Под черешата на кайсиев речел+прасковен конфитюр да обсъдим ваканционния турTR33

• 35 934
  • 728
  •   1
Отговори
# 165
  • Истанбул
Здравейте, тайфата! Било топло в Стамбула и къмту Варната!  Shocked Ами, кво да прайм ний с гайдите, бе? Mr. Green
 Веске, добре дошла!  bouquet Много се радвам, че виждам сродна душа, душата! Ами то ми писна от дофтури и колегиален шовинизъм, бе! Аз също съм завършила този бьолюм, във MSÜ bowuu Кво правят даскалите? Там ли са още Сюмер бей и Бейхан ханъм, проклетията? Ами другата двойка проф, забравих им фамилията, жената беше Дилек, а мъжа й по едно време беше декан или ректор newsm78 Имаше и Кемал Джан, вече доц сигурно, Гайе #2gunfire Най ми беше на сърце проф Бетюл Атлъ, страхотна е на картини върху коприна Crazy, преподавашв десен Офф, колко години са минали Shocked Twisted Evil

ПП: На стадион Ататюрк се ходи предимно с кола, сигурно имат голям паркинг newsm78 Да долу пише, че има паркинг за 16 000 коли!
http://www.ataturkolimpiyatstadi.net/eng/

# 166
Много благодаря за линка   bouquet. Знаех, че мога да разчитам на вас Hug

# 167
  • на морето
Добро ви утро на цялата срадурска компания тук !!!!!!   Hug Heart Eyes Hug

След вчерашния вкусен тутманик на Дядо Хаджи ( да е жив и здрав ,с още много вкусутии да ни радва ! Hug Peace  bouquet  )  да сложа сега аз една диетична и разхладителна  плодова закусчица .... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Да ви е сладко !

А ....и кафенце ...разбира се ....за отлепяне на очите ... Laughing Laughing Laughing Laughing

# 168
  • на морето
Сърдечно  ДОБРЕ ДОШЛА !  на Весето  -    

Джордииии...слънчице ...ади на патерица ( то май все така ми се случва  Embarassed Embarassed)  да ти млясна  виртуални цълуфки  за РД  

Жива и здрава , все така талантлива с перото  и най -вече  красива и усмихната ! И нека всички около тебе да са добре !

Анджи , и аз ще чакам снимки и пътеписи от Украинско ...  ,че из това кюше на светО не ми е стъпвало ходилото ...

Ноооо пък ...имам изненада ..... за Стамбулската група ....Жега ,не -жега ...май ми се очертава идване по вашиют край към 8 -11 август ....(   ама наистина ли е много топло ? Shocked Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Ъ??? newsm78 newsm78 )
Хакси ...дали ще си тръгнала вече по пътя на описания преди няколко дни маршрут, че и до Пиерчо Лотев май ще се случи да стигна ...  
Джорди , ти си там ,нали ... Миле ...също . Предполагам ?
БЗ.. а ти слънце за очите ми , и радост за сърцето ми ? Heart Eyes Heart Eyes Hug HugКак си със задачките -закачките ?

Делтич... Hug Hug Hug  Как е на климатика ,душе , издържа ли се в жегите ?  Peace Wink

Ама айде , ако нещата станат сигурни  ще кажа ...  и е разкажа ...
А вие мислете ...имате ли някои поръчки от Българско ....

# 169

Как сте на тази жега  Nature Sunny

Аз ви почвам по ред на номерата.
Малко съм позакъсняла,но е от сърце

Да е здрав като гранит,
да е силен, гласовит,
да е весел и щастлив,
да е много работлив.
Да ви радва от сърце –
малкото добро момче

HOŞ GELDINIZ NA LUIZI I VESETO!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЕЛИН!

С пожелания за упоритост, за да следваш мечтите си;
смелост - да ги осъществяваш;
търпение, за да ги постигаш;
и много любов, за да дава смисъл на всичко това!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ФИЛИП!!!

Пожелавам му здраве,щастливо детство и много успехи!!!

# 170
ДЕЛТИЧКА Hug Hug Hug
Какво да ти кажа мила.Ту на работа,ту с детето навън,ту в Skype със скъпия до сред нощите, и така.
А твойто синче как е?
Кога ще заминава?

# 171
  • Varna
АШЕ Hug
На климатика, сЪ жЮвеЙ newsm44 За Станбул, август мога да ти кажа, че аз миналата година имах голям късмет. Беше последните дни на август и повече от 30 градуса не вдигна newsm44 Как ще е сега, че и по средата ти шЪ каЙш, кЪт сЪ прибИреш thumbsup
АНИЧКО Hug
Диването още не е изпратено. Има още двайсетина дена, почнах да пазарувам полека лека. Ама сама ще го изпращам......кО да праЙш, то сама отидох да сЪ раждамИ със негУ, и шЪ сЪ изпращами така. То не ни е за първи път.....

