Отговори
здравейте!
като гледам тук какви поетични заглавия,възпяващи диети,има,направо ми е неудобно да пускам тази тема,но все пак.....
аз не вярвам на никоя диета и никои хапчета за отслабване-чела съм,пробвала съм и както се казва се боря с килограмите,откакто съм в пубертета-тогава се закръглих,самочувствието ми падна и се чувствах вечно дебела Sickно като гледам тук какви маниачки има,колко много диети има,колко много продукти за отслабване,си мисля,че този,коийто измисли траен начин за слабеене,ще получи Нобелова награда Peace
когато забременях,качих нормалните 12кг-първите в първия триместър и после наддавах постепено,а в 9 месец свалих от само себе си 2 кг. родих и почти веднага си върнах килограмите.кърмих почти 2 години и не се усетих кога съм почнала пак да пълнея.не съм спирала НИКОГА да внимавам какво ям и не съм спирала да се движа.аз не съм изобщо от мързеливите и дори работат ми е свързана с много движения.все пак имам сигурно 7-8 кила за сваляне,качила съм един размер дрехи и в магазините често чувам "Големи номера имаме от тези и тези модели"  #Cussing out....иначе съм висока 167 см и по принцип не съм дребничка Crazy
не съм се теглила скоро,но хора,които не са ме виждали отдавна,ми казват,че съм понапълняла.......,
иначе се чувствам добре,не ми тежи дупето и мъжът ми ме харесва Flutterимам някои дрешки,в които все още не мога да се напъхам,обаче ooooh!
заболяване нямам,изследванията ми са винаги в норма, с изключение на ниския хемоглобин,понеже има таласемия.
сега се замисляме за второ дете,първото е на 3 години,но ме е страх да не се задълбочи проблемът с килограмите Sickима приятелки,които си бяха пухкавки и шишкавки,но след като родиха,сякаш телата им се промениха и станаха слаби и стройни,без особени усилия.при мен нещо не се случи така и сякаш съм отново в пубертета Crazy
мои познати,които имат две деца,ме убеждават,че при втора бременност не се дебелее толкова,освен това,когато имаш 2 хлапета,грижите и тичането са толкова много,че няма как да напълнееш hahaha
не очаквам нещо да ме посъветвате,просто искаха да си споделя размислите и страстите!благодаря за търпението на тези,които са ме изчели Hug

# 1
Деси всъщност вече има един човек който е получил Нобелова награда, казва се д-р Бари Сиърс. Ако се интересуваш може да влезеш и прочетеш за какво става въпрос в темата за Зоната(това не е диета, а режим за хранене).
Според мен думата маниачки звучи кофти..аз се боря с килограмите от много време (като се замисля цял живот), но след бременността ми бях огромна..преборих ги де..с подкрепата на много хора тук (Рицарки  bouquet)
Както ти казваш никога си нямала проблеми с килограмите, но не при всички е така..разните режими и диети не ни правят маниачки, просто се стремим да се чувстваме добре в кожата си..това за някои коства усилия и лишения.
Съвети ..няма да дам, пожелавам ти да се осмелиш да имаш дете по-скоро и да е живо и здраво, а за килограмите после ще мислиш Peace

# 2
Всичко е много индивидуално както при първа бременност, така и при втора. Едни жени качват мнооого, други не. Така че колко ще качиш при втора бременност никой не може да ти каже..Но едва ли килограмите са най-важното тук. Wink
Пък и макар и да не вярваш в диетите- те действат.Факт. Важното е да избереш подходящата за теб, за твоето тяло. Общо взето "гладни и дебели" е мит, особено в случаите на клинично здрави хора. Разбира се не е нужно да гладуваш, просто да избереш режима,който на теб ще ти действа. Това,че досега винаги си внимавала какво ядеш,а напълняваш..явно някъде по трасето има грешка..Успех и ако се решите на второ детенце-стискаме палци!  bouquet

# 3
  • София
Разбирам те напълно, но си мисля, че идеята за дете все пак ще надделее  Wink
А и не забравяй, че с възрастта метаболизмът си се променя.Няма как да предвидиш промените просто. успех!

Общи условия

Активация на акаунт