Отговори
# 285
  • София
А аз ще изпъквам като монумент и кой знае какви коментари ще има от кой ли не.  ooooh! Ако още само 1 човек обяви колко ми е голям корема и дали не чакам близнаци, ще откача, а почти съм сигурна, че все някой ще го изтърси. Пък и на снимка може да ме хванат, да заема целия кадър и после няма да има как да я скрия.  Crazy

Joy Danna, разся ме. Какъв монумент бе жена? Малко, сладко бебче се крие в теб  Hug А ако не са ти приятни хората, по-добре наистина не се тормози. Има такива гостита, които избягвам и аз - от 6 м. много ми личеше корема и не казвах  кой месец съм, вече спокойно казвам - ами, в 8м. съм ... Ама  хората понякога са нетактични и задават глупави въпроси.

NKl, стискам ти палци, ама аз също бих потърсила още едно мнение. Просто за консултация, дори и да имам доверие на лекарката си.  Peace

Tommelise, жив и здрав да ти е рожденика - да те обича и уважава. А защо да не му подариш нещо? Моят е свикнал, явно съм го научила де, и само би се зарадвал на някаква покупка. Как да е - весел празник ви желая. Hug

Ivelina_Sh, дано се видите скоро Praynig. Трудно ми е да си представя колко дълго сте били разделени, ама мойта майка ако не се чуем веднъж седмично и казва - вие, забравихте че имате роднини ...  hahaha ама такъв си ни е хумора с нея.

Дано се развиват добре нещата с Димяни  Praynig

Броя дните до отпуската, и се надявам всичко  с малката ни Фъстъчка (още не сме й избрали име) е ОК и края на др. седмица като излезна в полагаемия отпуск да прескочим до морето. Дано изследванията ми са ок, Фъстъчка да е застанала добре и докторката да разреши и ..... тръгваме - нямам търпение да излезна от София.

Лека нощ от мен, аз отивам да оправям един непослушен батко Twisted Evil

# 286
Danna_2010, ако по принцип би отишла и да не си бременна, и тези хора са ти приятни, отиди. Пък ако има по-нетактични, и ти ги затапи с някоя реплика. Кажи им, че и те като стигнат до трето, тогава да му мислят, тебе да не те мислят. Или нещо по-оригинално от това, ако ти хрумне  Simple Smile.

# 287
Ох, и вие ме развеселихте  Simple Smile Хората, които ни канят са ми супер приятни, но освен тях ще са поне 50 души приятели и т.н. - аз в този смисъл казах, че може да се очакват изненади, в смисъл от другите  Peace  Ще реша в последния момент, след като разузная колко голям ще е купона. Напоследък където се появя на "светско събитие", с близките хора нямам никакви проблеми, но от други гости получавам такива словесни атаки, че вече фобия хванах  Sunglasses

# 288
Danna_2010, аз с такава гордост си нося "коремчето"  Wink и 20 кила от горе и изобщо,ама грам не ми дреме. съвсем скоро ще сме едни фиданки и така ще ни липсва това спокойствие .  ако съм на теб ще си отида и хич няма да ми пука  Wink
Tommelise, да ти е жив и здрав рожденника, много да ви обича и слуша   bouquet
NKl, недей да се притесняваш, аз доста четох за тези кисти,но нямаше никъде чак толкова притесняваща информация , да не говорим че сме накрая , но си питай някой " оторизиран сервиз" за да си си най- спокойна.

Днес се чувствам някакси специална и искам да ви кажа,че все още има "хора"  Hug. Ходих до 2-ро районно, че вече мноооого ми изтече личната карта и реших просто да мина и да видя как стоят нещата, ако има много хора да си тръгвам. имаше около 30 човека  и заставам аз най-отпред с идеята да прочета 100-те листчета залепени на врата и да видя ,ако има списък с номера да се запиша и О,ЧУДО - отвътре един полицай ми маха с ръка да вляза, аз ( точно като по филмите  Joy) се обръщам да видя кой е зад мен,но няма никой - явно е ,че мен вика. отварям врата и той ме пита за какво съм ,обяснявм аз и той ме пита да не би да мисля да чакам  #Crazy, а аз една смирена  hahaha ( имайки предвид агресивния ми тон) казвам,че все пак хората чакат сигурно доста отдавна и той само ме погледна и ми нареди веднага да влизам вътре. честно ли - не чаках втора покана  Joy. вътре на гишетата супер любезни, полицаите и те- " заповядайте, седнете, сега ще минете  #Crazy . ако не бях хванала обедната почивка на банката ,точно за една минута се разминахме, щях да свърша всичко за 10 минути. после в поликлиниката сестрата и докторката ме вкара преди всички други  newsm78 , после ING се държаха ,като с принцеса (" - че то момичето е малко бременно и да не чака, та точно при кой да отиде  Joy ")  .Изобщо беше един странен ден и се успокоих ,че има надежда.  леле колко съм обстоятелствена, добре че няма как да се качват скици и графики,че нямаше да ми стига една страница . hahaha

Последна редакция: пн, 12 юли 2010, 22:08 от gala9

# 289
Добро утро  Simple Smile

Ето така ще си пием кафето след като родим  Simple Smile

# 290
  • София
Danna_2010  hahaha Joy

# 291
Добро утро маминки Hug виждам весело е от сутринта hahaha Joy

# 292
Добро утро на всички. Danna_2010  Joy Верно че две ръце може и да не ни стигат като родим  Laughing

# 293
  • В царството на мечтите
добро утро лек и прохладен ден на всички

# 294
Здравейте, лелее, вие за две седмици сте изписали толкова много, че нямам шансове да ви изчета Simple Smile. Ама продължавам да опитвам Simple Smile.

