганинуа от българин щеше да се вдигне толкова шум.

# 42
Едно време на циганите не се разрешаваше да ходят на центъра на града....май и сега така трябва да стане, ама трябва яко дране за тая работа. #2gunfire

# 43
Не знам дали убитото момче има някаква вина, но е факт, че цари тотално инормационно затъмнение по въпроса. В момента тече предаване по Дарик радио, в което гостува брата на жертвата, днес единствено вестник Република е писал за случая...

# 44
  • София
  Във фейсбука прочетох едно мнение,че и той бил разплакал много майки. Сега го търся, но не мога да го намеря, сигурно е изтрито!Не вярвам,че само заради една забелжка за боклука, ще се нахвърли толкова много народ да го бият!Истината винаги има две страни.

О, вярвам го и още как!
В моя квартал ги има доста, така че добре ги познавам.
Веднъж пребиха едно момче на спирката, само защото уж се било предредило на будката за цигари. Докато дойе полицията, вече ги нямаше. Прииждат и бягат на ята, като скакалци.

Ella, точно това информационно затъмнение е супер подозрително. И обезпокоително. И дразнещо.

Аз пък искам да знам защо не се е предприело нищо срещу незаконните им "постройки"?
И защо на мен ми спират тока, ако не го платя, а на тях никой нищо не им прави, при положение, че цели махали не плащат?
Това не е ли дискриминация?!

Общи условия

Активация на акаунт