Под черешата на кайсиев речел+прасковен конфитюр да обсъдим ваканционния турTR33

• 35 956
  • 728
  •   1
Отговори
# 150
Как така - не искат да я вземат на ясла?  Shocked На изпит ли ходихте или ви я върнаха? Не сващам нещо... или се шегуваш.

(моето малкото чак в 3та група спря да хапе децата, ама и дума не са казали да ми я връщат)

# 151
  • Варна
Къде сте вие всички ? ... Къде се криете в този пек ?

Веси , ти си човек на изкуството ! ... Много се радвам да се запознаем !   ... Имаш да ни разказваш много интересни и любопитни неща - за университета , за работата си ... Кварталът , в който живееш , прилича на Венеция ( ако може да се съди по снимката , която Хакито е дала )  Simple Smile
А твоята сладуранка , как така не я приемат в яслата и те ли я набедиха за дяволче ?! ... Сладка ми взе думите от устата -
нещо като входен тест за послушност ли има , или я водите един ден и после ви молят повече да не го правите ( като Денис-белята  Mr. Green ) ? ...
Но така е по добре ... Никой не може да глези както баба !
... Блазе и !  

Как така - не искат да я вземат на ясла?  Shocked На изпит ли ходихте или ви я върнаха? Не сващам нещо... или се шегуваш.
(моето малкото чак в 3та група спря да хапе децата, ама и дума не са казали да ми я връщат)
Моят пък все налиташе да целува момите в яслата ... Голям Дон Жуан беше ... Ама после стана срамежлив ...

Последна редакция: сб, 17 юли 2010, 10:23 от Lora-Di

# 152
Добро утро.

На изпит ходихме но ни отрязаха. За дяволче я набеди баща и защото тя преобраща всичко  за минути като се прибере.
Пример от вчера - пребирам се от работа почиствам всичко у дома баща и пребирайки се я взима  от баба и. Когато влезе в нас се започна едно разхвърляне, изсипва кашоните с играчки изцялата къща когато и кажеш да прибере започва да пищи да рева и да се тръшка докато не те накара да прибереш ти играчките. Тя е и малко злояда и когато и се каже че ще се яде започва едно пищене реване инатене влачене по пода мрънкане удряне,хапане, скубане  абе все такива приятни неща. И това се повтаря всеки божи ден  а пък при баба слушаме защото тя раздава баклавата и толумбичките а не ни кара да ядем полезните манджи на мама с зеленчуците.   

# 153
  • Варна
Веси , май сте си намерили майстора , вие с мъжът ти , а ?  Mr. Green ... Тази мъничка Мелек , здраво пипа , май ?  Grinning ... Хитруша ! ... Ще стане някоя актриса !  Grinning

# 154
Веси, ако детенцето е само на година и 8 м., много е оптимистично да очакваш, че като й кажете да си събере играчките, тя щастливо и безропотно ще го свърши. Не че няма и такива деца, но те са изключенията  Wink, не правилото. От общо 3 деца у нас - на 6, 8 и 15 години, само едно е готово да си оправя разхвърляната стая (средното), и то не винаги.

Не я набеждавайте за хулиганка, защото слагането на етикети има обратен ефект - тя ще почне да се държи палаво според вашите очаквания. Вместо това защо не пробваш стария трик - Мелек, събери сега тези играчки, за да ... (ти пусна любимо филмче, излезем на разходка, ... изобщо, нещо любимо). А най-добре е да го правите двете. Моите момичета най-лесно се навиват да шетат, като си представят, че са мами и си оправят къщите, ама твоята е още мъничка за тая игра.

Извинявай, че още от вратата за краката те хванах, ама да имаш само едно малко куклЕ у вас си е голямо щастие - и шетането, и готвенето е малко... късметлийка си! Но когато гледаме първите деца не си даваме сметка колко естествено е това,което те правят и се ядосваме за глупости.

А за бабата с баклавите, няма да коментирам  smile3505 Само ще кажа, че на твое място щях да съм я ликвидирала и хич не ме е еня за мулти-култи особеностите и за спецификите на ТР кухня. Детето няма две, за бога!

# 155
  • Варна
Хапчице , много си права за баклавичките и толумбичките ... обаче ... как ги обичам ...
Но пък сладките неща са само един от аспектите на ТР кухня ... Останала съм с впечатление , че в нея има много и разнообразни ястия от различни зеленчуци и варива - вкусни и полезни ...

# 156
Лори, и аз налитам и на тулумби, и на кадаиф... за баклави, кюнефе и пр. не говоря... морЯ ги! Ама не бих и помислила да ги предлагам на толкова малко детенце... ми то на нея още й никнат зъбите  newsm78 На тая възраст - плодове, кисЕли, пудинги...

