АКВАПОЛИС-аквапарка в Златни Пясъци.

• 29 899
  • 49
  •   1
Отговори
# 15
  • В.Търново
Някой знае ли на колко километра е Златни пясъци от Албена?Лесно ли се намира Аквапарка?

# 16
Близо.  Simple Smile Много лесно се намира. Като стигнеш  светофара при входа за Златните (този, на който завиваш надясно за пътя към Варна), не завиваш, а продължаваш направо. Излиза се точно на Аквапарка.  Че ми се приходи пак...

# 17
  • В.Търново
Близо.  Simple Smile Много лесно се намира. Като стигнеш  светофара при входа за Златните (този, на който завиваш надясно за пътя към Варна), не завиваш, а продължаваш направо. Излиза се точно на Аквапарка.  Че ми се приходи пак...
И аз чакам с нетърпение,като дете се радвам,много обичам морето и Аквапарковете. Grinning

# 18
Преди 3 дни бяхме на Акваполиса. Семейният билет не е обявен никъде, а чак като ми дойде редът на касата, момчето устно ме уведоми и ми каза да се кача в администрацията, за да го платя. Дори като член на нашето семейство писахме един съученик на дъщеря ми. Струва 40 лева независимо колко членно е семейството. Носехме хладилна чанта с напитки, никой не ни спря и не ни попита нищо. Вътре една малка бутилирана кола или фанта е 3 лв., нестито е 3.50. хамбургерите са между 4 – 5 лева.  Чадър и шезлонг общо струва 5 лева. Децата с нас бяха на възраст между 12 и 16 години и много се забавляваха. Съоръженията не са кой знае колко, но достатъчни за деня. Работят до 18.30. Накрая си купихме и от снимките, които правят от Акваполиса( цена – 5 лева за бройка).

# 19
  • В.Търново
Това за семейния билет е добре,но дори и да си за половин ден пак ли  цената му е 40лв.?В другите Аквапаркове дали предлагат семейни билети,не съм чувала?Ако може още малко снимки,като гледам и се пренасям там newsm44.

# 20
  • Варна
А да попитам водата достатъчно топла ли е,или трябва да стане обед за да се понапече слънцето и да се постопли .

# 21
Ние миналата година ходихме за няколко часа, супер беше. И бяхме решили това лято да отидем от сутринта и да си носим хладилната чанта с по някой сандвич и бира...но вие пишете, че не може. А там ресторантите дерат кожи.
Хамава работа.
Иначе си струва, забавно е и за малки и за големи.

# 22
Това за семейния билет важи само до изчерпване на някакво количество, т.е. не разчитайте особено, освен ако не сте при отварянето му. Нас също ни информира момчето на касата за тази възможност (бяхме към 10,30 ч.), но когато влязохме в стаичката чух коментар от сорта на "Те вече почти свършиха. Ще има за още няколко семейства". Може и да не съм разбрала нещо.

За вода не проверяват. Шезлонг с чадър е 5 лв. Не намирам, че цените са кой знае колко надути - като навсякъде по аквапарковете.
Иначе съоръженията действително са малко и в известна степен некачествени. Видях няколко човека с разкървавени гърбове и лакти. Мъжът ми пък се преобърна в черната дупка и изпадна без пояс, което означава, че не са оразмерени за всякакви хора.
Лично моят коментар е пак българска му работа.
сравнявам с поне 5 аквапарка в чужбина

# 23
Това за семейния билет е добре,но дори и да си за половин ден пак ли  цената му е 40лв.?В другите Аквапаркове дали предлагат семейни билети,не съм чувала?Ако може още малко снимки,като гледам и се пренасям там newsm44.

