АКВАПОЛИС-аквапарка в Златни Пясъци.

• 29 918
  • 49
  •   1
Отговори
# 30
  • В.Търново
Незнам дали са били билетите по 10лв. юни месец,но в сайта им през цялото лято си бяха обявени на 30лв.Като видяхме каква е мръсотия ни се отщя да се спускаме,направихме го броени пъти.Шезлонгите толкова мръсни бяха,а за шалтетата да не говорим....видях едно дете да лежи на един такъв и то без да си е сложило кърпата... Sick,а плащаш 5лв. на шезлонг,така и не седнахме на него,а си го платихме.Казвам ви наистина имаше на няколко места нахвърляни кърпички подгизнали от водата,там където имаше и насъбрали се локвички вода беше зеленясало.По снадките на пързалките стърчаха на места накъсани гумени лентички.В детския басейн липсваха много парчета от мозайката,дъното беше леко хлъзгаво и се носеше ужасна миризма на хлор от басейните.Някой,ако има база на сравнение да каже дали си струва в Акваполис цената от 30лв. на билет.Аз казвам-НЕ!

# 31
Видях, че темата е стара. Някой има ли по-нова информация за този аквапарк? Другата седмица ще тръгваме за Варна и искаме да посетим това място. Дали се е променило положението?

# 32
има промоция май 55лв за цялото семейство

# 33
  • София
Да, има двама родители и две деца за 55лв. Ние бяхме миналата седмица за втори път, беше страхотно. Водата беше топла (то в сравнение с морето всичко е топло  Laughing), този път се качихме на всиииички пързалки, изкарахме от 10 до 16ч и беше страхотно.
Камикадзето никак не е страшно, онази гадост - Ниагара е много по-ужасна като усещане. На Камикадзето падаш заедно с повече вода, която не ти позволява да падаш бързо и те плиска силно и не можеш да отвориш очи, та просто се пързаляш на долу и не усещаш кога вече си във водата. Наистина може би защото си легнал, а не на пояс (защото на пояса си седнал нагоре с тялото) няма усещане на повдигане и е страхотно. Пуснах се 2 пъти, понеже се престраших чак на края.
На тази пързалка, която е като състезание също не се бях качвала, и тя е готина, трябва хубаво да си сложите главата назад и да я облегнете на пързалката, защото при едно от паданията другите много си удряха гърбовете, понеже все гледаха напред с главите Grinning
Сега ще ходим в аквапарка в Пловдив, да видим как ще си прекараме Simple Smile

# 34
  • В.Търново
Да, има двама родители и две деца за 55лв. Ние бяхме миналата седмица за втори път, беше страхотно. Водата беше топла (то в сравнение с морето всичко е топло  Laughing), този път се качихме на всиииички пързалки, изкарахме от 10 до 16ч и беше страхотно.
Камикадзето никак не е страшно, онази гадост - Ниагара е много по-ужасна като усещане. На Камикадзето падаш заедно с повече вода, която не ти позволява да падаш бързо и те плиска силно и не можеш да отвориш очи, та просто се пързаляш на долу и не усещаш кога вече си във водата. Наистина може би защото си легнал, а не на пояс (защото на пояса си седнал нагоре с тялото) няма усещане на повдигане и е страхотно. Пуснах се 2 пъти, понеже се престраших чак на края.
На тази пързалка, която е като състезание също не се бях качвала, и тя е готина, трябва хубаво да си сложите главата назад и да я облегнете на пързалката, защото при едно от паданията другите много си удряха гърбовете, понеже все гледаха напред с главите Grinning
Сега ще ходим в аквапарка в Пловдив, да видим как ще си прекараме Simple Smile

Чакам отзивите ти от Пловдивския аквапарк в темата за него,и ние се гласим да ходим там.

# 35
Аз искам да попитам има ли някъде близо стаи под наем до този аквапарк и на какви цени са?

# 36
Всичко покрай Аквапарка е хотели,стаи има много така че Simple Smile
Цените са според зависи в коя час на лятото е,в началото са на по-ниски цени,в разгара на сезона е по-скъпо.Има и на сносни цени там,ако не държите на звездите ...все пак там е 3-та линия

# 37
  • Варна
Здравейте,
Тази година РД на малкия, който става на 6г искаме да го направим в тесен семеен кръг от мама, тати , кака и рожденика на Акваполис. Никъде не мога да намеря телефони на ресторантите там за да питам дали може да си вкараме тортата и дали те могат да ни осигурят торта. Не виждам и постове на празнували там. Някакви идейки за помощ имате ли мами…