# 172
Ееееееееее така е мила.
Делтини вълнения.Няма как.Ще го изпратиш,ще потъгуваш малко,
Но ние ще сме тук и ще те подкрепяме,поне мъничко да те развлечеме.
 Hug Hug Hug

# 173
  • Varna
Абе, споко, не се давам аз лесно на тъгата Wink
Тренинг имам почти 30 години.

# 174
Добро утро на всички, аз се позагубих, защото бях в прованса, да отпразнуваме с малко закъснение рождения ден на племенника Филип.
annip, благодаря за пожеланията за рождения му ден и hoş bulduk и на теб   Hug
Весе, добре дошла и от мен, аз май бях последната дошла преди теб, така че сега предавам щафетата  Flutter
Гледам обсъждали сте температурите, аз аха аха да се оплача колко е толпо тук, и съпруга ме прекъсва с думите, че в 12ч. при тях е около 47С  #Crazy мммдаа, така е там, сутрин е около 30С и това сигурно трябва да е хладно .... става въпрос за Курталан, близо до Сирт, където той си кара казармата, тя свършва де .... този петък си тръгва от там, но официално се уволнява на 1 август  Party

И за десерт, една почерпка от мен, защото имаме годишнина от сватбата, само втора е, но знам че и след 20 години пак ще ви черпя, ако е рекъл Господ, стига да сме здрави  Praynig

и разбира се кафенце, че то е голяма двигателна сила  Flutter

Пожелавам весел, усмихнат и успешен ден на всички! И разбира се спорна седмица   bouquet

# 175
  • Varna
ЛУИЗИ, ЧЕСТИТ СЕМЕЕН ПРАЗНИК. ВИНАГИ ЩЕ СИ ГО ПРАВИТЕ, ЩОМ ЗАПАЗИТЕ ЛЮБОВТА СИ, НЯМА ЗНАЧЕНИЕ СЛЕД КОЛГО ГОДИНИ. ВАЖНОТО Е ДА СЪУМЕЕТЕ ДА ЗАПАЗИТЕ ТОВА ПРЕКРАСНО ЧУВСТВО ПРЕЗ ГОДИНИТЕ!!!
От мене тогава пък шампанското newsm10

Тъкмо, преди месец подхвърлих на момичетата идеята, да взема догодина за трийсет годишнината да идем във Станбул със моя Мелек и да направим 30 годишнината във черквата Св, Стефан smile3503 Както виждаш и след толкова години шЪ черпиш, няма де да се скатаваш smile3521 А можИ дажИ и ощИ един купон да спретнеш smile3503
Чудесна торта си ни сложила, а каЙветУ точно такова със каймак и канела както аз си го пия всяка сутрин.  bouquet Hug Благодаря newsm47

# 176
Делтичка, сърдечно благодарско  Hug  направо ме просълзи с пожеланията, ставам много чувствителна на тема любов винаги ...

# 177
  • Varna
Абе като гледам във тази темичка, сме си доста романтичнички и чувствителни на теме лИбоФФФ, че и случили на точните момчета smile3503

# 178
привет на цялата ни дружинааа   bouquet Hug
добре дошла и на веси   bouquet настанявай се удобно, при нас е весело  Peace
луизи честита годишнина от сватбата  newsm51  Бъдете живи и здрави, много щастливи в семейния живот, обичайте се и остарявайте заедно!
делтич кураж мила, нали е за доброто на синковеца  Peace
 абе хора последните два дни тука не се трае от жега  sweating искам вече на морееее
хайде лек и прохладен ден от мен

# 179
  • Казанлък of all places
"Цоп!", както се казва в едни други теми.  Grinning
Добро утро, мили хора! Седя си вече в офиса, гледам парка отсреща, пия кафе и се готвя за новата работна седмица.

Събуждам ви със снимка на едно от най-прекрасните кафенета, в които съм била. Казва се "Светът на кафето" ( «Свит кавы» на украински) и ако бякога стигнете до Львов, непременно го посетете! Намира се до Катедралата и е със страхотна атмосфера - закачени по стените кафемелачки, буркани от дебело стъкло с поне 25 вида кафе в тях, дядото на касовия апарат...и естествено , страхотно еспресо! И още доксан докуз видове кафе, де.  Wink

Онзи ден на летището в Львов се появи за кратко нет, тръгнах да пиша за добре дошла на Веси и за подкрепа на Хапкова по отношение на храненето, ама логореята ми биде прекъсната от съдбата...или доставчика...  Mr. Green Между впрочем, по отношение на жегата - в Централна Европа се вихрят такива бури и дъждове, че и двата ни полета бяха отложени. Но коя буря ще застане между мен и баварската бира!  Mr. Green

Та лека,доходна и безаварийна на всички!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт