Радарен детектор

• 6 364
  • 111
  •   1
Отговори
# 15
Ми то X честотата, още ли се ползва та пищи  Rolling Eyes  Laughing (шегувам се)

Значи това са обхватите, на които работят радарите на полицаите, а именно X, K и KA. X ще ти пищи в нашата мила родина, остаряла честота е, но в Европа няма да писне - отдавна не се ползва. KA е най-широка по обхват честота и се хваща най-трудно (поправка - явно най-широката е KU!). Ето на тази честота пищят в Европа-та, но на доста места и у нас - подменят X с КА  Peace И логично K е средната по обхват честота  Wink

пп - ако беше питала в темата за шофьорките. бързо щеше да намериш отговор  bowuu
Това имах предвид.Всички честоти ми се изписват,без Ku в България.Но аз питах,с коя честота,какво хващам.Както например Х-знам,че са полицаи.С К например,какво хващам?

уж авторката се води примерна шофьорка, а какви неща замисля  Shocked
Очевидно най-киселите в Европа са българите в чужбина.Правиш ли разлика между детектор и антирадар?

# 16
Това имах предвид.Всички честоти ми се изписват,без Ku в България.Но аз питах,с коя честота,какво хващам.Както например Х-знам,че са полицаи.С К например,какво хващам?

Е полицаи де, как какво хващаш - чушки  Laughing Все радарни честоти са това, но различни по обхват, ако радара на чичко полицай работи на честота Х, ще ти писне Х, но ако работи на КУ, а твоя радар-детектор само на Х - няма да засече нищо, защото честотите са различни. По между другото Х например пищи и по бензиностанциите - заради фотоклетките на вратите  bowuu Ако нямаш L, а полицая в храстите е с лазерен детектор, няма да изпищи. Просто различни честоти на обхват на радарите - все едно и също предназначение имат  Wink

# 17
Ами не е така,бе Трейси!Както ми пищи К-то,не хващам полицаи.може да са камери,разни ел врати...ето такива неща.И то си личи,кога засича полицаи-почта да пищи като ненормално иначе само отегчено прави пиу...пиу...колкото да не заспи.

# 18
# 19
Благодаря ви много.Особено на Трейси и Грип.Стана ми ясно сега.

# 20
Ами не е така,бе Трейси!Както ми пищи К-то,не хващам полицаи.може да са камери,разни ел врати...ето такива неща.И то си личи,кога засича полицаи-почта да пищи като ненормално иначе само отегчено прави пиу...пиу...колкото да не заспи.

Камери може да хваща, тези за скорост, ама и те са на различна честота - до колкото знам най-често са K и KA (може да греша), но ще си писне както и X, няма отделна честота за камера, за радар и т.н. Ако камерата работи на К и радара на чичко полицай работи на К - все ще писне, но няма индикация какво е! За по-кратко пищене, явно е хванало ел. врата с много слаба радио честота. Това е в общи линии. Не са разделени К - полицаи, КА - камери, КУ - НЛО  Sunglasses Wink

пп - явно не си попадала на радар на полицай с честота К, но това не значи че няма - има!

# 21
...Очевидно най-киселите в Европа са българите в чужбина.Правиш ли разлика между детектор и антирадар?[/b]

кой колко е кисел не е към темата

и да, разлика правя
както и правя разлика между съвестните и примери шофьори и изродите на пътя

успех ти с радарстването

# 22
...Очевидно най-киселите в Европа са българите в чужбина.Правиш ли разлика между детектор и антирадар?[/b]

кой колко е кисел не е към темата

и да, разлика правя
както и правя разлика между съвестните и примери шофьори и изродите на пътя

успех ти с радарстването
Ти си на неземна честота.

# 23

Камери може да хваща, тези за скорост, ама и те са на различна честота - до колкото знам най-често са K и KA (може да греша), но ще си писне както и X, няма отделна честота за камера, за радар и т.н. Ако камерата работи на К и радара на чичко полицай работи на К - все ще писне, но няма индикация какво е! За по-кратко пищене, явно е хванало ел. врата с много слаба радио честота. Това е в общи линии. Не са разделени К - полицаи, КА - камери, КУ - НЛО  Sunglasses Wink
Разбрах.Но изглежда нашите полицаи са повечето на Х,защото не е било да ми писне детектора,да ми покаже К напр и да има полицай.

# 24
forum.lada, forum.kemper-club.com, forum.eshop.bg

# 25
Да, аз поясних, че това е най-старата честота - в Европа няма да ти писне на нея. На такава честота работят нашите и ел. вратите по бензиностанциите, например. Камери не знам да има Х, затова явно като ти писне обикновено е камера, но нищо не пречи и полицай да е. Зависи.

Нямам много наблюдения - не ползвам такава джаджа, но известно време пътувах насам натам с кола, с радар-детектор, та подразбрах кое какво е  Wink

# 26
А аз го използвам от много време,но никога досега не съм му обръщала внимание.Но вчера просто нещо ме загложди.

# 27
Цитат
До: Най-добрия анти-радар!
ТР (трафик радара) работи на Х - банд.... Аз съм с Кобрам някаква скъпа беше миналата година с компаси и дисплеи и други екстри. Засича всичко. В Гърция засича камерите по селата. Това преди да разбера че гърците глобяват по 2000 евро ако ти открият радар детектор...  

# 28
То и тука има санкции, да не мислиш, че се ползва профилактично  Wink Само че май е 50-100 лв. а колко пари си избил от глоби. Да го направят като в Гърция  Crossing Arms

# 29
Вярно е за гърците.Препоръчвам ви дори в багажниците си да не ги оставате,когато сте в Гърция.

Общи условия

Активация на акаунт