Звездни компромати-67

• 53 500
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив

Не е баш така, не са много, само дето се повтарят тук непрекъснато. Вече като видя , че пише Зара и очаквам да видя снимката където е гръб към огледалото.  Mr. Green Поне 4 пъти я видях последните дни.

# 136
Тези снимки на Зара никой не ги беше показвал досега. Rolling Eyes

Относно тоалета на Мария на турнето - само дето единственото вярно нещо в цялата статия е може би цената.А може и тя да не е. Mr. Green

# 137
  • Пловдив
Тези не, за първи път са тук. Но снимките досега се повтаряха много, това имах предвид, извинявам се, ако съм се изразила погрешно.

# 138
Тези не, за първи път са тук. Но снимките досега се повтаряха много, това имах предвид, извинявам се, ако съм се изразила погрешно.

Не съм те разбрала, извини ме.
Иначе на Николета в повечето слуи са различни, но тя е станала мнооооого продуктивна в последно време. Почти всеки ден има извадена нова сесия. Crazy Crazy Crazy

Аз пак да попитам, има ли новини за Черил Коул?

# 139
  • Пловдив
Именно, нейните все са нови, докато на Зара се дъвчат. С изключение на тези Simple Smile

# 140
Avvа,[color=navy]последното което прочетох е ,че е вън от опасност ето статията[/color]- http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=145171

# 141
  • София
Иначе на Николета в повечето слуи са различни, но тя е станала мнооооого продуктивна в последно време. Почти всеки ден има извадена нова сесия. Crazy Crazy Crazy

Ama publikuva li gi niakude?Zashtot samo tuk ia vigdam
Izvinete me za latinicata[/size]

# 142
MG18 мерси.

DeepRed да, във Фейсбук.

# 143
Авчето е Николета/Златка/Мария - затова ни занимава със себе си и окупира тази иначе хубава тема, дето никой не ще да гледа Шалгарките ни, предлагам да искаме колективен бан - не се издържа вече, видя ли някоя снимка и се чувствам длъжна да я отворя, а не искаааам!  Crossing Arms

# 144
Авчето е Николета/Златка/Мария - затова ни занимава със себе си и окупира тази иначе хубава тема, дето никой не ще да гледа Шалгарките ни, предлагам да искаме колективен бан - не се издържа вече, видя ли някоя снимка и се чувствам длъжна да я отворя, а не искаааам!  Crossing Arms

Забрави Андреа. Whistling
За БАН съм й аз.  #2gunfire

# 145
Не си, аз знам точно коя от трите си  Whistling не го забравяй  Peace Продължавай да пускаш новини за себе си, май някой каза, че все пак ти се радва  Mr. Green Laughing

# 146
Предлагам една схема, за да раздвижим темата Simple Smile Ставам ви приятелка във фейса, правя фалшив профил тук и пускам ваши снимки:) Уж компроматни, ама ще изберем да са за пред хора.
•ºtreisyº• ,Just*AvvA*  Hug

# 147
Предлагам една схема, за да раздвижим темата Simple Smile Ставам ви приятелка във фейса, правя фалшив профил тук и пускам ваши снимки:) Уж компроматни, ама ще изберем да са за пред хора.
•ºtreisyº• ,Just*AvvA*  Hug

Мои може, ама Авчето и сама си ги пуска, на нея помощ ѝ не трЕбе  Laughing

# 148
Издавачка. Whistling (баси думата)

# 149
Гледам тук:
http://izismile.com/2010/07/07/how_rock_stars_have_changed_49_pics.html
очите на Дейвид Бауи, те различен цвят ли са му? До сега не бях обръщала внимание.
Лещи.

Общи условия

Активация на акаунт