# 157
  • Varna
ДавайтИ да отвлечем бабата и да я скриЙм, някъде, кО шЪ каЙтИ smile3503 smile3508
А кюнефетата и бЪклЪвИтИ, за нас smile3508 newsm44

# 158
Абе то и аз не и давам ама нали си имаме баба  която да ни дава много сме се карали и напоследък  е намалила количеството на  сладкишите или поне така казва. А то и аз налитам на сладкото през бременноста бях качила 35 килограма приличах на самолет и толкова и тежах де.

# 159
Добр'утро народей  Hug Party Wink Sunglasses Mr. Green Heart Eyes Laughing

Kо става, бре, нови попълнения, а  Crazy Party Wink.. малей, ни мога насамогна на терли4ки Whistling Joy .. ей тука плета денeM и нощeM hahaha Joy, и все не стигат ... Ама то все ҳубаво, като кой беще казал (май Мео пyҳ Laughing): колкото пове4е, толкова пове4е. Това въведение беshе за Весито, добре доshла Hug Wink ! По традиция:

Много е топло и задушно тук, наистина ... едвам дишаме.. а все още Т са само окло 30-32 ... не мога да си представя какво ше стане к/м август  Whistling Rolling Eyes #Crazy newsm78 Thinking Mr. Green Sunglasses

Дедо - да бе да, все казваш , 4е ше идваш , и фну4ката и Ҳаджийката 4Екаме, а нЕма никой; това като лъжливото ов4ар4е, така де , в слу4ая 'дЕдо' (малей набедиҳ те.. ми така де Mr. Green Laughing , ама да си питам - ко стана с нашuтy зеуе hahaha Joy Mr. Green ... нали знаеш поне един бидон за турско Laughing Wink)

Делтей - как си бре, кога идваш насам ? 4АКам(е) те  Mr. Green Hug.  Ҳа ҳа добра идея с бабата Mr. Green Laughing - Веси, кусура бакма дет' се вика Mr. Green - тaфата е голEма, майтап4ии сме Wink Hug. Но и аз като Слада Ҳ. Mr. Green - нЕма се узнай ни баклави , ни тулумби(**да се 4ете , преминала с/м през това ... е сега на 7, dETeTo строява и бабата, и родата, ама докато се стигне до тук  Whistling ooooh! Crossing Arms Thinking Crazy Rolling Eyes #Crazy newsm78 Mr. Green Laughing Wink... )

Лори4 - а ти как си, бе, жена... има нЕма .. току пуснеш нЕкоЙ стиҳ4е  Mr. Green Laughing Wink

А, преди да забравя, имам процедурно питане - някой против да дам парола на Луизи за албума Wink ?

Оставям ви ... за сега ...  Mr. Green Laughing Лека и проҳладна събота Whistling Praynig Hug Wink

ps: като заговориҳме кой къде пътува или иска да ҳоди, та онзи ден по слу4айност ҳванаҳ по Discovery TRavel&Living това пердаване Feast Bazaar (Episode 9 - Aleppo (Syria) ) ... голEм кеф Crazy Party Laughing

# 160
  • Varna
БЗ-че Hug
шЪ дам нишан когато ще си домъкна дупарата към ту вас smile3503 Дори и тука при нас които сме на север е яко горещо.  Във Варна е 31 градуса #Crazy

# 161
  • София
Като противовес на сладкишите ви предлагам панагюрски тутманик. Аз лично съм удовлетворен, защото успях да възстановя една традиция прекъсната в нашето семейство повече от 20 години, когато за последен път го беше правила моята баба.

# 162
  • Varna
ХАДЖИ Hug
Нямаш срама със тази вкусотия дето си ни я изпляскал тука. У дома бичат климатиците и хич не ми е топло. Това означава, че направо ми иде да захапя картинкитИ smile3508
Аз, да слагам ли айрана newsm78

# 163
  • София
ХАДЖИ Hug
...
Аз, да слагам ли айрана newsm78

Тургай тургай че то почти не остана. И във фейса го нападнаха.

# 164
Извинявам се, че нахлувам в темата ви но имам едно питане. На концерт сме на U2 в Истанбул на олимпийския стадион Ататюрк и нямам представа къде можем да оставим колата. Ще пътуваме от БГ с нея и трябва да паркираме някъде, ако може да ми помогнете с идеи. Предполагам, че на самия стадион няма да е възможно да ползваме паркинга , ако има подходящи в близост или пък ако отива метро до стадиона да ме насочите. Предварително много благодаря Hug

Общи условия

Активация на акаунт