Не предлагат. Несебърския аквапарк е страхотен, но е 34лв. на човек. Еми не ми се даваха 100лв. за един ден за трима ни и се отказах. Колкото и да се плащат шезлонгите на Акваполис, пак по-евтино излиза от тия на Сл.бряг и Несебър.
Когато сме отишли в Акваполиса, винаги са ни пускали, не съм чула да има лимит някакъв  Rolling Eyes

# 24
  • В.Търново
Наистина ли е до изчерпване на количествата семейния билет? Rolling Eyes
Ние мислим да го посетим към 14 часа и ако се налага да давам за всеки ни билет за половин ден ,който е 22лв. или 24лв.,ако не се лъжа,сумата ще стане близо70-75лв. общо....,което е супер висока за 4 часа престой и като платим за поне един шезлонг и паркинг още 10лв. отгоре.....Sad

# 25
Съветът ми е просто се обадете по телефона на аквапарка и попитайте има ли семеен пакет. Аз така правя всяка година, просто ден-два преди да решим да ходим се обаждам и питам Peace

# 26
  • В.Търново
Да,така ще е най-добре.Дано да има такива билети. Simple Smile

# 27
  • В.Търново
Върнахме се от почивката в Албена.Посетихме и Аквапарка в Зл.Пясъци.Останах разочарована.Въобще не е голям Аквапарка и е занемарен.Вбасейните се виждат липсващи парченца от мозайката,мръсотия и на места от застоялите локвички вода имаше и като тиня,зеленясало.Виждах захвърлени намокрени от водата носни кърпички и салфетки,плаващи боклуци,дъното на детския басейн беше хлъзгаво,имаше нещо като мазно покритие,може би не е почиствано от началото на сезона? Sick Отщя ми се да се пускам на пързалките,само няколко пъти го направих.Още на първото пускане на пързалката Слалом ми се надра гърба.Видях и на други пързалки,че при снадките имаше стърчащи парчета от там,добре че спускането ставаше с надуваемите пояси.
Не бих казала,че този Аквапарк е най-красивият в Източна Европа,както пише в сайта им.Сравнявам с този в Сл.Бряг,където съм била и разликата е огромна и в броя съоръжения и в чистотата и във всичко.Значи допускат се деца с денски билет високи до 1,20м.,а навсякъде другаде до 1,30м.Има семейни билети,но никъде не са обявени,ние платихме 40лв. за него.Шезлонгите бяха много мръсни,особенно шалтетата върху тях. ConfusedВъобще не сме лягали отгоре,плащаш и паркинг,на други места го няма това нещо.А още в началото ми направи лошо впечатление стръмните стълби,моя мъж е мъкнал количката до горе на ръце.Как са го измислили така, newsm78?Определено това ни е първото и последно посещение на този Аквапарк.Не останахме доволни и впечатлени.Не си струва парите,съжалявам за това,но някой ако е на друго мнение,нека иде до Аквапарковете в Несебър и Сл.Бряг  и тогава ще види разликата и за какво говоря!Ето и малко снимки,не сме снимали много,отщя ни се всичко там. Peace
http://rosinauzunova.snimka.bg/sea/akvapolis-zl-pyas-ci.530776

# 28
  • В.Търново
Да допълня за семейния билет,ами всъщност ти дават касова бележка,на която е чукната общата сума,никакви билети няма.Отидохме в Аквапарка към 14:30-15:00ч. и си взехме такъв билет(касова бележка).На обед се бях обаждала по телефона да питам дали ще работят,защото времето беше променливо и можеше да завали и те казаха да заповядаме и попитах,понеже знам,че предлагат такива билети дали имат в момента и тя каза-да.
А някой по-горе питаше за температурата на водата ,не вярвам да е топла от сутринта,нощем изтиват басейните,а и следобеда не беше много топла в детския,поне за бебета и малки деца на по 1-2 години не ставаше водата.

# 29
  • София
Ние бяхме там юни месец, тогава до началото на юли билетите бяха по 10 лв и с приятеля ми отидохме.
Считайки че в морето не можеше да си потопиш крака, водата в аквапарка беше много топла, поне 24 градуса.
На мен много ми хареса, не се престраших да се пусна на пързалките без "пояса" и не мога да кажа дали дерат, но пък наистина е готино да падаш от високо... всеки път чувството е различно
В черната дупка на мен не ми хареса, стана ми скучно в тая тъмница, докато се усетя и бяхме във водата  Grinning
На "Дивата река" ми хареса, чудя се ако се засилиш дали можеш да изхвърчиш от пързалката  Laughing
На "Ниагара" се спусках предимно, там адреналина доста удря в главата докато падаш надолу, но ми беше достатъчен, за да не се пусна на Камикадзе.

Общи условия

Активация на акаунт