САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 49

• 51 559
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
33995-това е код за обувки.Не съм сигурна в превода за това ви пускам и линк.
http://fr.mg41.mail.yahoo.com/dc/launch?.gx=1&.rand=amdv4b5rjj1oc.

# 91
  • Варна
Аз пък си имам една PRIX ROUGE  цена в кошницата и така ми се иска Евка да изпише някое код-че за тези цени Embarassed
п.п-зная,че не се влияят,но...... Wink ми се ще.

Joy JoyРенидент-напълно подкрепям и аз искам.Дай да им драснем едно писъмце със исканията ни Laughing Hug

Последна редакция: пт, 09 юли 2010, 15:27 от desuri

# 92
Подарих сак Софи на приятелката ми. Ползва го от примерно 5 месеца и взе лекинко да дава фира - прокъса се гумираното покритие вътре, например. Но - за 12 лв е екстра чанта Simple Smile и събира много.
Бу, какви 12 лева? Той кода е с безплатна доставка- нищичко не струва чантето.  Laughing

# 93
  • Пловдив
Деси,ама ти си скромна.Аз искам да сваля и прикс верт и спортния сектор,и всичко с 88%.Така ме е яд на тия французи.Ще ми пускат за 5 мин намаления,че аз ако мога да съм толкоз бързаще съм световна шампионка и няма да пазарувам от тях #Cussing out
Зори,няма изгоден код за твоите чаршафи.З ановата колекцияе само 30/55- 50121,но няма БД

# 94
Така: 40207 ми дава подарък +БД,но странно горе ми излиза надписа в червено полеArticle indisponible ne peut être livré à l'international-в превод Продукта не е открит не може да бъде доставен на Международната 
Това трябваше да е кода с подарък сакчето Софи,а на превода ми излиза нещо като гъба-кърпа newsm78...Някой пробвал л и го е?

# 95
  • близо до морето
Така: 40207 ми дава подарък +БД,но странно горе ми излиза надписа в червено полеArticle indisponible ne peut être livré à l'international-в превод Продукта не е открит не може да бъде доставен на Международната 
Това трябваше да е кода с подарък сакчето Софи,а на превода ми излиза нещо като гъба-кърпа newsm78...Някой пробвал л и го е?
Значи подаръка не е наличен!

# 96

Този код дава хавлии  ... но в момента не са налични, затова изписва червения надпис "Article indisponible ne peut être livré à l'international"

Сакчето Софи е с код 51179

# 97
Значи подаръка не е наличен!
А значи ли че ще заместят подаръка с друг или просто няма да дойде?...Бе както и да е БД ми беше по важна в случая Hug
Благодаря Тедичка,ще пробвам с друг Hug

Последна редакция: пт, 09 юли 2010, 15:28 от elenia

# 98
  • София
elenia ако имаш червеният надпис за липсващ подарък няма да можеш да пуснеш поръчка !

# 99
50179-наличен,но не дава БД newsm78

# 100
50179-наличен,но не дава БД newsm78

Дава си БД, спазвай условията на кода.

# 101
# 102
Момичета ,някой знае ли какви са условията на кода за ютията?

# 103
Машината за хляб само на нови акаунти ли лови? Ако хваща и на стари, може ли да кажете с какво, защото пробвам с различни неща . и от намаленията и от новата колекция и все не става....

# 104
на старите акаунти наистина не се хваща машината за хляб.Направих нож и се хвана с една калъфка от 1.12Е от зеления сектор. Peace

Общи условия

Активация на акаунт