Отговори
# 270
Ами как и аз не знам как. Още от началото на самия преглед гледаше на монитора и маркираше разни неща, които на мен линчо на нищо не ми приличаха и нещо промърмори от рода на "А, това пък какво е". След това пак и пак гледаше и накрая каза съвсем тихичко на акушерките - киста на плацентата,ама аз я чух и като подскочих  Shocked и тогава я питах, тя каза,че лекарите си виждали разни неща и да не се притеснявам. каза, че пак другата седмица ще погледнем. Аз я попитах дали да не отида някъде на по-специални изследвания, а тя каза, че няма къде и при кого за подобно нещо и че ще си карам с него (каквото и да е то),но не спомена да е гъба или нещо подобно. Ама аз си знаех от по-рано,че нещо крие от мен!!! На по-предния ми преглед усетих аз, че нещо не й изглежда наред,ама тогава не можах да разбера. Явно щом не искаше да ми каже, може би не е толкова сериозно и за да не се притеснявам...

# 271
Според мен отиди за всеки случай и при друг лекар да сравниш мнения и много ми е чудно лекарката ти как ще крие от теб, а ще коментира с акушерките затова потърси и друго мнение, но казвам ти още веднъж спокойно, за да е спокойно и бебчето Hug

# 272
NKI според мен със сигурност трябва да вземеш поне още едно мнение, но бъди сигурна, че всичко ще е наред.  Hug

# 273
Ами тя е доказан специалист и й имам абсолютно доверие. Мисля, че щом е решила да не ми го съобщава - е имало защо. Намерих тук по форума няколко мнения за този проблем, една майка беше писала, че са й открили в 29 г.с., но и на нея са й казали, че няма проблем и тя си е изкарала до края бременноста без проблеми. Това много ме обнадежди. Но може би все пак ще питам и някои друг лекар за мнение по въпроса. А иначе,тя казва на сестрите,защото те записват в картона. А и мериха тоновете на бебето. Казаха,че изглеждат нормално и няма контранкции.

Аз реших,че няма да се притеснявам. Поревах си, помрънках...Но нещата така не се оправят. Спирам да се тревожа, само да му вредя на малкото човече. Ще изкарам така още 2 месеца, с повече почивка, с витамини, добра храна и без нерви, мисля,че ще се справим!

# 274
Естествено, че ще се справиш, това е сигурно   bouquet

# 275
  • някъде в България
Здравейте момичета,за околоплодните води не съм най-компетентната но нямат наистина мирис.При мен течаха обилно и нямаше как да ги сбъркам,събудих се от сън и легото беше наводнено.За течение от всякакъв род обаче трябва да се информира доки те знаят най-добре.
Tommelise да ти е жив и здрав рожденика и да те обожава и обича през целия ви живот  Hug  bouquet
NKl   Hug мила бъди спокойна доколкото можеш щом тази докторка е специалист едва ли би ти спестила нещо което застрашава състоянието ти.Често те не ни казват всичко за да не изпаднем в стрес и още повече да нарушим равновесието си.Ако все пак не преставаш да се тревожиш консултирай се с още един специалст.
Продължавам да се моля за Дамяни и малките й бебчета да удържат положението възможно най-дълго и както е писано само да се родят живи и здрави после Praynig

# 276
Tommelise, честит ти рожденик! Много щастие и разбирателство, и много да те слуша (както си го пожела)  Simple Smile!

deskutu, по лентичките на някои от момичетата и по тази табличка, която ползвам http://www.baby2see.com/development/index.html излезе, че в осмия се влиза при 31 г.с. и 1 ден - тоест точно в началото на 32-ра седмица. Така че няма противоречие в примерите, които си дала. А 9 седмици реално са си почти два месеца, защото 4 седмици са 28 дни, не съвсем точно 1 месец. Като сложиш от юли и август по 3 допълнителни дни (нали и двата са по 31) - ето ти почти пълна девета седмица. Надявам се, го обясних като хората.

Ember, понеже пак става въпрос за галенето на корема - значи аз си ги имам (усещам може би по-точно) подготвителните контракции още от 18-та седмица. Сега са още по-чести и това е нормално с наближаване на раждането. Понякога ми се случва да ми се стегне корма (без болка обаче) два пъти в рамките на 5 минути, друг път - през часове. Често се случва, когато съм в покой и стана и тогава да ме стегне, но също и като си лежа може да стане. Питала съм си докторката - нормално е - това е мускул, като има повече движение, да се стяга, но не е страшно. Но никога, ама никога не ми се е стягал, защото съм го погалила, а го правя често понякога.

NKl, дано няма никакви проблеми с това, което са видели, а и както каза ти бебоците са вече сравнително големи, така че остава само  Praynig.

Димяни, за теб и момиченцата ти  Praynig Praynig Praynig

# 277
Люляк - Благодаря за пояснението в такава дилема бях изпаднала днес  #Crazy

# 278
Димяни,   Flowers Four Leaf Clover  Praynig Flowers Four Leaf Clover
Tommelise, честит ти рожденик!  newsm59
Мами от Бургас, кажете някой магазин където продават нощнички за кърмачки. Нямам никаква идея къде да търся.

# 279
  • у нас
благодаря ви момичета Hug
сега му купих подарък и чакам ад се прибере да ме освирка  с думите колко пъти ми е казвал дори чорапи да не му купувам...а аз му купих къси панталони hahaha

# 280
  • София
Tommelise ,честит ти рожденник да е жив и здрав и много да те слуша  Mr. Green
Дано с амяни всичко да е наред Praynig
Аз тия дни само ви чета, че нещо ме е хванала чистещата вълна и само си намирам работа във вкъщи, ама що пот се лееееееееееее, не лесно..... Mr. Green

# 281
Здравейте маминки  Hug Hug

Дамяни и аз се моля за теб и твоите момиченца всичко да е наред  Praynig Praynig

Tommelise Честит ти рожденник да е много здрав и да се слушате и обичате още дълго време!!!   Gift

NKl Дано наистина всичко е наред и няма проблеми както за теб така и за бебо!!!  Praynig

Danna_2010 Слава Богу че всичко е нормално и аз се поококорих като прочетох първите редове на поста ти, но се радвам че всичко е нормално  Peace

Хайде да идва четвъртък, че да ходя и аз на доктор да я разпитам по обстойно мойта лекарка за този папилома вирус, че гледам да не го мисля много много ама все пак ми е притеснено  Confused
Момичета наште са на интервю в послството в понеделник на 19-ти стискайте ни палци дано вземат визи, че не съм ги виждала от 3 год и половина и ми е много мъчно за тях  Cry Praynig Пък и да дойдат да помагат за бебо  baby_neutral Simple Smile

# 282
  • София
Ivelina_Sh, дано да им дадат визи - много дълго не сте се виждали, стискам палци

# 283
Момичета гледайте какво се казва Весела къща  http://vbox7.com/play:2151529a    smile3532

# 284
Аз съм в двоумение, защото уикенда сме канени на кръщене на бебенце на приятели. От една страна, бих се радвала да отида, но от друга, ще е с много хора, приятели, роднини и т.н. А аз ще изпъквам като монумент и кой знае какви коментари ще има от кой ли не.  ooooh! Ако още само 1 човек обяви колко ми е голям корема и дали не чакам близнаци, ще откача, а почти съм сигурна, че все някой ще го изтърси. Пък и на снимка може да ме хванат, да заема целия кадър и после няма да има как да я скрия.  Crazy Май ще оставя мъжа ми да заведе децата, аз ще се извиня ясно с какво и готово.  

Общи условия

Активация на акаунт