Изкарах едно страхотно море, дори и без да се пека на плажа и да се къпя в морето си беше супер.

Вчера бях и на 3D Ехограф. Бебока е цели 2кг Simple Smile. с коса и бузки Simple Smile. Нямам търпение да идва септември и да го гушна... И аз идвам в отбора на ниския хемоглобин. Днес ще си взема рецептата, ама няма начин, май почти всички имаме проблем с хемоглобина.

Идеята с вестителкте е много добра и се надявам само добри вести да носят Simple Smile.

Отивам да ви чета - хубав и прохладен ден на всички Simple Smile

# 295
  • София
Добро утро!

# 296
Добро утро и от мен!   bouquet

# 297
Добро утро и от мен, вече вкъщи.
Омрънках света, че съседката по легло в болницата похърква... прибирам се и изведнъж се оказва, че съм прихванала хъркавица. Мъж ми се въртя, милият, побутва ме... накрая заяви, че не знае какво са ми направили в болницата, но го съсипвам с тая дъскорезница. Ако знаете колко се сдухах... Капки си сложих в носа, не помага, то не е от запушен нос, явно... Подпирах се от всякъде с възглавници ... ако не ме рита дребното в ребрата - хъркам... освен да ходя да спя в съседната стая... Не стига, че секс не смея да правя, заради контракциите, сега и да не можем да се гушнем нощем... Cry

Още малко ще помрънкам, ама явно съм емоционална... Нашите не намериха време дори да се обадят по телефона за тези 3 дни, които бях в болницата. Егати тъпото. За майка ми общуването се изчерпа с две реплики в скайпа, брат ми имал бил намерението да се обади, ама забравил, а баща ми не знам дали изобщо знаеше, че съм в болница. Толкова изоставено се почувствах и все още ми е много болно... На другите момичета там, телефоните им не млъкваха, то не бяха майки, бащи, братя и не знам още каква рода. А моят телефон - пълно мълчание. И после, майка ми най-накрая ми клипна, когато ме изписваха, да пита дали случайно не съм имала нужда от помощ (те нямат кола)... ми не, нямам нужда от помощ... в такива случаи, човек се научава да се справя сам... Имаме уговорка да ни дойдат на гости тази седмица, а на мен ми е обидено и честно казано хем искам да им кажа, че са ме засегнали, хем не искам да подхващам такава тема...  Sad

# 298
ЩицаHug , сега сме доста по емоционални и всякакви на вид дребни неща ни се струват огромни проблеми.Едва ли са искали да те обидят или наранят, ти си ги познаваш най-добре.Не се натоварвай с такива мисли и емоции. Peace
NKl, консултирай се наистина с още един лекар, за твое спокойствие.Вярвам, че всичко ще е наред.  Hug
Gala9, имала си хубав ден, браво на такива хора. Simple Smile
На мен ми се налага да се придвижвам с градски транспорт всяка сутрин до офиса след като оставя Вики в градината.Попадам на какви ли не, има много любезни и възпитани, но има и такива (особено баби) които не спират да мрънкат, че видиш ли ние младите колко сме невъзпитани...Още малко остана, ще стискам зъби до края на месеца.
Danna_2010Laughing, да ти кажа трудна работа ще е, дори и след раждането. Wink

# 299
Щица, не че това ще те успокои, но на мен майка ми не ми се е обаждала нито веднъж откакто съм бременна, че и много преди това.  Peace А точно когато бях в болница, ми се обадиха, за да ми кажат, че баща ми е болен, което само ме разстрои допълнително. Изобщо не им хрумна, че може и аз да имам някакъв проблем, здравословен, или от каквото и да е естество, просто си изплакаха своите тегоби. Аз затова нямах и желание да им споделям, че съм бременна, но сестра ми им е казала. Реакцията им била, че няма да ме търсят, за да не ме безпокоят  Confused И така не са ми се обадили нито веднъж да попитат как съм или какво ще е бебето, или дали случайно нямам нужда от помощ. Все пак имам и две деца, за които някой трябва да се грижи, особено когато аз съм в болницата. Майка ми не работи от 20 години, здарва и жизнена е и би могла да им отдели 3 дена, стига да иска. Но - да са живи и здрави, не мога да ги накарам насила да помагат, оправям се идеално и без тях от доста години. Simple Smile  

Общи условия

Активация на акаунт