Под черешата на кайсиев речел+прасковен конфитюр да обсъдим ваканционния турTR33

• 35 923
  • 728
  •   1
Отговори
# 255
  • София
...
деде здраве на ръцете ти, вкусна вечеря си предложил   bouquet  chef...ама не е ли малко късно в този час такива калории  #Crazy
..

Тя вечерята беше за нощната смяна бе. Ама то понеже всички са си легнали и никой не е бил нощна смяна си я изядохме сами.  Laughing

# 256
  • до вятърните мелници
Миле  Hug, аз така като ви изпусна края и после ми е трудно да ви насмогна на приказките  Hug и затова не се обаждам  Blush

А Тео ела да си го нацелуваш сама  Twisted Evil Mr. Green bowuu  Сега като го науча да казва "Къде е Мила?" и ще видиш  Party за сега казва "куде" вместо "къде", но поне е придружено с многозначителен жест с разперени длани  Joy

Добре сме, днес ми е лежерен ден понеже съм на работа  hahaha Тук е прохладно с климатиците, а на терасата пък има ветрец. И Багдад джадеси една пустаа, пустааа. Народът или се е изнесъл от града или се крие на сянка някъде, какво да прави...

На нас почивка това лято не ни се очертава, май  ooooh! Не сме заслужили явно... затова пък сме готови за посрещачи, от всякъде  Whistling Laughing Hug Peace Heart Eyes

И моля ти се да не се оплакваш от емниета, че знаеш ли "едно време" какво беше? Рускините каквито са едри и арабите пък с големите семейтва и както вземат та се наредят всички на едни трикатови опашки, можеше и цял ден да откара човек без да му дойде реда да стигне до гише.  #2gunfire #Cussing out Sick #2gunfire Sick #Cussing out А и на всичкото отгоре пукнат служител не говори нищо освен турски  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy  Абе почти както пред нашето консулство, но в двоен и троен мащаб.  Crazy
Пък сега - най-важното е да пристигнеш на място леко по-раничко, че изпуснеш ли си часа - няма милост, трябва нов да взимаш... на един колега му се случи, та знам от втора ръка, така да се каже.

Дядо Хаджи, много ми е интересно да чета за експериментите ти в кухнята, но аз напоследък се опитвам поне половината, ако не и повече, от това което ядем аз и семейството да е в суров вид. А колбаси, с изключение на сушено месо, не употребяваме у дома от време "оно"...

Та ето ви нещо тематично, диетично и дори поетично, че вчера докато Тео спа прочетох в една книга теория, че ние хората сме били пригодени основно да се изхранваме с плодове, а не с месо или листни... Thinking

# 257
Привет на всички.

Мирамила Hug мерсаж за съветите.
Каквото е дал Господ,туй ще стане.
Дано извадим късмет  Praynig Praynig Praynig

Навън е някакъв кошмар.Много жега

Хади по едно разхлаждащо котейлче да ви почерпя Hug

# 258
  • Varna
Ей, мЪ на и мени, Hug
КЪт сЪ юрнаФ от преди обяд, преди час и малко сЪ прибраФ. Таман по най-жежкУтУ времИ. Ама свърших каквото си бях запланувала.
МИЛЕ Hug
ШЪ пиша Душата кога шЪ идвамИ, то шЪ сЪ чуЙ. Щото и БЗ-онката, писа кога няма да си е във Станбул. Та може би мааалко след Байрама. И сЪ моля да е останало малко гюлляч за мойтЪ милУст Praynig
ТъкмУ и ДжордЕтУ да видим, щом само ще посреща Wink Ти големи перипетии си имала гледам със тескеретата бе #Crazy УжасТ Shocked
Ейй, голяма работа ще е да заформим още една среща.  Wink Дано всичко да е наред, има време. Пък до тогава може да си говорим за тази нова среща и да и се радваме предварително. Ама кОт станИ де.
ДЖОРДЕ Hug
Ами тогава тия кучешките зъбИ за кО са ни ги дали бе Джанъм .newsm78 Иначе и ние отдавна не ядем от уж пресните саламоци. Сушени нИща, ама и те доста кръщавани. Сега сме збарали една фирма, да видим до кога ще утраят да не кръщават и тяхната продукция.  Та наблягамИ и ний на пресни нИща, като зеления повече, а ако е месно, да го видя, аз, че е от мИсо, поне виждаме какво хапваме. Ама във това топлото, то зеленията ни е насреща. И пилешко тук таме. И плодове де, нЪл и без това са казали, че това трябва да лапамИ, умнитИ глави Wink
АННИЧКО Hug
На тебе отново ти пожелавам, всичко да ти минава по мед и масло newsm10

# 259
Делтичка Hugблагодаря ти мила

# 260
Здравейте момичета!!!

Не съм ви писала от миналата събота но сестра ми роди и ходихме до София да видим бебчо.

И на мен като видях малкото човече  пак ми се приска бебе.

Вие какво правите? При нас отново е голямааааа жега. Като ви прочета ще пиша още.

Последна редакция: сб, 24 юли 2010, 23:10 от veseto81

# 261
Весе,
Честита ви радост!!!
Да расте здраво,много щастливо и с прекрасно детство!

# 262
  • до вятърните мелници
ЧЕСТИТО ПЛЕМЕННИЧЕ, ВЕСИ!!!

Да ви е живо и здраво и поздравления за цялата фамилия!!!

# 263
  • до вятърните мелници
ДЖОРДЕ Hug
Ами тогава тия кучешките зъбИ за кО са ни ги дали бе Джанъм .newsm78

хихи, да пробиваме кокосовите и другите орехи с тях  Joy

# 264
  • Varna
Прабвах ощИ преди трийсетина години- ам нИ ставЪ Joy Джордеййй smile3503

Честито племенниче, Весеееей!!!

# 265
  • София
Тамън щях да питам дали е минал номера да трошите кокосови орехи с кучешки зъби ама тя пък Делта ме изпреварила.

Алооуууууууу от Истанбуля нящо почти нищо не се чуе. Ша земем да се дигнем значи и без кисело зеле и ша стане авата ама ха.

# 266

ХАЙДЕ БЪРЗО ВСИЧКИ НА ЗАКУСКАААААААА!!!

AFIYET OLSUN!!!!!!1

# 267
Може би трябва да сложа обяд? newsm78

# 268
  • на морето
Мархаба на целокупното съфорумство ! Hug Heart Eyes Laughing

Весе , живо и здраво племенниче ! Много да се обичате и радвате взаимно !

Ани , джанъм ...благодарности за закуската  bouquet  bouquet ...ама тя май и за обяд ще остане .... Wink

То и вечерята, май , хартисала .... а , Хаджи ?
Ми то в топлото май 'рЪнЪтЪ нещо не върви ? Повече зеления и вода ....е,  може и биричка / ракийка /мастичка  и т.н.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 269

Хади да ви е сладко Hug

Общи условия

Активация на акаунт