# 38
Акваполис. Днес, 30 Август посетихме за пръв и последен път аквапарка. Цени: дори с отстъпка само входът за тричленно смейство 70 лв (детето е точно 120 см-билет за възрастен. Не че може да ползва атракциите за възрастни). Паркинг 5 лв. Шезлонг с чадър 5 лв на човек. Сейф-2 или 4 лв според размера. Тези "услуги" са задължителни и трябва да бъдат похарчени пари за тях. Шезлонгът-мръсен, с изпражнения на птици, излято кафе и кой знае какви други съмнителни следи. На входа те претърсват като потенциален камикадзе-всичко се пребърква и опипва-търсят храна и вода. Влизаш вътре-никой не те насочва, мотаеш се насам, натам, докато се ориентираш сам. Шезлонгите сбутани един до друг, чадърите мушнати някъде между шезлонгите. Ако искаш да се настаниш, трябва да се сбориш сам с цялата неразбория. Поисках някой да ни помогне и да ни ориентира да се настаним-нямало да дойдат веднага, за да не ни притесняват. Щели да дойдат да ни искат парите, след като се настаним.... А как да се настаним? Беше ми гнусно да почиствам сама мръсотията от кожената подложка на шезлонга. Миризмата-през цяялото време около нас се носеше миризма на старо олио-вероятно в него пържат картофите. Бирата-препоръчителна цена 1.09 лв-това пишеше на кена. Цена в аквапарка -4 лв. Детско меню-пържени картофи, сандвич, близалка, сок-никога не бих дала на детето такъв боклук. Но те не ми дават да внасям храна.... Цените са като за алчни парвенюта, не собственици с делови виждания. Плочките от детския басейн можеш да ги подритваш на излизане-неподдържано място, не се влагат средства в нищо. Тоалетните-мизерни. Виждала съм тоалетни в бензиностанции в по-добър вид. Няма тоалетна хартия, казвам на момичето на гишето при сейфовете-не било нейна работа, да съм кажела на лелките, да ги намеря в стаята им..... Имах чувството, че съм попаднала в някакъв абсурд. Пързалките не знам каква поддръжка изискват, но си нараних гърба на снадките (при това се бях поизправила, точно с цел да избегна нараняване-не успях). Детето ссе забавлява. То само ми каза, че не разбира от обслужване и се цамбурка на воля. Само това ми е утехата. ...И не ядохме боклуците им. Внесох за детето кроасан (не най-добрия вариант, но поне достатъчно компактен, за да не го открият). На влизане гледах как двама чужденци си извадиха бейкролса и го изядоха набързо, за да им позволят да влязат.
Да допълня-един човек приема желаещите да влязат. Една разпоредителка ги подбира и една жена на гишето раздава гривните. Цели семейства стоят и чакат кротко и напоително да бъдат регистрирани и пребъркани. Хората, които се занимават с въпросното пребъркване са поне трима.... за разлика от служителите на гишето.

Последна редакция: нд, 30 авг 2015, 22:32 от Бубе

# 39
  • Стара Загора
Някой с отзиви от 2016?

# 40
абе така като гледам май няма да е тоз аква парк,ще се ориентираме към Акваполис в Албена Thinking

# 41
  • В.Търново
абе така като гледам май няма да е тоз аква парк,ще се ориентираме към Акваполис в Албена Thinking
Най-добре.

# 42
Най-добре.

,а Вие ходили ли сте в този в Албена?Как е?

# 43
Най-добре.

,а Вие ходили ли сте в този в Албена?Как е?

Този на Албена не си заслужава високата такса за вход. От трите хотела, които имат безплатен вход, туристите си хвърлят хавлиите още от сутринта и си ходят къде ли не, т.е. нямаш сигурно място...Ако си с дете няма сядане, защото няма добра видимост. По едни стълби се мъкнат едни големи пеперуди по 30кг, за да се спуснеш по пързалката. Поне 2 души трябва да я носят, а между тях блъскащи се деца. Цяло чудо е, че няма инцидент. На малкия му изгоряха стъпалата, бяха му се и нацепели, защото няма как да се ходи с чехли. Най- готини са детската пързалка, залената и мързеливата река. Тоалетите са чисти. На 3 час вече бяхме каталясали...

# 44
  • В.Търново
Последно в акваоарка на Златнуте беше мизерно и мръсно.Ринговете се носят във всеки аквапарк, няма кой да ти ги носи и навсякъде е нагорещен цимента, дали ше си на Златните или Албена или пък Сл.Бряг е едно и също.Аз бих предпочела да ида на по-чисто.Аквапарка на Албена е нов и по-поддържан.

Общи условия

Активация на акаунт